Pages:
Author

Topic: hacim artışı - page 2. (Read 991 times)

hero member
Activity: 560
Merit: 501
October 12, 2017, 10:48:24 AM
altcoinlerde hacim artışı oldukça önemli şöyleki belli bir arlıktan sonra bir coin de hacim artışı oluyorsa çok güçlü olasılıkla yukarı yönlü atak yapacaktır.asıl merak ettiğim hacim artışlarını haber veren bir yazılım veya bot varmı.bir çok coin olduğundan manuel takip oldukça güç olmaktadır.

yani her defasında dediginiz  olmuyor tabi oyle olsaydi sadece bu iş için  uğraşan ekipler kurulurdu  ne bilim sadece bunlari takip ederek yüzlerce belki de binlerce insan coktan zengin olmuş olabilirdi bu kadar kolay bir durum oldugunu düşünmüyorum. bazen ters yapmak için bile balinalar hacimlerle oynayabilirler yüklü girişler oldugunu düşünüp sen  de anlık pumpa girmeyi isterseni bir  bakarsin ki ooo neler olmuş neler. o yüzden tek gösterge olarak onu almamak lazim.  forumda bir arkadaşin bu tarz bir duruma odaklı trade bot yaptigini ve caliştirdigini hatirliyorum bende bir aralar kullanmış onun mantıgı bu şekildeydi anlık hacim artişlarini kendi algoritmasi ile bir bağlamda  oturtarak  alış satışlar yapiyordu.bazi botlar var bunlarla ilgili eğer piyasayi araştirisan pek cok modeline gelceksin coğu proje zaten o şekil bir bazda calişmaya a calişiyor diyebilirm
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
October 12, 2017, 10:44:04 AM
ben incelediğim coinlere coinmarketcap de bakıyorum genelde bu tarz hacim artışı gibi olaylarda bildirim gönderen bir uygulama kullanmadım ama  coincap mobil uygulamasında oluyordu sanırsam fakat değerler coinmarketcaple farklı oluyor, bu tarz uygulamalar verileri borsalardan çektiği için en mantıklı yöntem borsalardan takip etmek olacaktır.
newbie
Activity: 106
Merit: 0
October 12, 2017, 10:27:31 AM
altcoinlerde hacim artışı oldukça önemli şöyleki belli bir arlıktan sonra bir coin de hacim artışı oluyorsa çok güçlü olasılıkla yukarı yönlü atak yapacaktır.asıl merak ettiğim hacim artışlarını haber veren bir yazılım veya bot varmı.bir çok coin olduğundan manuel takip oldukça güç olmaktadır.
Pages:
Jump to: