Pages:
Author

Topic: Gunbot Poloniex Oto-Trader - page 2. (Read 2259 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 515
April 10, 2017, 04:34:29 PM
hareketli ortalama yöntemi belkide en basit tahminleme aracı ve genelde tahminlemede çok uzak sonuçlar veriyor. Çünkü trendi tahminleyemez. Bunun için üssel düzeltimli analiz kullanılırsa bir noktada sonuçları daha iyi çıkabilir. Ama programın uyguladığı mantık hareketli ortalama için mantıklı olanı sadece ani düşüş ve yükselişlerde kaybınız olur. Yani hareketli ortalamının altında alım-üstünde satmak doğru olanıdır. Bu programlar izledikleri stratejiden çok, hızlı işlem yapma olanakları sayesinde para kazandırıyor.

arkadaşın bahsettiği %50 lik şans olayı tamamen şeffaf ve birçok etmenden arındırılmış borsalar için geçerli. Btc örnek alırsak, programcıların bazı haberlere sizden önce ulaşması veya olguları yaratmaları, btc nin deflasyonist yapıya sahip olması, işlem yapanların spekülasayona ve trende bağımlılıkları ve tam anlamıyla rasyonel davranmadıklarını düşünürsek bu alanda tahmin yapma şansının %50 olduğunu düşünmüyorum. Tam tersi azınlık kesimin fiyatı kontrol ettiğini düşünüyorum. Bu noktada tecrübeniz doğrultusunda tahmin yapmanın zor olmayacağını düşünüyorum.
Ör; 2 ay sonra btc block ödülünün yarıya düşeceğini bilseydim borç alır gider, btc alırdım. Smiley
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
April 10, 2017, 02:57:15 PM

Ben daha önce bin kere tahminlerde bulunmuşumdur bu altcoinler konusunda. Çoğunda ya onların taktiği denedim, ya da direk onların önerdiği coinleri denedim hiç biri tutmadı. Gayet olağandışı başarısız biriyimdir bu konuda, chart okuma falan sıfır bende.

Fakat 2 gündür kullanıyorum, şuan için %7-8 civarına çıktı kazancım. Kısetmse yarın biraz daha para aktarıcam ödememi alınca, o zaman daha fazla pair ile deneyerek daha fazla kazanabilirim diye umuyorum.

He evet bazen bag holder olduğunuz oluyor, bazen bir coin alıyorsunuz düşüyor bu doğru, ama satmaz ve tutarsanız kısa vadade kar etmiş olmuyorsunuz, gereksiz uzun vadade oluyor ama sonuçta bot bekliyor kar etmeden satmıyor. Böyle bir durum olmadıkça her gün al sat yapıyor sürekli.

Oturduğun yerden para kazanma duygusu bi de çok zevkli Cheesy Hiç beceremediğim bişiydir, ben uyurken bile para kazanıyor alet, o duygu bile çok hoş.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
April 10, 2017, 10:43:33 AM
Demiş ki;

Next: when to buy? When to sell? Ok, this is the answer: there is a space between EMA1 and EMA2 (sometimes there is not and they run like they were equals). Every price below the bottom of EMA1 and EMA2 is a time to buy. Every price above the top of EMA1 and EMA2 is a time to sell. So: let's use some new colors now: yellow to buy and azure to sell. The graphic above would become like this:

Gelelim mealine,

Rastgele iki hareketli ortalama seçiyoruz ki janjanlı bir grafik çıksın ortaya, biz de buna göre bir kural uyduralım. Eğer fiyat her iki hareketli ortalamanın altında ise alış, her iki ortalamanın üstündeyse satış zamanı.

Ben de diyorum ki eğer fiyat her iki hareketli ortalamanın altında ise satış, her iki ortalamanın üstündeyse alış zamanı.

Bu iki kural da kazandırır. Grafikte kontrol edebilirsiniz. Tersliğin başladığı yer tam olarak burası. Eğer biri ben akım deyip kazanıyorsa ve diğeri ben karayım deyip yine kazanıyorsa burada sürdürülebilirlik aramak yanlış olur.

Bu tür kurallarla trade yapmanın iki sırrı var:

1. Kayıtsız şartsız kurallara sadık kalmak. (bot bu konuda çok işe yarar)
2. Doğru portföy yönetimi.

Zaten oldukça volatil bir piyasadayız. Herhangi bir kural uydurup (kaideden de olabilir) başarısız olma şansı %50. Aynı zamanda kazanma şansı da %50.

Ben de bir kural uyduruyorum şimdi. Rastgele bir grafik açtım. 3 tane MA ekledim. Biri 150, diğeri 15 ve bir diğer 8 zaman dilimine bakıyor. Kurallar şöyle:

1. Fiyat MA150'nin üstündeyse sadece BUY. Altındaysa sadece SELL.
2. Giriş noktaları: MA8 MA15'i aşağıdan yukarıya keserse BUY, yukarıdan aşağıya keserse SELL.
3. Fantezi sevenler için, 1. kuralı ignore ederek sadece ikinciyi işleme sokun.

Sonuç şöyle oldu:

Özetle; herhangi birinin, herhangi bir yazılımın, herhangi bir kişinin -eğer durumu manipüle etmiyorsa- herhangi bir gelişmeyi öngörme ihtimali %50'dir. Sadece geçmişe bakarak gidişatın devam edeceği veya tersine döneceği öngörüsünde bulunulabilir. Burada da iki olasılık var Smiley
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
April 10, 2017, 10:09:44 AM

İki güne yakındır kullanıyorum. Bir tek dash düştü onu öngöremedi fakat sadece clam tradeleri ile bile onu kurtardı açıkcası.

Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Öyle adımı verin referans olayım size indirim yapsın falan gibi reklamlı sebeplerle gelmedim. Cidden memnunum. Üstüne digitalocean kullanıyorum 7/24 çalışıyor bot (kurması ölüm oldu, hiç linux bilmeyince zor oluyormuş, çıldırttım adamı).

Denenmesinde fayda var, benim gibi trade konusundan hiç anlamayan sıfır bir adamın bile trade sayesinde para kazanmasını sağlamış oldu.

https://bitcointalksearch.org/topic/gunbot-automatic-poloniex-profit-generator-1715214
Pages:
Jump to: