Pages:
Author

Topic: Güncel 🔴🔴🔴 ÖDÜL KAMPANYALARI 🔴🔴🔴 01.02.2018-01.03.2018 - 65 Kampanya - page 2. (Read 1259 times)

member
Activity: 285
Merit: 12
Vay be mükemmel bir çalışma olmuş hocam emeğine sağlık, umarım birçok kişinin işine yarar benim gibi. Sizinle aynı imzaya girmişim şimdi fark ettim helbiz'desiniz, yanlış karar olmadığını anladım helbiz seçmemin:) meritim olmadığı için veremiyorum teşekkürler.
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Son dört gün içinde yayınlanan yeni ICO'lardan yakalayabildiğim 6 tanesini daha ekliyorum. Listemiz günden güne uzuyor. Umuyorum faydalı oluyordur.

-Energy Premier
-Reme-Coin
-Enkidu
-A2B Taxi Token
-Lendingblock
-TraXion

Herkese bol kazançlar dilerim.
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
elinize emeğinize sağlık. çok temiz iş olmuş. meritimiz olsa paylaşırdım kesin Smiley

sr. member
Paylaşım için teşekkür ederim. Mevcutta devam eden kampanyaları da listenize eklemiş olmanızı beklerdim. Yatırım almış ve toplamaya devam eden projeler de cezbedici olabiliyor. Bunları da değerlendirmek isteyen yatırımcılar olacaktır.

Haklısınız bende isterim tüm kampanyalar burada olsun ama inanın çok zaman alıcı bir iş ve ancak bukadarına yetişebiliyorum. Ancak önerileriniz doğrultusunda olan kampanyaları ekleyebilirim.

Elinize emeğinize sağlık. Meritim olsa verirdim. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Yeni çıkan tüm bountyler galiba bunlar, yani herhangi bir eleme yapmadan hepsi listede değil mi?
Evet, hatta tümüde sayılmaz çoğunluğu diyelim gözden kaçırdıklarım mutlaka vardır.

Arkadaşlar listeyi güncelledim. Listeye yeni giren projeler
•   Check
•   Domus
•   Nuggets
•   Bitrewards
•   Enlte
•   Essentia
•   Viso
•   Xatra
•   Airpod
•   Stealthcrypto
full member
Activity: 938
Merit: 115
Elinize emeğinize sağlık. Meritim olsa verirdim. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Yeni çıkan tüm bountyler galiba bunlar, yani herhangi bir eleme yapmadan hepsi listede değil mi?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Paylaşım için teşekkür ederim. Mevcutta devam eden kampanyaları da listenize eklemiş olmanızı beklerdim. Yatırım almış ve toplamaya devam eden projeler de cezbedici olabiliyor. Bunları da değerlendirmek isteyen yatırımcılar olacaktır.
member
Activity: 173
Merit: 50
çok güzel ve faydalı paylaşım çok teşekkürler.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
ellerine sağlık, kardeşim. meritim olsa verirdim.
member
Activity: 252
Merit: 10
elleriniz dert görmesin gerçekten hazırlanma aşaması zor olun bir liste ve süreklide güncelliyorsunuz. teşekkürler.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Listeyi bu kadar geniş tutmanız handikap olabilir. Takibi zor olabilir. Güncellenen kampanyalar olabiliyor. Bazen içerik veya sürelerde değişiklik olabiliyor. Bu konuda takibi sağlarsanız konunun uzamaması için hiç bir sebep yok. Önümüzdeki ay içinde benim katıldığım kampanya bitecek bittikten sonra katılacağım kampanyayı şimdiden inceleme şansı bulmuş olacağım.
member
Activity: 602
Merit: 12
Ellerine sağlık üstadım. Ben telegram. Ve twitter lara katılmak. İstiyorum. Rapor gerektirmeyen hangileri acaba. Sylon dediler.  Ama. Doğruluk. Payı varmı
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Çok uğraşılmış bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık sürekli güncel tutmanizda çok güzel en az on merit verilecek bir paylaşım ama malesef hiç meritim yok ne yazıkki veremiyorum böyle başaralı paylasimlarin devamı gelir inşallah
sr. member
Gerçekten güzel bir konu olmuş genelde popüler olmayan kampanyalar seçilmiş galiba, çok eksik var diyebilirim ama yinede çok güzel elinize sağlık.

Kampanyalar bu ayın başından beri açıklanmakta olan, yeni başlayan kampanyalar. Daha eskiler bu listede yok. Bu süre zarfından bu listede olmayan bildiğiniz güzel kampanya varsa linkini buraya atarsanız eklerim.

hocam bunların hepsine katılmalımıyız peki yada bilen kimler var onların yanına tavsiye ederim gibi yada renklendirirmisiniz.çünkü biz çoguna güvenemiyoruz boşa küre sallıyoruz

Tavsiye vermek istemiyorum. Projenin scam çıkması durumunda sorumluluk almak istemem. Ancak güvenilir managerleri olan kampanyalara rahatlıkla girebilirsiniz. Örn. ColorlessK, Sylon, aTriz, Woshib, Wapinter, needmoney vs...
full member
Activity: 546
Merit: 100
Gerçekten güzel bir konu olmuş genelde popüler olmayan kampanyalar seçilmiş galiba, çok eksik var diyebilirim ama yinede çok güzel elinize sağlık.
member
Activity: 182
Merit: 22
hocam bunların hepsine katılmalımıyız peki yada bilen kimler var onların yanına tavsiye ederim gibi yada renklendirirmisiniz.çünkü biz çoguna güvenemiyoruz boşa küre sallıyoruz
full member
Activity: 420
Merit: 100
Vall credits bitti neye girsem diye kara kara düşünüyordum ve listeden cashbag'i gördüm hoşuma gitti, iş yapacak bi projeye benziyor ayrıca imzaya ayrılan ödül miktarı yüksek ve yöneticide woshib olunca gireyim dedim.umarım pişman olmayız tekrar teşekkür ederim liste için
sr. member
Arkadaşlar 12 yeni kampanya ile google listemi güncelledim. Toplamda 49 kampanyaya ulaştık. Eklenen kampanyalar şunlar:

Lendingblock
Xatra
Argoreality
ConnectJob
Bloomatch
Horizon
Universe of Masters
Froshfell
Baappay
Aeternum
Quifas
Vast

Bol kazançlar dilerim
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
En iyisi hangisi içlerinde hangisi tahminde bulunacak var mı
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Arkadaşlar yeni çıkan neredeyse tüm altcoin kampanyalarını aşağıdaki google listesinde bulabilirsiniz. Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım. Ancak çok zor ve zaman alan bir iş. Tüm kampanyalarıda takip edebilmek neredeyse imkansız. Kaçırdığım kampanyaları bu konuya yazarsanız onlarıda eklemeye çalışacağım.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XKwLdCbhn5p4eWUq9VxXkSHoT-iGx0LSRv_Qncb79Hw/edit#gid=0

İşinize yaramadıysa hiç sorun değil ancak kullanıp istifade ediyorsanız, "+ merit" konusunda cömert olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkürler.. Emeğinize sağlık.. Not ettim, kazandığım ilk meriti size vereceğim Smiley
member
Activity: 756
Merit: 16
Ben ilk gördüğümde 23  taneydi valla helal olsun sürekli güncel tutuyor. Bu arada bazı arkadaşlar detay istemişte adamı o kadar da yormayın. Zaten bounty konusunun linkini vermiş girin bakın 1 dakikanızı almaz bilgileri görmek.
Pages:
Jump to: