Pages:
Author

Topic: Gss prim borcu olanlar artık sağlıktan yararlanamıyor - page 2. (Read 338 times)

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
Önceden beni otomatik GSS yaptilar ve hiç faydalanmadim. Baha borç çıkardılar. Ben şimdi SGK lıyım. Benim GSS borcum var  ben sağlıktan faydalanamayacakmıyım?
GSS borcu olup da hala herhangi bir sosyal güvencesi olmayanları kapsıyor diye biliyorum. Yani senin şu an sosyal güvencesi var yani herhangi bir sıkıntı yasamazsin.

Kaç yıllık hayatimda bir sürü saçmalık gördüm ama bu gss kadar saçma olanını görmedim arkadaş. Bunu kim bulup cikardiysa helal olsun. Muhalefet de yıllardan beri konu ile ilgili ciddi bir tepki göstermiyor. Kendileri e dokunmayinca muhalefet de iplemiyor. Yazık bu ülkenin vatandaşlarına.
hocam bunların hepsi aynı b*kun kahverengisi. İster hükümet olsun ister muhalefet hepsinin derdi güç ve koltuk. Bu khaber çok canımı sıktı.Olan gariban insana olacak. Parası olan zaten öder. hele ki şu hastalığın kol gezdiği kış ayların da. daha büyük hastalıkları olanları düşünmek bile istemiyorum
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu gss olayına benimde aklım yatmıyor Smiley bir insan gitmediği hastanenin masrafını neden öder Smiley 6 ayda 1 gitse grip için adama yıllık boşu boşuna para kitlenmiş oluyor.Bu sistemin düzeltilmesi lazım.En azından biraz hafifletilebilir.1ay içerisinde 1 kere bile hastaneye gitse tamam o ay ödesin ama gitmediği halde ödemesi saçma .
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Önceden beni otomatik GSS yaptilar ve hiç faydalanmadim. Baha borç çıkardılar. Ben şimdi SGK lıyım. Benim GSS borcum var  ben sağlıktan faydalanamayacakmıyım?
GSS borcu olup da hala herhangi bir sosyal güvencesi olmayanları kapsıyor diye biliyorum. Yani senin şu an sosyal güvencesi var yani herhangi bir sıkıntı yasamazsin.

Kaç yıllık hayatimda bir sürü saçmalık gördüm ama bu gss kadar saçma olanını görmedim arkadaş. Bunu kim bulup cikardiysa helal olsun. Muhalefet de yıllardan beri konu ile ilgili ciddi bir tepki göstermiyor. Kendileri e dokunmayinca muhalefet de iplemiyor. Yazık bu ülkenin vatandaşlarına.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670

Hocam bu konuyla ilgili en güzel yöntem şu. Hasta olmadan bir an önce bir hastaneye uğrayın deneyin.
Geçenlerde bir ara bir durum oldu ve hastaneye gittik adamın birisine resmen kapıda işkence ettiler. SGK'nın görünmüyor deyip adamı bir türlü kabul etmediler. Hafta sonuydu haliyle adamın gidip SGK ile görüşme şansı da yoktu. Yarım saat tartıştıktan sonra adam çaresiz kalıp ayrıldı hastaneden.

Bu nedenle siz başınıza bir şey gelmeden (işallah hiç gelmez) bir uğrayın ne olur ne olmaz.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Daha dur Suriye'li vatandaşlarımıza ev yapacağız, yol yapacağız, köprü vs yapacağız. Bunlar başlangıç Smiley
legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
Herhangi bir şekilde sgk ya borcunuz varsa artık sağlıktan yararlanamıyorsunuz ve  gss de artık 88 lira

SGK tarafından prim borcu olanlara tanınan sağlık hizmeti hakkı 31 Aralık 2019 itibarıyla sona erecek. Prim borcu olanlar 1 Ocak 2020 günü itibarıyla sağlık hakkından yararlanamayacak. Prim borcu ödemesini yapılandırarak ödeyenler haklarını koruyacak. GSS ve Bağ-Kur prim ödemelerinin 31 Aralık'a kadar tamamlanması büyük önem taşıyor. Ödeme yapmayanların önünde yalnızca 1 hafta var. Peki, SGK Bağ-Kur, GSS prim borcu sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar...
.

Rezil bir hal almaya başladı artık bu işler ne olacak bu işin sonu hani ekonomi çok iyiydi.
Pages:
Jump to: