Pages:
Author

Topic: Havven geldiyse şaşırmayın artık yeni contract adresi var + Havven Airdrop(yeni) - page 2. (Read 515 times)

member
Activity: 448
Merit: 14
Bana hiçbişey gelmemiş.Eminmisiniz böyle olduğundan ?Gerçi doğru sanırım etherscandan bakınca fiyatlanma gözükmüyor.elimizde bi 10 dolarlık token vardı artık oda  yok Sad
newbie
Activity: 168
Merit: 0
airdropdan 40 adet mi ne gelmişti. bir ara 30 dolara yakın değeri vardı şimdi 15 16 dolar civarında ama cantrat adresinde falan değişim yok yeni gelen giden yani inşallah sıkıntı cıkmaz my etherwallet da
member
Activity: 519
Merit: 16
Airdroptan gelen biraz token vardı, yenilerini göndermişler. Binance'de listelenmek için oylamada şuan. Binance de listelenme haberi gelirse biraz birşey kazandırabilir. Rakiplerden biri çok güçlü, PUNDI X. Bakalım nasıl sonuçlanacak oylama.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Konrtol ettim yeni contract adresini eski miktarın aynısını yollamışlar. Ne gelen ne giden görünmüyordu halbuki. Madem böyle birşey oldu ikram mahiyetinde bir miktar daha ateşleselerdi keşke Smiley
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
18 tane var bende yenilememişler lakin çokta önemli değil açıkçası . Airdropçuları es geçmişler sanırım Cheesy Ama ne olursa olsun göndermeleri gerekiyor. Aksi halde bütün icolar sonradan adres değiştirip airdropçulara verdiklerini hiçe sayarlar.
member
Activity: 560
Merit: 12
50 taneden az olanlar yüksek bir transfer yaptıklarında yeni havvenin görüneceğini duyurdular. Biraz havven almanız gerekiyor 50 taneden azsa haberiniz olsun
member
Activity: 546
Merit: 10
airdropa katılmıştım. 18 havven gelmişti zamanında etherscan ve githup explorerdan bakıyorum gelen giden yok. airdropcuları unuttular mı şimdi. gerçi tanesi 50 cente gelmişte zamanında satsam yine 80-90 TL bırakıyordu. neyse nasip değilmiş.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Bende de bir miktar var ama henüz yenisi gelmemiş. Etherscande görünen değeri de kaybolmuş, iyi oldu bu bilgi takip edelim yollamazlar falan kaynamasın arada.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bende neden eski havvenlar duruyor.
Ulan beni nasıl es geçtiniz yahu.
Etherscanada giriş yapamıyor ethplorerden bakınca yeniside görünmüyor
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Evet ayni sekilde bana da geldi ve zaten sadece bir tanesi aktif olarak gorunuyor. Bir turlu tutatli bir cikis yapamadi. ICO suna girmekten son anda vazgecmistim, dogru da yapmistim. Su an ICO fiyatininda altinda son zamanlardaki pek cok ICO gibi.

Su an zaten piyasanin durumu belli. Eth bile bugun $460 'a kadar dustu hepimizin en guvendigi ETH. Altkoinlerinler bu kadar dusmesine de sasirmamak lazim.
member
Borderless for People, Frictionless for Banks
Evet fark ettim de neden contract adresini degistirmisler bir fikrim yok. Uzun suredir takip etmiyorum.
member
Evet ayni sekilde bana da geldi ve zaten sadece bir tanesi aktif olarak gorunuyor. Bir turlu tutatli bir cikis yapamadi. ICO suna girmekten son anda vazgecmistim, dogru da yapmistim. Su an ICO fiyatininda altinda son zamanlardaki pek cok ICO gibi.
member
Activity: 336
Merit: 17
Aynen benim elimde de vardı göndermişler. Birde şuan borsalara gönderilmedigi için değerinde görünmüyor. Şuan borsada işlem goruyormu görmüyormu bilmiyorum ama. Yani sadece isim değişikliği oldu başka birşey yok.onceden hav di şuan havv olmuş. Yani sonuçta bu yapılanın hiçbir etkisi olmayacak fiyata.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Adres mi çaldırmışlar diye düşünmedim değil herkes öyle yorumlamış, sebebini bilen var mı bi açıklama yapmış mı havven. Güvenirliklerini sarmaktan başka bir şeye yaramaz böyle bir şey yoksa. Tam almalık durumdaydı aslında biraz düşüş bekliyorum açıklama yapmazlarsa bu konuda.
member
Merit: 11
Hocam sembolün havv olduğuna eminmisin yoksa yanlışlıkla mi yazdın. Çünkü yeni gönderilen tokenlerin sembolü hala daha hav. Bu durumu düzeltirseniz daha iyi olur Smiley

Bana da aynı şekilde geldi ama kendileri HAVV diye belirtmişlerdi şu an hatırlayamadım telegramdı sanırım.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Genellikle hack olaylarından sonra contrackt adresi değişimine gidiliyor. Havven için de durum bu tür bir olaydan dolayı olabilir.
full member
Activity: 406
Merit: 104
havven koin bence olması gereken yerlerde değil,   çok daha farklı yerlerde olması gerekiyor bu koinin, daha iyi yerleri hak ediyor bu koin, bence takım biraz daha çalışmalı bu koin üzerinde
member
Activity: 196
bu havven işlerini gerçekten ben anlayamadım, bu koin çok fazla reklamı olan çok sık kullanılan bir koin, ama nedense stabilitesi bozuk, stabil bir tarafı yok yani
member
Activity: 756
Merit: 16
Hocam sembolün havv olduğuna eminmisin yoksa yanlışlıkla mi yazdın. Çünkü yeni gönderilen tokenlerin sembolü hala daha hav. Bu durumu düzeltirseniz daha iyi olur Smiley
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Bende bunun airdrop una girmiştim. Bende gelen giden birşey yok. Her zman ki gibi beklemedeyiz. Bekleye bekleye ne hale döndük.
Pages:
Jump to: