biraz önce BNB konusuna yazmistim ama burada da olmasi gerek diye düsünüyorum; ne de olsa konu harmony.
binance dex üzerinden ilk 5 gün en az 100.000 one hacimli al-sat yapanlara, her gün toplamda 5milyon one ve 600 bnb dagitiyor.
bu airdrop kampanyasi hacimi yükseltecektir dex üzerinde... ama one fiyati etkilenecek mi, nasil etkilenecek... görecegiz.
ben dex hesabı açtım tesnet için, ancak bu airdrop olayını tam anlamadım. binance dex de yapılan alım satımlar sanal işlemler değil mi? bu airdropun mantığı nedir? bana şuan 200 sanal bnb verdi hesabımda işlem yapmak için. bu airdropdan bişeyler kazanmak için ne yapmam lazım, öyle rastgele alıp satacaz mı yani?
testnet icin sana 200 bnb sadece test et diye vermistir, o 200 bnb ile binance dex sistemini enine boyuna test et, nasil islem yapilir, alis satis emirleri nasil girilir, nasil cekilir vs. gibi aklina gelen herseyi güzelce test etmen icin vermislerdir. güzel de etmisler.
ama airdrop, diger konuda da cevapladigim gibi, gercek islemlerde, o gün icin en az 100.000 ONE islem hacmi olusturma sarti var.