Pages:
Author

Topic: görünmez adam ethereum classic - page 3. (Read 570 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 553
January 02, 2018, 09:28:07 AM
aylarca bekledik, 1.5 dolarlık zamanlarını bilirim keratanın, barry silbert dedik, adam dedik, büyür bu çocuk dedik, çocuk büyüdü ama bu yolda hodler kaldımı bilmiyorum, şahsen ben ilk 20 dolar üstünü gördüğünde bikaç ay evvel satmıştım.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
January 02, 2018, 09:27:19 AM
Lokal çok destekçisi vardı yaz başında herhalde bir şey yapamayınca onlarda unutu gitti. Ethereumun çılgın attığı zamanda da kıpırdamadı, hack zamanıda. Bir ümit ethde mining bitince değerleneceği düşünülüyor hala ama ben umutsuzum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
January 02, 2018, 09:23:30 AM
görünmez adam çünkü kimse konuşmuyor, 3,5 milyar dolar değerinde
ethereum paritesi daha önce 0,1-0,2'ye  kadar çıkmış ve bir süre bunu koruyabilmiş
şu an parite diplerde
satoshi olarak geçtiğimiz ay dibi görmesinden bu yana 2x bile yapamadı
haziran'da bile 20-25 dolarken şu an 31 dolar

TAKVİM
11 ocak'ta "DMM Bitcoin, 10 Ocak 2018'de sanal para ticareti için yeni bir hizmet sitesi açacak ve hesap açmayı kabul etmeye başlayacağız.
dmm online alışveriş ve talep üzerine video servisini içeren çeşitlendirilmiş bir grup işletme ile Japonya merkezli bir elektronik ticaret ve İnternet şirketidir. Şirket, kullanıcıların e-kitaplar gibi mal ve hizmetleri satın almalarını sağlayan çevrimiçi bir eğlence sitesi olan DMM.com'u yönetiyor ...

29 ocak ETH, ETC, UBQ, EXP, PIRL ve RootStock için ETC temelli çapraz zincir mesaj sistemi.

düşünceleriniz...
Pages:
Jump to: