Pages:
Author

Topic: Hangisi geleceğin kripto parası - page 8. (Read 1129 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
June 22, 2018, 06:58:20 AM
bitcoin ve ether in uzun yıllar marketi domine edeceğine inanıyorum. bunlara ek olarak kendiminde yatırım yaptığı icx, wan ve neo gelebilir(yakın gelecekte tabiki market capta btc ve eth ye yaklaşamazlar ama büyüme potansiyelleri fazla). malum nedenlerden tabiki bnb var ayrıca. token olarak ise gelecekte ayakta kalabilecek sadece zrx i görüyorum.
bunlar harici(belki bunlarda dahil) 5 sene sonra şu an konuşulan hiç bir coin yada token in piyasada tutunacağını zannetmiyorum. heleki tokenler bas flipi unut sonrasını.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
June 21, 2018, 06:57:58 PM
Kripto piyasasında olağanüstü bir sıkıntı yaşanmazsa Bitcoin ve Ethereum'un uzun yıllar piyasada olacağını dolayısı ile geleceğin parası olacağını düşünüyorum, birden her şey değişir yepyeni nesil kriptolar ortaya çıkarsa durum değişecektir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
June 21, 2018, 04:04:17 PM
Marka değeri olarak bitcoin ve ethereum kolay kolay piyasadaki yerini kaybetmeyecektir.
Yeni nesil kendi mainnetworkü olan coinlerde diğerlerine göre daha kalıcı olacaktır.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
June 21, 2018, 03:59:04 PM
btc! ancak "bu süre zarfında boş durmayayım, btc'lerim artsın" derseniz hepsini, satoshi bakımından dipteyken (1-3milyon satoshi) ethereum'a çevirip artınca tekrar bitcoin'e geçebilirsiniz. 2 sene içinde burada adı yazılan nice altcoin eskiyecek ve de nice süper projeler çıkacaktır. Şimdilik eldekiler bunlar olduğundan bunlarla yetinmeliyiz. neo ve iota da ucuzken alınabilir, şu an hepsi ucuz ama bitcoin cinsinden dipte değiller, btc geçen seneki gibi ralli yaparsa altcoinler üzebilir (btc bazında) tam tersi de olabilir tabii artık piyasa okunacak gibi değil, tam bir keşmekeş içerisinde ancak dolar bazında btc-ether-neo-iota vs bir süre daha üzmeyecektir orasına inanıyorum.
jr. member
Activity: 84
June 21, 2018, 03:45:22 PM
Bence ethereum muazzam bir koin piyasaya cıkanların yüzde 80 civarındakiler ethereum ağında çalıştığını düşünürsek ethereumun bitcoini bile sollayacağını düşünüyorum ben. Bana göre kripto dünyasının kalbi ethereumdur.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
June 21, 2018, 03:39:28 PM
Çinliler ikinci ay en iyi kripto paralrı açıklamışlar birinci eos ikinci ethereum. Ethereumun geleceğin kripto parası olabilecek kapasitesi çok rahat var. Eos dan umudum yok daha birinci gün mü ikinci gün mü ne adamların sistemi çöktü bunlaradan cacık olcağını sanmam
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
June 21, 2018, 01:50:39 PM
Tokenlerden ziyade coinlere odaklanmak lazım bence, coinlerden de klonlara değil blockchaini geliştiren coinleri tercih edin derim.

O yüzden ben ETH diyorum, BCH Ethereum un yerini işgal ediyor bence, hatta olduğu yerin çok çok altında olmalı değer olarak...
member
Activity: 182
Merit: 10
June 21, 2018, 01:12:59 PM
Soruya göre cevap vermek gerekirse geleceğin kripto parası en başta  bitcoindir. Sonrasında ise ethereum ve Neo bence geleceği parlak koinlerdendir.
member
Activity: 336
Merit: 17
June 21, 2018, 01:06:36 PM
Etherium ve Neo olabilir çok uzun vadede daha sağlam coinleri o yüzden kafamız rahat eder. Ama diğer yeni çıkan projelerden de çok iyi yükselecek olanlar olabilir ama onları bulmak maalesef biraz daha zor gibi. Çünkü piyasanın bu seneki halı hiç de iç açıcı değil gibi. Oyuzden sağlam olmakta fayda var.
full member
Activity: 378
Merit: 102
June 21, 2018, 12:57:23 PM
Hocam ne diye kavramlar arasında boğulmuşsunuz yorum yaparken anlamadım, paramı neye yatırayım uzun vade olarak demişler bukadar. Bence btc bir miktar dursun, gerisini de neo wanchain eth gibi 3-4 parçaya bölebilirsin.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 21, 2018, 08:37:49 AM
bu soruyu cevaplamak ıcın oncelıkle coın nedır bılmenız lazım . coın ıle platform coini arasında dağlar kadar fark var, yanı krıpto para farklı bır terımdır, platform coını denen sey farklı bırseydır, gelecegın krıptoparası kım olur sorusunun ılk cevabı bıtcoın ardından bıtcoın cash, krıpto para anlamında cokfazla coın yok zaten kalanların hepsı platform coınlerı. platformları kullanıldıkca degerlenır onlar aksı halde oldugu yerde sayarlar, bır coının fıyatının artmıs olmasıda onu krıpto para yapmaz,
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
June 21, 2018, 07:44:23 AM
Bu piyasa için çok ilerisini öngörmek zor. Uzun vade kalacağını ve değerleneceğini tahmin ettiğim coinler bitcoin, ethereum, xrp, neo gibi coinler.
Zec ve monero ile ilgili çekincelerim var.
member
Activity: 336
Merit: 10
June 21, 2018, 07:37:18 AM
piyasada çok az coinlerin kalacağı çoğunun kayıp olup gideceği söyleniyor projelerine bağlı olarak ki bence öyle düşünüyorum çünkü sadece piyasaya süremk için ve milleti dolandırmak için coinler türedi son zamanlarda ve piyasada çok kalabileceklerine inanmiyorum.Ama kaliteli coinler ancak ayakta kalabilecek diye düşünüyorum ve bunların arasında deex ve xsn kalabileceğini düşünüyorum projelerinin kaliteli oldugunu düşünüyorum ama ne kadar gerçekçi tahmin etmek cok zor .Sadece öyle olabilir diye düşünüyorum ama tam olarak güvenmek mümkün değil tepkinli olmakta fayda da olabilir.
member
Activity: 392
Merit: 11
June 20, 2018, 11:01:39 AM
Ben NEO'yu geleceğin kripto parası görüyorum. Şu anki fiyatı kısa orta ve uzun vade için tatırım yapmaya çok uygun. Ethereum'u geçeceğini düşünüyorum hem fiyat hem cap olarak. Toplam miktarının fazlalığını bölünemiyor olması telafi edecektir.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
June 20, 2018, 09:52:55 AM
Merhaba.Arkadaşlar uzun vadeli yatırım da hangi coini görüyorsunuz ve sebeplerinini yazarsanız sevinirim.Her ay bir miktar coin almayı planlıyorum.2-3 sene sonrasını düşünürsek hangi coin almak daha mantıklı sizce?

Tabii ki Bitcoin. Bu piyasa içerisinde Bitcoin'i Amerikan Dolarına benzetebiliriz. Tüm kripto para piyasası Bitcoin paritesi üzerinden işlem görüyor. Fakat düşük bütçe ile yatırım amaçlı sorunuzu cevaplamak gerekirse cevabım NEO olacaktır. Bunun sebebi ise şu an NEO yolun başında ve ilerleyeceği çok fazla yol var. Bu fırsatı değerlendirmek gerekli diye düşünüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 12
June 20, 2018, 06:58:50 AM
Tezos ve hdac piyasada sürpriz hareketler yapabilir. Tezos tabi ki çok daha önde. Bunun dışında platform coinlerine yönelebilirsiniz. Nispeten diğer coinlere göre daha sağlam olurlar.  
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
June 20, 2018, 06:58:30 AM
Ethereum,neo,eos,waves,iota,ada,pkt,ncash,dav,wpr,voxxo,steem

yukarda aslında teknolojleri baz alarak bir liste yaptım.
bunlar veya bunlara benzer projeler büyük ihtimal geleceğin kripto paraları olacaktır.
jr. member
Activity: 630
June 20, 2018, 06:50:53 AM
Ethereum ve neo gorusune bende katiliyorum. Ilerleyen zamanlarda kripto dunyasinda daha populer ve vaxgecilmez olacagini dusunuyorum. Kenara atmakta fayda var.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
June 20, 2018, 06:47:55 AM
Ethereum and NEO Smiley Anlatmaya gerek yok görüyoruz.

Bitcoininde ileride olacağını ve öncülük edeceğini düşünüyorum ancak şüphelerim var.
full member
Activity: 518
Merit: 100
June 20, 2018, 05:59:58 AM
Icon ıota etherum neo bunlar olabılır btcyı geçecegını dusunuyorum şahsen etherumun zamanla daha coook yolu var bakıp görecegız
Pages:
Jump to: