Pages:
Author

Topic: Haluk Levent, Hasan Can Kaya, Melek Mosso ve Şehit ailesi yardımı - page 2. (Read 294 times)

member
Activity: 148
Merit: 35
Ahlak, namus ve edep dersi verecek değilim dedikten sonra bunun dersini vermeye çalışmak Grin Nereden tutsan elde kalıyor.
Şehit ailesine kim nasıl yardım ediyorsa etsin tabi ki paranın nereden geldiği önemli değil önemli olan şehit çocuğunun eşinin açta açıkta kalmaması bunun için devlet mekanizması var ama yetişemiyor demek ki. Kimse mağdur olmasın üşümesin aç yatmasın bu vatan için bir şeyler yapmış canını vermiş insanlar arkalarında bıraktıklarını düşünmeden rahat uyusunlar.
ne demek paranın nerden geldiğinin önemi yok! Senin gibi düşünenler şu an fahişelik yapıyor. Diyorlar ki nasıl olsa paranın nerden geldiği önemsiz. Aç kalmayayım yeter. Tabii ki paranın nereden geldiği önemli. Bizler üç kuruşu, aç kalırız, açıkta kalırız diye onurunu duruşunu satan millet değiliz. Ayrıca ahlak dersi verecek değilim derken hangi dersi verdim? Ders verdim diyelim sen neden ders almadın?
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Ahlak, namus ve edep dersi verecek değilim dedikten sonra bunun dersini vermeye çalışmak Grin Nereden tutsan elde kalıyor.
Şehit ailesine kim nasıl yardım ediyorsa etsin tabi ki paranın nereden geldiği önemli değil önemli olan şehit çocuğunun eşinin açta açıkta kalmaması bunun için devlet mekanizması var ama yetişemiyor demek ki. Kimse mağdur olmasın üşümesin aç yatmasın bu vatan için bir şeyler yapmış canını vermiş insanlar arkalarında bıraktıklarını düşünmeden rahat uyusunlar.
member
Aklıma gelmişken yazmadan edemedim anayasa mahkemesinin kararlarının uygulanmaması ve geçenlerde motor kullanan bir servis elemanına bir ülke başkanının oğlu çarpıp öldürüyor 26-27 binliraya konu kapanıyor bu aklınıza takılmıyor ama cinsel yönelimi farklı olan insanların edeceği hediye mi size dokunuyor.

Size ne kardeşim sizene lafa bak abi dönme diyor lan.

Nasıl bir cahiliye döneminden geciyoruz aklım almiyor.  Mükremin kimdir bilmiyorum ilk defa duydum maşallah milleti yargılarken bilmediğiniz leş bilgide yok.

Milleti yargılamıyorum. Mükremini de haberlerde duydum, hamile rolü yapıp göz altına alınmıştı. Ayrıca cinsel yönelimi farklı olan kişilerin edeceği hediye beni rahatsız eder. Alanları da yadırgarım. Seni rahatsız etmiyorsa sorunu kendinde ara. Motokurye olayına gelince konuyla alakası ne. Haksızlık sıralaması mı yapıyoruz.
member
dostum bu kadar rahatsız olduysan sen alsaydın evi ve eşyalarını! namus dersi verecek değilim demişsin ama astığın astık kestiğin kestik. burada gücüne gidenin bu olmaması gerekmez mi sence? şehit olan askerimizin ailesinin hala konteynerde yaşaması hatta belli ki bu gibi ailelerin mevcut olması benim için daha büyük bir sorun. bir diğer sorun da şubat ayından sonra deprem bölgesi ile ilgili hiçbir gelişme hakkında bilgi sahibi olmayışımız.
Evet ahlak dersi verecek değilim ancak senin derse ihtiyacın var, gidip Hasan Can'dan veya Mosso'dan alabilirsin. Deprem zamanı yaptığım yardımları saymıyorum. Şehit ailesine ev almayı çok isterdim ancak benim kara para, seks konuşması, şarkı türkü gibi yerlerden gelirim yok. Zaten o yerlerden para kazansam Şehidimizin ailesine yakıştıramazdım. Herkes şehit ailesine yardım ederek günah çıkarma peşinde ama avuçlarını yalarlar. İdrarla abdest olmaz. Ahlak dersi vermek amacım yok ama senin gibiler duruşumdan yararlanabilir.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Aklıma gelmişken yazmadan edemedim anayasa mahkemesinin kararlarının uygulanmaması ve geçenlerde motor kullanan bir servis elemanına bir ülke başkanının oğlu çarpıp öldürüyor 26-27 binliraya konu kapanıyor bu aklınıza takılmıyor ama cinsel yönelimi farklı olan insanların edeceği hediye mi size dokunuyor.

Size ne kardeşim sizene lafa bak abi dönme diyor lan.

Nasıl bir cahiliye döneminden geciyoruz aklım almiyor.  Mükremin kimdir bilmiyorum ilk defa duydum maşallah milleti yargılarken bilmediğiniz leş bilgide yok.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
dostum bu kadar rahatsız olduysan sen alsaydın evi ve eşyalarını! namus dersi verecek değilim demişsin ama astığın astık kestiğin kestik. burada gücüne gidenin bu olmaması gerekmez mi sence? şehit olan askerimizin ailesinin hala konteynerde yaşaması hatta belli ki bu gibi ailelerin mevcut olması benim için daha büyük bir sorun. bir diğer sorun da şubat ayından sonra deprem bölgesi ile ilgili hiçbir gelişme hakkında bilgi sahibi olmayışımız.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Toplanan vergilerin yanlisim yoksa üçte birine yakını sigara ve alkol yani keyif verici maddelerden geliyor insanların kazançları nereden geliyor umrumda değil her birey kendi yaptığı hareketlerden sorumludur. Burada sorgulanması gereken yardımlar vs değil hala insanların çadır ve prefabrikte neden kaldigidir bu millet yıllarca deprem vergisini boşa vermedi. Bu millet Elin arabina yas ilan etti ama şehitler için etmedi aynı dönemde yollar Filistin için doldu taştı ama vatan evlatları neden şehit oluyor da demedi. Yada sınırlarımız daki mayinlar özel bir şirkete temizlenip neden yol geçen hanı yapıldı demiyor. Yada paramız neden her geçen gün eriyor demiyor ama sorun hasancan kayanin nasıl para kzandigi mi Smiley

Şahsen burada sorulması gereken bunlar olmamalı
member
Değerli arkadaşlar. Burada ahlak, namus ve edep dersi verecek değilim. Şimdi anlatacağım konuyu kafama oturtamadığım için açtım. Kimseden fetva da istemiyorum. Soracağım sorulara insani ve ahlaki olarak yaklaşıp cevaplamanızı istiyorum.

Biliyorsunuz ki yakın zamana Suriye'de bir baskında şehitlerimiz oldu. İçlerinden birinin ailesinin depremzede olduğu ve ve çadırda kaldığı ortaya çıktı. Evet devletimiz bayağı zorlandı. Herkese ev yetiştirmesi mümkün de değil. Bu konuya şarkıcılarımızdan ve kurduğu Ahbap derneğiyle bilinen Haluk Levent el attı. Depremde evini kaybeden şehit ailesine ev yapım desteği vereceklerini açıkladı. Bunun üzerine Şovmen Hasan Can Kaya evin yarısını ben alacağım diye teklif etmiş ve kabul görmüş. Yakın zamanda da Melek Mosso eşyaları da ben alayım bari diyerek yardımda bulunmak istediğini söyleyerek desteği Haluk Levent tarafından kabul görmüş ve şehit ailesi de kabul etmiş.

Her şey buraya kadar normal ancak benim içinden çıkamadığım durum şu, Hasan Can Kaya denilen kişinin programları ahlaktan yoksun. Yani millete küfrederek, çocuklara kötü örnek olarak, grup seks vs gibi konuları ballandırıp anlatarak para kazanan bir soyta... özür, şovmen. Nerden biliyosun diyosanız her izlediğim videonun arkasına denk geliyor. Görmeden geçmen imkansız. Melek Mosso ise açın bacaklarınızı kızlar diyen, şehit olduğu zaman ve milletimizin yas tuttuğu zaman neden konserlerimi iptal ettiniz diyen bir kadın. Şimdi sorum şu: Ben neden bu yardımları içime sindiremiyorum. Neden millet yardom paylaşımının altına Allah kabul etsin siz çok iyi insanlarsınız yazmış ve ben bu iyi dileklerde bulunan kişilere kızıyorum. Benim kalbim içim mi pis. Yapılan hayırda nereden kazanıldığına o paranın neteden geldiğine bakmamak mı lazım. Yani bu şehit ailesine mükremin gibi dönmeler ben de sizin arabanızı alayım dese kabul görecek mi?!
 Aklımda deli sorular
Pages:
Jump to: