Ülkedeki havuzların gelişip serpilmesi güzel ama bu tavırlarla olmaz.Benim hash gücüm havuzun hash gücünden fazla.Ben katılmayacağım.3-5 küçük rig ve 1-2 büyük farmla ne kadar gelişeceğini hep beraber göreceğiz.Umarım ben yanılırım.
AMA BEN GÜVENMİYORUM!
Sizin bu işten pek anlamadığınız belli, buyrun pool'un wallet'i https://etherchain.org/account/0x63e8943f2edb9d670f1d971a335e16031d1c55d2
burada pool'da kaç blok bulunmuş kime ne gönderilmiş hepsi yazıyor.
Ayrıca atıyorum ethermine kullanıyorsunuz baktınız orda günde 5 ether kazanıyordunuz buraya geçince kazancınız 3'e düştü o zaman dersiniz ki burası bizden çalıyor. Yani bunu anlamak çokta zor bişey değil.
2. olarak Bursa'da olduğunuzu söylemiştiniz sanırım, bizden büyük olan hash gücünüzü (buna pek inanmasamda) görmek isterim açıksı bizde Bursa'dayız atlar geliriz hemde siz güven sorununuzu aşmış olursunuz lodos2005'te bende Bursa'da iş yeri çalıştıran insanlarız. Ayrıca sizde bizim rig'lerimize gelip bakabilirsiniz. Ben etc kazdığım için şuan pool'da değilim ama 1 gh benim hash gücüm var. Lodos 2005 arkadaşımında makinalarının yarısı açık olmasına rağmen 5 GH hash gücü bulunmakta.