Pages:
Author

Topic: Greseli de incepator !!!!!!!!! - page 2. (Read 748 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
February 24, 2018, 10:34:43 AM
Uite aici un thread foarte bun pentru incepatori: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1438371.11820

Sunt si cateva informatii despre Airdrop, o metoda care ii ajuta pe cei ce sunt la inceput sau nu au mult capital investit in crypto.
newbie
Activity: 54
February 20, 2018, 05:45:33 PM
Dacă ați cumpărat la prețul de 15,200, a trebuit să pună un ordin limita de a vinde, astfel încât în cazul în care prețul întors împotriva ta, ai putea merge în USD.
sr. member
Activity: 742
Merit: 252
February 19, 2018, 01:43:59 PM
Asta ne învață ca banii si fericirea sunt total responsabilitatea noastră si trebuie sa fim cinici.
De fiecare data când nu am făcut research propriu, când am fost ținta pe FOMO, sau când îmi doream mai mult decât era necesar.

newbie
Activity: 112
February 19, 2018, 04:26:04 AM
Aici am hotarit sa scriu care au fost greselile mele la momentul inceperii activitatii pe piata crypto .

1. cind am inceput sa studiez piata asta a fost 2 ianuarie 2018 mi  s-a parut tot asa atractiv si eram nerabdator sa achizitionez crypto valuta , fara nici un studiu mai aprofundat la anii precedenti . Asa ca am achizitionat BTC la pretul de 15200 Sad respectiv dupa acel moment piata a plecat in jos si BTC a ajuns la 6000 $ . Daca era sa studiez anii precedenti cum s-a purtat BTC cred ca nu cumparam la suma data dar asteptam pretul de 10000 cel mai probabil :)tot e mai bun ca 15200 

2. Cum am primit BTC in exchange iarasi eram asa de nerabdator sa investesc in altcoinuri ca am procurat la preturi destul de mari si mi-am blocat banii pe o perioada de o luna aproximativ  si chiar si acum cind piata inregistreaza crestere sunt la 30 % pierdere a bugetului initial dar am invatat si o lectie foarte buna ( Indiferent ce se intimpla nu trebuie de vindut la loss ca doar asa pierzi banii in crypto )

Consider ca inainte de a face un pas in acest trend trebuie de studiat amanuntit si fara graba .

Ca final sunt foarte multumit ca am intrat in acest domeniu sper sa fie cu mai mult succes .

Ar fi de dorit ca si voi sa va expuneti greselile voastre.

Mult succes la toti !!!!!!!

Stai linistit, cu totii am cumparat la un pret mai mare cand am intrat in lumea crypto, tot pentru ca habar nu aveam pe unde e piata si ce se intampla. Dupa cateva luni iti vei da seama cand e prea ridicata si cand e  un moment bun de cumparat.
Si, ca sa te linistesc, majoritatea expertilor estimeaza ca Bitcoin va valora peste $30.000 in 2018, poate chiar va atinge pragul de $100.000.
Tot raul spre bine Smiley
full member
Activity: 693
Merit: 120
February 17, 2018, 09:09:22 PM
Salutare. Eu am investit in ethereum, ca am inteles ca ar fi o moneda de baza, am cumparat cand era 1200$ per token. Acum a scazut la 800$ deci sunt pe minus grav. Auzisem voci ca ar ajunge la 4000 de dolari
Nu te mai lua dupa diferite ''voci'' si studiaza bine si piata inainte sa te bagi, ideea e sa fi atent si la stiri si sa inveti cumva tiparele crypto-monezilor, nu vinde nimic pe loss, ai rabdare si incredere mai ales intr-o moneda ca si Ethereum, in final o sa creasca, doar asteapta.
jr. member
Activity: 52
Merit: 1
February 17, 2018, 05:52:14 PM
Salutare. Eu am investit in ethereum, ca am inteles ca ar fi o moneda de baza, am cumparat cand era 1200$ per token. Acum a scazut la 800$ deci sunt pe minus grav. Auzisem voci ca ar ajunge la 4000 de dolari
full member
Activity: 322
Merit: 100
February 17, 2018, 05:41:48 PM
eu am intrat in septembrie 2017, am participat la campanii, am primit ceva stakeuri, am asteptat 2 luni sa ajunga la 1 dolar 1 token si imediat le am vandut, asta era undeva la inceputul lui decembrie. le am vadut de frica sa nu scada iar, ca 2 luni au stat numai la 0.5 dolari, coborate de le 3 dolari per token. asta a fost greseala mea, ca am vandut atunci. La o saptamana, doua dupa ce am vandut a ajuns la un maxim de 4 dolari per token, deci luam de 4 ori mai multi bani..... asa ca... uneori e bine sa ai rabdare, alteori nu, tine foarte mult de fler
newbie
Activity: 49
February 17, 2018, 01:00:58 PM
Se vede că ești foarte începător, ai puține greșeli.
Pe acest forum se scrie foarte puțin. Toți trolii sunt adunați pe Telegram.
Am făcut greșeala să intru în decembrie, să mă bucur de creștere și să n-o fructific. M-am lungit prea mult, acum am portofoliul sub 50%.
Dacă intram în februarie cu maximul din decembrie, aveam la bani....
member
Activity: 98
Merit: 12
February 17, 2018, 12:49:08 PM
Aici am hotarit sa scriu care au fost greselile mele la momentul inceperii activitatii pe piata crypto .

1. cind am inceput sa studiez piata asta a fost 2 ianuarie 2018 mi  s-a parut tot asa atractiv si eram nerabdator sa achizitionez crypto valuta , fara nici un studiu mai aprofundat la anii precedenti . Asa ca am achizitionat BTC la pretul de 15200 Sad respectiv dupa acel moment piata a plecat in jos si BTC a ajuns la 6000 $ . Daca era sa studiez anii precedenti cum s-a purtat BTC cred ca nu cumparam la suma data dar asteptam pretul de 10000 cel mai probabil :)tot e mai bun ca 15200 

2. Cum am primit BTC in exchange iarasi eram asa de nerabdator sa investesc in altcoinuri ca am procurat la preturi destul de mari si mi-am blocat banii pe o perioada de o luna aproximativ  si chiar si acum cind piata inregistreaza crestere sunt la 30 % pierdere a bugetului initial dar am invatat si o lectie foarte buna ( Indiferent ce se intimpla nu trebuie de vindut la loss ca doar asa pierzi banii in crypto )

Consider ca inainte de a face un pas in acest trend trebuie de studiat amanuntit si fara graba .

Ca final sunt foarte multumit ca am intrat in acest domeniu sper sa fie cu mai mult succes .

Ar fi de dorit ca si voi sa va expuneti greselile voastre.

Mult succes la toti !!!!!!!
Pages:
Jump to: