senin o gün konusma hakkin olcagina pek inanmiyorum ataputcu kardes .. sonucda kuran da Allah
,, onlari ve dünya da tapdiklarini cehenemmin önünde diz cöktürtecem .. ve tapdiklarina soracam .. siz mi size tapmalarini söylediniz onlara ? ,, karsilik olarak onlar Allaha ,, hayir yarrab valla biz onlara bize tapmalarini söylemedik ,, Allah buyurur : ,, o halde atin onlari tapdiklari önderleri / liderleri ile chenneme ,,
madem bu Atatürk müslüman .. neden ne Kadar dinsiz ateist varsa bu adami seviyorlar .. ?? sonucda ateisler ne olursa olsun müslümanim diyen adami sevmezler
Bu Adamin size birakdigi kisacasi ateistlik mi ?? bakiyorum cagu atatürkcü .. ateistlik arazinda gidiyor geliyor .. ne Allah var , ne kitab , ne namaz , ne peygamber sevgisi
en dindarim diyen atatürkcü yasin izmir de sahil de .. kisin meyhanede ..götü sikisinca Allahim yardim et , Allahim yardim et .. yerin altindakiler .. süphesiz yerin üstündekiler den daha hayirli türkiye de
yani eski Zaman yasamis halk bin kac daha imanli ve inancli insanlardi ... Allah Türkiye yi helak edmiyorsa belki onlarin hürmetine etmiyor .. yoksa türkiyenin Islamla yakindan uzakdan alakasi yok
ben senin ne dedigini anlamiyorum bence o yüzden anlaşamiyoruz. senin gözünde cünkü atatürkçü olmak anladigim kadariyla yani ideolojik olarak olmuyor sanırım yani birisi atatürkçü ise o putperest, puta tapan oluyor anladigim kadariyla . üstelik tanıdıgın 3-5 atatürkçü de ateist diye de tüm atatürkçüleri ateist diye yaftaliyosun. yazın sahil de olmayipta kışın meyhanede olmayanlarini da gördü bu ülke colugu cocugu taciz eden erkeği kızı ayırmadan üstelik taciz eden imamları hocaları müslüman kılıklılarıda gördü . sen de biliyosun bunları. şimdi senin yaptigin ile benzer şekilde kalkipta bir atatürkçü dese ki bi sürü müslüman gördüm baksana birbirlerinin kafalarini kesen de onlar karıya kıza sarkanda onlar taciz eden de onlar öldüren de onlar dese ne olur ? senin yaptigin bu oluyor işte comar kardeş boyle olaylarda genelleme yapamazsin. Sizin kafalarınızı doldurmuşlar işte atatürkçü adam müslüman olamaz ve tam tersi müslüman adamda atatürkçü olamaz diye doldurmuşlar beyninizi ondan böyle " ya Atatürk ya Allah demeyecen kardeş. Allaha şükür edicen,Atatürk'e teşekkür " bu kadar basit işin özü.