Pages:
Author

Topic: Götü Başı Ayrı Oynayan Bildiğiniz Koinler Hangileri? - page 3. (Read 669 times)

full member
Activity: 980
Merit: 207
Bence en çok oynayacak olan pundix. CZ ieo muhsbetti den fırsat bulduğu an pundixe el atacaktır. CZ nin pundix aşkını bilmeyen yoktur zaten.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ThetaFuel, ilk fırsatta uçacak gibi duruyor. Nedense bana digital dolar 💵 anımsatıyor, konjonktür hazır olduğunda...4-5 haneli satoshi bile olabilir. Bundan çok çok fazla almak istiyorum, ona uğraşıyorum.

Wanchain, ath'yi bulamasa da çok rahat 5 haneli satoshi olur. Ripple'ın altında al-üstüne çıkınca sat şeklinde garanti hareketleri var. İota da aynı Wanchain gibi Ripple ile yoldaş uzun bir süredir ama bu aralar tadı yok pek... %5-10 altında ya da üstünde gezer durur

En garanti: pundix-btt-holo-wink ve belki dent (buna pek güvenmiyorum) arasında parite yarıştırmak olabilir. Bu 5'inden en düşük olanı alıp yükselince aralarında en düşüğe geçmek kazandırır bence..Wink zaten teknik olarak 3 satoshi, alırım beklerim dersen artmaması imkansız gibi bir şey 🤪 21sat blackjack yapmazsa kendi ayıbı

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
kimsenin burada bilgi paylaşmayacağını tahmin ediyorum çünkü herkes kazancının peşinde ama yine de ufak bir bilgi alışverişi yapmaya çalışalım. genelde herkesin al sat yapmak için takip ettiği, hareketlerini bildiği koin/tokenler var. ya ufak zıplamalar kar yaparsınız ya da benim gibi elinizdeki miktarı artırmaya çalışırsınız. sizin var mı böyle tanıdıklarınız?

koin/token: skycoin
napir: bitcoinle birlikte yükselip ondan daha beter şekilde çöküyor. dolar olarak bakarsanız genelde 1,6-1,7 dolar civarlarına gelince 1,3 dolarlarına kadar inme olaylarını gerçekleştiriyor. aynı şekilde satoshi olarak bu hareketlerini devam ettiriyor. uyuz bir şey oldu çıktı.
grafik: hiç bakmıyorum. şansa iş yaptığım için bir yerde patlamam gerekiyor ama ben artık işin goy goyundayım.
Pages:
Jump to: