Pages:
Author

Topic: güncel airdrop - page 3. (Read 1987 times)

full member
Activity: 147
Merit: 100
November 25, 2017, 09:43:32 PM
Şu ana kadar 20'nin üzerinde airdrop kampanyasına katıldım. Hesabıma sadece bir tane geldi. Çok ilginç arkadaşlar anlamıyorum. Bu normal midir? Hayır başvurduğum airdroplarda zaten ilk 500de kesin oluyorum. Aktif olarak airdoplara katılan arkadaşların tavsiyeleri var mı?

suan baya aktifim onun icin sunu diyebilirim.

airdrop ciktimi, bir kac saat icinde kayit olmali, kota dolmadan. mümkünse o gün icinde. - yani günlük takip edip, aksam dan aksama, yada mpsait olunca bi yarim saat icinde o gün cikanlari kayit olmak.

airdrop dagitanlarin bazilari twitter yayinliyorlar. 5000 kisi basvurdu, ama sadece 1500 tanesini kabul ettik. bunun nedeni  demekki bazi yanlis doldurmalar. olabilir.
misal airdroptaki adress ile bitcointalktaki profiline kayitli adres ayni olmali gibi...

bende günde belki 5-10 tane airdrop dolduruyom. ama günlük  2-4 yerden geliyor sadece. eskiden hic gelmiyordu. ama yaptikca doldurdukca bu iste en hizli sen oluyorsun. ilk cikar cikmaz dolduruyon..

birde bazilari bitcointalk sitesine yprum yap diyor. onada cözüm bulduk. diger airdroplarda yorum yapmis bir yorumu al kopyala yapistir. degisik degisik yorumlar yapistir. inglizcen yoksa benim gibi tabi. yoksa ne yazcan ,

senin profiline baktim.
 yazan yere airdrop icin ethereum adresin yok. yani onu muhakkak eklemen gerek.
member
Activity: 182
Merit: 10
November 25, 2017, 09:12:52 PM
Şu ana kadar 20'nin üzerinde airdrop kampanyasına katıldım. Hesabıma sadece bir tane geldi. Çok ilginç arkadaşlar anlamıyorum. Bu normal midir? Hayır başvurduğum airdroplarda zaten ilk 500de kesin oluyorum. Aktif olarak airdoplara katılan arkadaşların tavsiyeleri var mı?
full member
Activity: 147
November 25, 2017, 09:01:47 PM
bu fransiz airdrop sayfasi
sürekli güncelleniyor ,

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2170068.1900

yada airdrop yazarsan twitterde cikiyor hemen

https://twitter.com/hashtag/airdrop?f=tweets&vertical=default&src=hash

ara sira doldurursan pek bisey gelmez ama sürekli sürekli doldurunca bir kac hafta sonra günlük gelmeye basliyor. bana suan günde 3-4 yerden tokenler geliyor., genelde gelis degerleri 0.004 -0.01 eth arasi.

suan evdeyim zamanim cok diye her yere kayit oluyz. öyle alayim satayim dersen zarar edersin bence, cünkü etherdeltaya cek, gaz parasi alis satis geri cek derken gazini anca alir, al köseye at tokenleri, belki ilerde para eder, bu piyasada  belli olmuyor, bugün degersiz olan yarin 1000% yapabilir. yapinca sat ,yoksa islem masrafini anca cikarir.
member
Activity: 596
Merit: 14
November 25, 2017, 06:16:14 PM
bunun ıcın bı cok sıte var araştırıp bulabılırsın. biride hala aırdroplardan kazanan var mı ya Cheesy..
member
Activity: 280
November 25, 2017, 12:50:04 PM
son 2 haftadır airdroplardan birşeyler kazanan oldumu bana mı hiç gelmiyor şunlar ya kurudu mübarek ne gelen var ne giden
full member
Activity: 672
November 25, 2017, 12:49:02 PM
https://airdropalert.com/

Burdan takip edebilirsin.
Hocam site için teşekküler bir kaç sorum olacak benim anlamadım. Bazı airdroplar telegram e-mail eth adresi falan istiyor birde en atlında tweet/re tweet falan bişey diyor ingilizce anlamadığım için sıkınıt yaşıyorum oraya ne yazılması lazım bir şey yazman lazım yoksa formu gönderemiyorsun. Bu konu hakkında bilgin var mı?

http://kriptotakip.com/airdrop-412-peace-token-25-11-2017 al kardeşim bu sitede airdroplar hakkında düzgün ve türkçe bilgileri bulabilirsin.
Sağolsun gayet güncel bilgi veriyorlar ben buradan takip ediyorum
member
Activity: 365
November 25, 2017, 12:47:25 PM
Forumda airdrop larla ilgili çalışma yapan birçok arkadaş var. Ama bunları takip etmek oldukça sıkıcı. Birkaçına giriş yaptım ama bana uygun olanı imza kampanyaları.
full member
Activity: 406
Merit: 102
October 28, 2017, 07:11:47 AM
airdroptakip airdropalert sonra kanka twiterdanda var bı kac tane  duzenleyıp yazıcam buraya tekrar Smiley
full member
Activity: 196
October 28, 2017, 05:15:20 AM
Airdroplar az kazandırsa dahi ne olacağı belli olmuyor arkadaşlar. Boş vaktinizin olduğu zaman girin doldurun formu hiç yoktan bişeyler gelir sonuç olarak. 5 dakikanızı bile almaz en fazla 30 saniye falan sürüyor forum doldurmak. Hiç yoktan gelse 50$ 100$ artık her neyse iyidir bence.
member
Activity: 490
Merit: 16
October 28, 2017, 04:55:00 AM
guncel airdrop takibini http://kriptotakip.com/category/air-drop-takip/ linkinden yapabilirsin, su an 50den fazla airdrop var son 2 gune ait, listeyi karistirmamak ve ayni formu iki kere doldurmamak icin her airdrop linkinin altindan ok ile bir onceki yada sonrakine gecis yapabilirsiniz. Sitede reklam yada referans linki yoktur, 3 arkadas elimizden geldigince fazla airdrop eklemeye calisiyoruz. Konuyu acan arkadasimizin linki https://bitcointalksearch.org/topic/airdrop-takip-2323463

siteyi inceleme şansı buldumda gerçtekten güzel bir site dostum elinize sağlık
full member
Activity: 168
October 28, 2017, 03:17:26 AM
guncel airdrop takibini http://kriptotakip.com/category/air-drop-takip/ linkinden yapabilirsin, su an 50den fazla airdrop var son 2 gune ait, listeyi karistirmamak ve ayni formu iki kere doldurmamak icin her airdrop linkinin altindan ok ile bir onceki yada sonrakine gecis yapabilirsiniz. Sitede reklam yada referans linki yoktur, 3 arkadas elimizden geldigince fazla airdrop eklemeye calisiyoruz. Konuyu acan arkadasimizin linki https://bitcointalksearch.org/topic/airdrop-takip-2323463
member
Activity: 448
Merit: 17
October 27, 2017, 09:35:48 PM
https://twitter.com/AirDropTurkey
ben burayıda takip ediyorum

twitter yazan yere senin kendi twitter kullanıcı adını yazıyosun.(Airdrop verenler genelde kendi twitter adreslerini takip etmeni isterler)
Telegram'da telefondan telegram aç onların kanallarına katıl.
Mail adresi istiyolarsa gir.
ETH Adresi yazmassan adamlar sana nasıl airdroptan verdiklerini göndersinler(Private Key'i asla ve asla kimseye verme yoksa cüzdan boşalır.)
Yıldız(*) olanlar zorunludur doldurduğun formlarda.
Hocama katılıyorum kesnlikle priv key isteyen airdroplardan uzak durulması gerekiyor. Birde kendi wallet cüzdanları olduğunu idda eden airdroplar var bunlardanda olabildiğince hızlı uzaklamşmak gerekiyor. Kendi cüzdanımız diye millete yutturuyorlar sonra yerleştiriyorlar keylogu.

Kendi cüzdanı varsa ozaman hiç bulaşmıyorum. Airdrop bu bilgisayara bişey indirmene gerek yok valla fako reisin dedigi gibi evi götürürler virüs 5-10 dolar için elindekilerden olma.
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 27, 2017, 09:32:44 PM
arkadaşlar ufak bir araştırmayla her airdropa kayıt olarak coin gönderilmediğini gördüm. bunda etkenler nelerdir mesela ben daha yeni siteye üye oldum bana göndermezler mi öyleyse hiç boş yere katılmayayım

Tabi yeni üye olmanlada alakalı ama vazgeçme bence her airdrop göndericek diye bir şeyde yok banada gelmiyor bazen airdroptan bir şey ama devam ediyorum 2dk form dolduruyorum çokmu.
member
Activity: 490
Merit: 16
October 27, 2017, 06:07:23 PM
arkadaşlar ufak bir araştırmayla her airdropa kayıt olarak coin gönderilmediğini gördüm. bunda etkenler nelerdir mesela ben daha yeni siteye üye oldum bana göndermezler mi öyleyse hiç boş yere katılmayayım
member
Activity: 476
Merit: 12
October 27, 2017, 05:23:30 PM
ben şu ana kadar airdroplardan iyi kazandım sayılır. airdrop a girip coin aldığımda mutlaka pump beklerim ve 30-50 dolar olmadan satmam. biraz takip edince göreceksiniz damlaya damlaya göl oluyor. Ama derseniz ki bu işlere vakit ayırmam o da tercih meselesidir tabiki Smiley
yeni başlayan arkadaşlarım.
lütfen airdroplara girerken private key inizi yazmayın
bunun haricinde takip ederim diyorsanız bütün airdroplara girin. ufak ufak iyi paralar geliryor. mesela bu akşam millet ereal den dünyaları kaldırdı. sabah ben çıktığından beri çöp olan ieth den 48 dolar kazandım.
full member
Activity: 364
October 27, 2017, 05:06:41 PM
hicbir airdropa katilmadim. ne yani simdi waves uzerinden token basip dagitmanin kime ne faydasi var mesela. konu erc20 olunca farklilasiyor mu mesele. alicisi olmadiktan sonra ne ise yararm. zaman kaybi sadece
member
Activity: 73
October 27, 2017, 04:46:11 PM
airdroptakibi.blogspot.com.tr
diye bir arkadaş var ben oradan da takip ediyorum..
member
Activity: 365
October 27, 2017, 04:30:45 PM
Bu aralar borsada işlem yapılmıyor fazlaca malum belirsizlik devam ediyor. Forumu okuyup yeni şeyler öğreniyoruz. Airdrop olayı uzun zamandır araştırıp ne olduğunu anlamak istediğim bir konuydu. Sağolsunlar arkadaşların postlarından yararlanıyoruz. Bu arada birkaç airdropa da katılma imkanım oldu. Teşekkür ederim.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
October 27, 2017, 04:15:16 PM
Valla bu airdrop işinde güzel para var anladığım kadarıyla ilk başta imzadan az uğraştırıyor ne güzel diyordum ama o kadar çok varki yemin ediyorum en zahmetli iş bunlarmış.Ben de bıraktım artık katılmayı kazandırırsada uzaktan bakarız.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 27, 2017, 04:03:43 PM
Ebtc'den sonra aman aman bir airdrop çıkmadı . Ekip aptallık yapmasa Ebtc'nin yolu vardı ancak artık gram güvenim yok swap yapsalar bile .

Ebtc baştan sonra bir oyundu bana göre. Fiyatı şişirmek için Etherdelta' ya girilen küçük çaplı emirler bunu gösteriyor. İnsanlar alım yapmak için sıraya girdiğinde ise geliştirici elindeki tokenleri güzelce sattı ve malın gözüne vurup çekildi. Şimdi ise bir çok kişinin elinde patlamış Ebtc' ler can yakmaya devam ediyor.
Pages:
Jump to: