Pages:
Author

Topic: )>>> GPU miner Radmin-Teamviewer-Mstsc için Sahte Monitör (son 7)<<<( - page 2. (Read 2345 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 270
Reverse Engineer
eğer elinizde kaldıysa ben 10 adetini tanesini $6 dolardan alabilirim bende maksat kenarda dursun diye alıyorum

teklifiniz için teşekkürler ancak tutar çok düşük hatta birim maliyet altı seviyede.

bu zımbırtının faydasını anlatamadım ben sanırım. bakın miner pc herhangi bir monitör bağlamazsanız tutarlı çalışmaz, bundan kasıt gpu enumariton denen driver sıralaması her aç kapada ya da monitör bağlamada değişir. bu da sizin claymore üzerinden oc yaptığınız sırada yanlış karta yanlış frekansı atamanıza sebep olur. sistem kitlenir ve hadi baştan amd drivercleaner ile temizle sonra kartları tek tek takarak drvleri kur....
newbie
Activity: 42
Merit: 0
eğer elinizde kaldıysa ben 10 adetini tanesini $6 dolardan alabilirim bende maksat kenarda dursun diye alıyorum
sr. member
Reverse Engineer
bu gidişle, hiçbirşey yapmicam ve emekliliği beklerken öleceğiz... devlete verdiğim bağkurda heba olacak bütçe fazla verecek Sad
sr. member
Reverse Engineer
Harikasınız hocam. Güzel bir buluş. İyi satışlar dilerim.
Daha da yapmayacağım dediğiniz için satışlarınız bittikten sonra nasıl yaptığınızı anlatırsanız bizde yapsak bunlardan Smiley

kısa bir sürede hepsini satarsam neden olmasın olabilir..
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Harikasınız hocam. Güzel bir buluş. İyi satışlar dilerim.
Daha da yapmayacağım dediğiniz için satışlarınız bittikten sonra nasıl yaptığınızı anlatırsanız bizde yapsak bunlardan Smiley
sr. member
Activity: 464
Merit: 264
Hakan Yavuz
Süpersin abi, Windows'ta Tw VNC radmin vs hepsini denedim gerçekten dediğin gibi sıkıntılar oluyordu. Hayırlı satışlar.
sr. member
Reverse Engineer
Selam Arkadaşlar,
rige uzak bağlantı yaptığımda yaşadığım sinir bozucu çözünürlük sıkıntıları nedeniyle bu zımbırtıyı geliştirdim. telefondan da sıkıntısız görülebilen
1024x768 e fixledim. bu naneyi görüntü kartınıza taktığınızda PC, PNP monitör bulacak ve sabit çözünürlük sayesinde uzak bağlantıda yaşanan minnacık ekran ya da olmayan ekran yüzünden bağlantı hız problemleri - emülasyon sorunları ortadan kalkacaktır.
1 tane yapmanın manasız olduğunu düşünerek 25 tane yaptım. Şu an sadece 7 adet kaldı. Aklınızda bulunsun daha da yapmayacağım.

Birim Fiyat
1   adet 15$
5   adet 12$
10 adet 10$

ilgilenenler PM atsın.
Saygılar.

Pages:
Jump to: