Pages:
Author

Topic: hashprofit.com - czy warto tutaj zainwestoać? - page 2. (Read 20819 times)

sr. member
Activity: 336
Merit: 250
Ten caly "cloud mining" to scam. Nie ma szans zeby inwestycja sie zwrocila a co dopiero mowic o jakims zarobku.
Prosze, zeby ktos mnie z bledu wyprowadzil jezeli sie myle  Wink
legendary
Activity: 2282
Merit: 1035
Witam.
Od jakiegoś czasu zbieram Bitcoiny i inne krypto ale jeszcze nie bawiłem się w górnictwo.
Przypadkowo apisałem się do hashprofit.com i dostałem 200 kHash/s na 7 dni i codziennie dostaję profit w wysokości 0.00131800 BTC po 7 dniach  będe miał 0.012 BTC .
Niestety wypłata środków z konta jest możliwa tylko po dokananiu zakupu  kHashy/s a minimum wpłaty 0,02BTC.

No i zastanawiam się czywarto jest zakupić te 13kHash za 0.02119BTC i profity z Bonusu reinwestować.

Nigdy nie kopałem więc nie wiem czy nie ma jakichś ukrytych haczyków lub kosztów , lub czy w najgorszym wypadku jet to SCAM  Angry

Proszę o pomoc i info ,ewentualnie inne strony do kopania.
W ramach wdzięczności podepnę się za refa  Roll Eyes

Zarejestrowałem się na tej stronie żeby ją sprawdzić.. Wszystkie cyfry się zgadzają. Ciągle z tych 200KHs kopie ponad 0.0013 dziennie.
Aby jednak wypłacić to co się za te darmowe 200KHs uzbiera należy spełnić jeden z dwóch warunków - albo kupić u nich mocy za min 0.02 BTC, albo znaleźć kogoś kto się zarejestruje z linku referencyjnego (<- to mój) i kupi u nich minimum 100KH/s.

Pytanie jest - kto z tej strony wypłacił cokolwiek?

Edit: W tym wątku podają przykłady regularnych wypłat: https://bitcointalksearch.org/topic/ask-hashprofit-755527
Można też znaleźć kody promocyjne ze zniżkami do 50% przy zakupie mocy.
Chyba jednak trochę kupię..  Roll Eyes

legendary
Activity: 2436
Merit: 1561
September 05, 2014, 01:37:20 PM

Jesli chodzi ci o cloud mining to najbardziej popularne jest cex.io, maja chyba najtansze ceny za Ghs, ale mimo wszystko nie bardzo sie oplaca, chyba ze uda ci sie odsprzedac z zyskiem.

Nie prawda z tym CEX, jest wiele firm z lepszą ofertą np. PB albo bitcoincloudservices. Cex tak na prawdę opłaca się jedynie jeśli chcesz spekulować na ich giełdzie.

Obecnie najlepszą ofertę ma GAW

Moze masz racje, nie sledze specialnie rynku (dlatego napisalem "chyba"  Wink)
Zreszta i tak maja za duzy udzial w kopaniu, wiec nie warto napedzac im klientow.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
Small Red and Bad
September 05, 2014, 11:32:32 AM
Przypadkowo apisałem się do hashprofit.com i dostałem 200 kHash/s na 7 dni i codziennie dostaję profit w wysokości 0.00131800 BTC po 7 dniach  będe miał 0.012 BTC .

Nie ma szans szeby przy 200 khs tyle wykopac. Albo cos pomyliles albo:

Nigdy nie kopałem więc nie wiem czy nie ma jakichś ukrytych haczyków lub kosztów , lub czy w najgorszym wypadku jest to SCAM  Angry

Jesli chodzi ci o cloud mining to najbardziej popularne jest cex.io, maja chyba najtansze ceny za Ghs, ale mimo wszystko nie bardzo sie oplaca, chyba ze uda ci sie odsprzedac z zyskiem.

Nie prawda z tym CEX, jest wiele firm z lepszą ofertą np. PB albo bitcoincloudservices. Cex tak na prawdę opłaca się jedynie jeśli chcesz spekulować na ich giełdzie.

Obecnie najlepszą ofertę ma GAW
full member
Activity: 200
Merit: 250
September 01, 2014, 02:48:42 PM
A może sprawdź https://kryptologika.com/ ? Całkiem świeży projekt
legendary
Activity: 2436
Merit: 1561

Nie ma szans szeby przy 200 khs tyle wykopac. Albo cos pomyliles albo:

Nigdy nie kopałem więc nie wiem czy nie ma jakichś ukrytych haczyków lub kosztów , lub czy w najgorszym wypadku jest to SCAM  Angry

newbie
Activity: 22
Merit: 0
Witam.
Od jakiegoś czasu zbieram Bitcoiny i inne krypto ale jeszcze nie bawiłem się w górnictwo.
Przypadkowo apisałem się do hashprofit.com i dostałem 200 kHash/s na 7 dni i codziennie dostaję profit w wysokości 0.00131800 BTC po 7 dniach  będe miał 0.012 BTC .
Niestety wypłata środków z konta jest możliwa tylko po dokananiu zakupu  kHashy/s a minimum wpłaty 0,02BTC.

No i zastanawiam się czywarto jest zakupić te 13kHash za 0.02119BTC i profity z Bonusu reinwestować.

Nigdy nie kopałem więc nie wiem czy nie ma jakichś ukrytych haczyków lub kosztów , lub czy w najgorszym wypadku jet to SCAM  Angry

Proszę o pomoc i info ,ewentualnie inne strony do kopania.
W ramach wdzięczności podepnę się za refa  Roll Eyes
Pages:
Jump to: