Olaya başka bir açıdan bakmak isterim böyle kepazelikler bu ülkede güce sorgusuz itaat etmekten ve biat kültüründen besleniyor...
Ankaragücü başkanı denilen maganda ve kara cahil şahıs, artık fiziksel saldırı noktasına geçtiği anda karşı tarafın da bir cevap vermesi gerekir.
Halil Umut Meler baya pasif kaldı reaksiyon gösteremedi (ki kendisi berbat şikeci bir hakemdir, bu dayağı ona atmak isteyen milyonlarca Beşiktaş taraftarı var orası ayrı konu), bunu kimse dile getiremiyor ama diğer TFF üyelerinin veya güvenliğin anında fiziki müdahele yapması gerekirdi başkana karşı.
Biri sana nefret ve yumrukla saldırıyorsa artık orada doğa kanunları işler, bu tarz medeniyet içgüdüleri gelişmemiş yaratıkları hukuki prosedürlerle caydıramazsınız, ki zaten herkes biliyor hukukun kötü bir şaka olduğunu Türkiye'de, Halil Umut Meler veya bir arkadaşı orada anında kontra yumruklarla cevap verseydi, değil Tayyar Putin'in kankası olsa bir daha magandalık yapmadan önce 10 kez düşünürdü o vatandaş...
Bir de yerde yatan hakemi tekmelemeye devam eden yardakçı sırtlan yöneticiler var ki, baştan aşağı Türkiye'de gelinen vahşi doğa koşullarını ortaya koyan bir olay.
Dünya spor camiasında bir kez daha prestij kaybedildi, Türkiye futbol sirki sadece 1 hafta sonra kaldığı yerden devam edecek, şikeleri ve kenar mahalle kavgalarıyla...
Hocam 1 hafta sonra kaldığı yerden değil bir sonraki hafta fikstürü ile. Bu hafta sonu oynanacak maçlar 10 Ocak tarihine atıldı.
Soru şu: Neden hafta sonu oynanması gereken maçlar ile devam edilmiyor da sonra ki hafta?
Bana birisi mantıklı bir açıklama yapsın tamam diyeceğim
Bir diğer mesele ise, başkan çıkıp ezanimız dinmeyecek vatan bölünmeyecek felan demiş. ( Ya abi ne alaka) futbol ile alakası olmayan bir bayana dedim böyle demiş başkan diye. Aynı tepkiyi verdi bana. Ne alaka dedi
Böyle giderse bunlar yüzünden ben dinden imandan olacağım. Yazacak çok şeyim var ama küfürsüzlük çok zor.