Pages:
Author

Topic: 💰📈💰 GUNBOT İLE UYURKEN BİLE KAZAN! -RESMİ SATICI BAŞLIĞI- 💰📈💰 - page 2. (Read 4235 times)

newbie
Activity: 7
Merit: 0
2 aydır kullanıyorum. 2 ayda parasını cıkardı bundan sonrası nasıl olacak bakalım
newbie
Activity: 1
GUNBOT HERKESE BEN ALDIM HEREKESE TAVSİYE EDİYOM
newbie
Activity: 35
Merhaba,

Bazı sorularım olacak. Cevaplayabilirseniz memnun olurum.

1- Sistem nasıl bağlanıyor ve hesaplar arasında nasıl çalışıyor ?

2- Strateji dediğiniz nedir ? Arbitraj yapıyor mu? Hacme mi bakıyor ya da SMA vs. gibi basit stratejiler üzerinden mi gidiyor ?

3- Kodları görebiliyor muyuz ?

4- Strateji ekleyebiliyor muyuz ?

Bir de bu alanda bot konusuna ilk defa denk geliyorum. Borsa ya da FX'de eğer kodlarda bir backdoor yoksa kimse işlemleri görmez. Zaten hesaptan para çıkışı yapamaz. Ama burada bu botların cüzdana ulaşma olanağı var mı ? Ya da direk sorayım bu bot ya da bu botun bir kodu coin'lerin buharlaşmasına neden olabilir mi ?

Selamlar.
newbie
Activity: 7
Selamlar,

Başka bir arkadaşta satış yapıyor, aranızdaki fark nedir ?

Ona birkaç soru sordum güzel ve hızlı cevapladı sizede soru sormak isterim.

Bu alım satım yaparken satışlardan belli masraf alınıyor işlem hacmine göre, sizin paylaştığınız resimlerdeki işlemlerde bu tutar düşülmüşmü ? düşülecek mi ?

Birde ödeme ve sonrası ile ilgili sorum var, programın sahibi desteği keserse ne olacak ?

Siz belli bir ayarlamayı yapabiliyorsunuz tamam fakat daha sonrasında ne olacak ?

Bahsedilen para, kazanılacak paralara göre çok değil, program kendini amorti ediyor ama buna güvenip uzun vadede sorun yaşamama garantisi veriyormusunuz ?
Lütfen bana şu kadar kişi kullanıyor bu kadar zamandır çalışıyor demesseniz sevinirim.

İstanbul içi program kurulumu ve ödeme elden alma durumu varmıdır ?
newbie
Activity: 64
bende bir bot kullanıyorum. al sat % si ni giriyorsun kaç dakikadaki farka göre alması gerektiğini belirtiyorsun stop-loss var falan 1haftadır.
burdan gelecek yorumlar ıbeklersek milletin paranın gözüne vurdu. ondan yazna yok.
ben 1haftadır başka bir bot kullanıyorum arakdaşımın php den geliştirdiği bir bot. müthiişş

% ile al sat yapmak cok da mantikli degil cunku piyasa temelde EMA, BB, SMA gibi degerlere gore hareket ediyor.  Wink

piyasanın neye göre hareket ettiği benim için önemli değil.
botun amacı nedir, senin yerine 24 saat boyunca belirttiğin kriterlerde alım ve satım yapmasını sağlamaktır. şuanki fiyatının %1 kadar arttığında alım emri veriyorum. aldığı fiyatın %3 kadar arttığında satış emri veriyorum. bu zaten benim normalde de günlşük al-satlarda uyguladığım biryöntem en basit haliyle alış-satıoş daha ne olsun hocam.
hero member
Activity: 1092
Merit: 520
Aleph.im
bende bir bot kullanıyorum. al sat % si ni giriyorsun kaç dakikadaki farka göre alması gerektiğini belirtiyorsun stop-loss var falan 1haftadır.
burdan gelecek yorumlar ıbeklersek milletin paranın gözüne vurdu. ondan yazna yok.
ben 1haftadır başka bir bot kullanıyorum arakdaşımın php den geliştirdiği bir bot. müthiişş

% ile al sat yapmak cok da mantikli degil cunku piyasa temelde EMA, BB, SMA gibi degerlere gore hareket ediyor.  Wink
hero member
Aleph.im
Merhaba arkadaslar,

Sanirim benim hatam hem buraya hem de Altcoinler ana basligina baslik acmak olmus. Zira arkadaslar sonuclarini Altcoin ana basliginda paylasiyorlar.

Sonuclari incelemek icin buradan buyurun  Grin;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.22115400
newbie
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
botu satın aldım. arkadaş sağolsun kurulumda yardımcı oldu. şimdi çalıştırıyorum. 1 hafta sonra sonuçları paylaşırım.

Deep nedir durumlar? Bot gibi mi kullanıyorsun, müdehale ediyor musun?
full member
Activity: 196
Merit: 100
Sonuçları bekliyoruz ama kimse bir şey paylaşmamış ne oldu acaba Sad
newbie
Activity: 13
Halen daha bir gelişme olmadı mı ki kimse bir şey yazmıyor. Satandan da, alandan da ses yok.
newbie
gunbot kullananlar yalan oldu sanırım
full member
Activity: 672
Merit: 110
vazgecmedım ama elımdekı btcyle bı coıne girdım onu beklıyorum malasef.o iş bıttıkten sonr abotu kullancam 2 gun kullandım sade ondada elımde baya coın kalmıstı satrmıydı sımdı ye kadar bılmem tabıkıde Smiley
hero member
Aleph.im
Botu aldım kurdum arkadas cok yardımcı oldu saolsun. 0,47 btc yle deneme yapıyorum sonucları yarın bu saatte yazacagım

Hocam zarardaysanız bile yazsanız da bizde doğru bilgilenmiş olsak en azından, merak eden birçok arkadaş var...

Merhaba,

Sanirim arkadasin hesabi hacklenmis.  Undecided

Kendisine ben de ulasamiyorum. Umarim hacklenmemistir ya da tekrar hesabini elde eder ve buraya yorumlarini yazar.
newbie
Activity: 26
Botu aldım kurdum arkadas cok yardımcı oldu saolsun. 0,47 btc yle deneme yapıyorum sonucları yarın bu saatte yazacagım

Hocam zarardaysanız bile yazsanız da bizde doğru bilgilenmiş olsak en azından, merak eden birçok arkadaş var...
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
Şu anda 0.15 gibi bi kârım var. Sadece 4 coin çalıştırıyorum ( eth etc waves Neo). Böyle bir ortamda çok sağlam bi kar bence.

Ne kadarlık bir bütçe 0.15 kar bıraktı? Son bir haftadır ben ciddi zarardayım. Hangi strateji bu karı sağladı merak ettim.

ne kadarlık bi zarardasınız hocam ? nasıl oldu bu zarar ?
newbie
newbie
Activity: 57
Arkadaş yazmaktan vazgeçti galiba
full member
Activity: 1050
Merit: 152
 konuyu takip ediyorum, sonuclar nasil acaba gorebilir miyiz?
newbie
Activity: 13
İşlemler dökümanını ve getiri/götürü hesaplarını bekliyoruz.
Pages:
Jump to: