Merhaba hocam,
Faydali bir paylasim olmuş, eline emegine sağlık.
Hamster kombat benim tahminim bütün büyük borsalarda listelenecek.
Notcoin birçok geliştiricinin gözünün telegrama cevirmesine sebep oldu. Gelistiricilerin inanilmaz büyük kitlelere ulasabilmesine ve coin veya tokenlarini en adil sekilde dagitabilmesine olanak tanıdı. Telegram kripto dünyasının merkezi konumuna geliyor. Toncoin ve notcoin ekosistemi buyuyecektir.
Rica ederim, umarım puan kazanmak için uğraşan herkes için küçük de olsa faydası olabilmiştir ve olmaya da devam edecektir. Bende tıpkı sizin gibi düşünüyorum, çok ciddi bir hype. yakalamış olması ve TON ağında oluşturulan bu tarz projeler için de ilginin her geçen gün artması sebebi ile büyük bir ihtimalle birçok büyük borsa Hamster Kombat başta olmak üzere birkaç projenin listelemesini sağlayacaktır. Özellikle birçok kişinin Notcoin ile ciddi kazanç elde etmesi sonrasında ilginin bu tarafa kaymış olması ve Hamster Kombat'ın birkaç proje ile öncülük göstermiş olması kesinlikle çok büyük bir hareketin başlamasına bile sebep olabilir.
Hamster Kombat ile ilgili olarak şu an tek şüphe duyduğum nokta ise sistemi kötü amaçlı olarak kullanan ve botlar aracılığı ile onlarca hatta yüzlerce hesapta puan kasan kişilerdir. Eğer ki listeleme öncesinde bu hesapların tespiti yapılmaz ve bu hesaplara dağıtım olursa çok ciddi bir satış baskısının söz konusu olacağını ve fiyatın ciddi anlamda düşerek projenin kötü olarak bilinmesine sebep olacağını tahmin etmekteyim. Umarım ki, listeleme öncesinde doğru adımlar atılarak bu hesaplar engellenir ve dağıtım planı da iyi bir şekilde yapılarak ciddi satış baskısının önüne geçilerek hem projenin iyi şekilde ilerlenmesi sağlanır hem de bizim emeklerimiz çöp edilmez.
Bu kodları nereye giriyorsunuz. Ben sadece bu kartları bulup açıyorum günlük komboyu alıyorum hepsi bu. Kod olayıni bir türlü çözemedim. Ne işe yarıyor? Ve bu nerede?
Kodlar tıpkı günlük kombolarda olduğu gibi günlük olarak kelime avı yaparak 1 milyon puan kazanmanıza yardımcı olan görevler olarak tanımlanabilir. Yazarak tam olarak işlemin nasıl yapıldığını ifade etmek oldukça zor olacağından dolayı Türk bir arkadaşımızın kısa ve öz anlatımının olduğu video ile sorunuza net bir cevap vermek istiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=76ltu1E4Be0