merhaba,
bende foruma ilk girdiğim dönemlerde hashnet firmasını baya bi inceledim ve değerlendirmiştim. giderleri çok yüksek geldi.yani kazanılan paranın %35-%40 gibi bir kısmı elektrik ve bakım masraflarına gidiyordu. bundan dolayıda uzun vade de çok kar bırakan bir yöntem olmadığın düşündüm ve bugün s9 u yurt dışından kendim almak için sipariş verdim.
çalıştığım yer devlet kuruluşu olduğu için elektrik sorun olmuyor. bu sayede kısa sürede roi yapar gibime geliyor. tabi deneyip görmek lazım.
Gelin sizede bir fon açalım para yardımı edelimde bizim vergilerimizle ayakta duran kurumlardan hırsızlık yapmayın şu zihniyette olanları anlamıyorum gidin o zaman devlet kuruluşunun elektriğini çalmak yerine klavyesini çalın bilgisayarını çalın niye elektrikle rio olucam diye uğraşıyorsunuz ki !!! Bu forumda elektriğim bedava yok çalıştığım iş yerinden ordan burdan diyenleri bulup yetkililere şikayet etmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam adam hırsızlık yapıyor bide matah bişeymiş gibi elektrik sorun olmuyor yazmış çıldırmamak elde değil.