Pages:
Author

Topic: Halkbank'tan "para cezası" açıklaması - page 3. (Read 562 times)

member
Activity: 302
Merit: 12
Amerika'nın bizim lehimize karar verdiğini/vereceğini beklemekle çok yanlış olur.Verdiği karar bizi bağlamaz.Sert bir şekilde tepki vermeliyiz.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
haberin yalan olması gerçekten çok güzel bazı arkadaşlar kutlamlar yapıyordular ama şimdi hüzünlü hüzünlü düşünüyorldurlar artık neden yalan oldu diye.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
pazarlık olmasa şimdiye kadar çoktan cezayı çakmışlardı. artık hangi ülkeyi satarız bilmem. ya da hangi ülkeye taviz verilir. satacak bir yer de kalmadı büyük taviz bizi bekler
full member
Activity: 742
Merit: 140
Hali hazırda ambargo deldikleri için ceza yemiş Avrupa bankaları mevcutken Halkbank bu durumdan yırtabilir mi merak konusu. Bir arkadaşın yazdığı gibi arka planda sıkı pazarlık var gibi duruyor.

Umarım ceza gelmez çünkü gelirse bedelini biz ödeyeceğiz malesef.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Ben de bu düşüncedeyim, 1 ay sonra eğer gerekli akılcı adımlar atılmazsa yüksek enflasyon, alım gücünün dip yapması kısacası kriz bizi bekliyor. Bu ortam bu kadar gerilimi kaldırmaz gibi geliyor.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Seçim sonrası ceza gelirse iktidarın bıraktığı büyük enkazın bir parçası olacak. Kim seçilirse seçilsin ülkeyi hiç iyi günler beklemiyor. Umarım bu olayı en az kayıpla atlatırız.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
halkbank a mutlaka bir ceza kesilecek burda muallakta olan cezanın miktarıdır. umarız etrafta dolaşan 50 milyar dolar söylentileri doğru değildir zira çohu devlete yani biz halka ait olduğu için hepimiz ödeyeceğiz reza nın götürdüğü dolmaların cezasını.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Yalanlanması mesle değil ki zaten mevcut durum iyiye gitmiyor buna aksi artı bir hamle lazım şuan ve uzun zamandır defans halinde ekonomimiz çünkü üretim yok!
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bu aciklamanin yalanlanmasi oldukca guzel oldu. Piyasamiz icin cok zararli olabilecek bir durumdu cunku.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Devletin elinde olan bankanın itibarına zarar geldi ama insanımız itibara değil edeceği kâr'a bakıyor elbette, konut satışlarının problem haline gelmesi üzerine faizleri Vakıfbank ve Halkbank %0.98'e düşürdü, bu sadece ev satışı için yapılmış hamle tabi ki, örneğin farklı bankadan %1.20 den kredi kullandınız, Halkbank'a çekip yapılandırma yapamazsınız, hep bir göz boyama hep bir hile, insanımız da doğal olarak kâr'ını düşünüyor, esnaf zaten mecbur Halkbankası ile çalışıyor ama başımızdakilerin elini sürüp bok etmedikleri bir kurum neredeyse kalmadı memlekette.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Halk bank ve Hakan Atilla  davasında yargıc bu davaya bakan herkez bu insanlarin sadece masa oldugunu biliyorlar..  buyüzden bu sekilde basit cezalr veriliyor.. 32 ay nedir ? Zaten 15 aydır iceride bu adam/ çok fazla bişi kalamdi yani cikmasina. benim anlamadıgım, Halk  Bank hala reklam verebiliyor musteri cekmeye calısabiliyor ve hiçbir şey olamamış gibi hala şubeler acmaya devam edediyor bu kurulus.  bizim insanımız da  hala parasınıuorada tutabiliyor, işlettireibliyor. Ne yazık. Neyseki bizim için biraz bi rahatlık oldu bu sansasyonlardan ve kesmekeshten birazda olsn piyasaları sakinlestyirdi Hakan atilla'nın ceza alamsı..
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Arkadaşlar hangi kafadasınız yahu? Zaten 49.5 milyar dolar ceza geldi diye haber çıkmadı, gelecek diye haber çıktı. Halkbankası da ceza gelmedi demiş. Gelmeyecek dememiş. O ceza ama az ama çok gelecek.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Halkbanka bir ceza gelmemis olmasi oldukca rahatlatici. Hakan atillaya gelen ceza da cok abartilacak bir ceza degil sonucta. En guzel tarafi halk bankin temiz olmasi.

İşin arkaplanında dönen pazarlıkları bilemediğimiz için uzun vadede bu durumun Türkiye'nin lehine mi yoksa aleyhine mi olduğunu anlayamıyoruz. Ancak zamanı gelince öğrenebileceğiz bazı şeyleri.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Halkbanka bir ceza gelmemis olmasi oldukca rahatlatici. Hakan atillaya gelen ceza da cok abartilacak bir ceza degil sonucta. En guzel tarafi halk bankin temiz olmasi.
newbie
Activity: 140
Cuneyt Ozdemir sayesinde biraz yakindan takip ettim davayi. Dusuk cezaya cok sasirdim hatta Atillanin avukatlari bile sasirdi ama bunun boyle olmasi davada alanen halkbankin ambargo delmesi konusmasi ve delillerini gizlemiyor. Bir konusmalarinda bunun muhabbeti de donmustu fakat adamlar o kurum farkli burasi farkli. Onlar yaptirim verir mi vermez mi bilinmez demislerdi
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
50 milyar dolar yok ceza gelecekmiş sen kimsin de ceza keseceksin. haa bu sorunun kaynağını herkes biliyor. ve seçimde ona göre oyunu şekillendirecek. ben dış borca, cari açığa bakarım, enflasyona, dolar kuruna bakarım. hepsi ben burdayım diyorsa büyüme rakamları benim için önemsizdir.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bütün suçu adamın üzerine yıkıp kayboldu gitti gönlümün efendisi.  yazık oldu hakan atillaya devletin kirli işleri arasında zarar gören kendisi oldu.
newbie
Activity: 168
Bu açıklamalar bana hiç inandırıcı ve gerçekçi gelmiyor, Reza Zarrab denen herif tutuklandığında Türkiye Amerika'ya o kadar nota verdi, iadesini istedi bir yerde sahip çıktı. Kabak gariban Hakan Atilla'nın başında patladı, adama sahip çıkmadık Türkiye olarak bu ayıp bile bize yeter. Yetkililere "HELAL OLSUN" diyorum anladınız siz onu Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
hakan atilla ya verilen cezanin dusuk olmasi ve halkbank a simdiye kadar herhangi bir ceza cikmamasi gizli pazarliklarin devam ettiginin gostergesidir bence.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Halkbabk açısından yapılan açıklama iyi olmuş. Yoksa yatırımcıları oldukça tedirgin bir dönem bekliyordu.
Pages:
Jump to: