Pages:
Author

Topic: Güldür Güldür Show Bitcoin Büyüsü - page 2. (Read 238 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Senarist ekibin Bitcoin'e ilgisi büyük. Bu ilk değil sezonda 2-3 kripto para ile ilgili skeç yapıyorlar. Ufaklıklarla yaptıkları bir skeç vardı geçen yıllarda hatta burada da paylaşıldı diye hatırlıyorum. O da efsane bir skeçti.

Sadece bunda değil hocam çok güzel hareketler bunlar 2 de de senaristlerin bitcoin ve kriptopara senaryolu skeçleri olmuştu bitcoine ilgi sürekli artıyor bu güzel

Farkındalık olarak güzel ama bu skeçlerde genel olarak dolandırıcılık gibi bahsediliyor. Sonunda herkesin para kaybettiği bir şey tezahür ediliyor o sıkıntı.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Senarist ekibin Bitcoin'e ilgisi büyük. Bu ilk değil sezonda 2-3 kripto para ile ilgili skeç yapıyorlar. Ufaklıklarla yaptıkları bir skeç vardı geçen yıllarda hatta burada da paylaşıldı diye hatırlıyorum. O da efsane bir skeçti.

Sadece bunda değil hocam çok güzel hareketler bunlar 2 de de senaristlerin bitcoin ve kriptopara senaryolu skeçleri olmuştu bitcoine ilgi sürekli artıyor bu güzel
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
hero member
Activity: 1498
Merit: 936
Güldür güldürün sezon finalinde bu sikeçle nerede yanlış yapıldığını güzel bir oyun ile göstermişler hocamız milleti ilime yönlendirmeye çalışıyor. Vaktiniz varsa göz atabilirsiniz Smiley

Yatırım tavsiyesi verenler kestaneci midyeci ve süt mısırcı sanırım gerçek hayatta da buna benzer durumlar vardır.

https://www.youtube.com/watch?v=VzfR4x6rego
Pages:
Jump to: