Pages:
Author

Topic: Hazine ve Maliye Bakanlığından Kripto Paralar İle İlgili Açıklama - page 2. (Read 254 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Başka konularda da bunu konuştuk ben vergilendirme bekliyorum ve geçmişe yönelik olmasından korkuyorum o paraları yedik bitti biten paranın vergisini vermek koyar bana Grin hele bir açıklansında görelim düzenleme nasıl olacak
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Vergi alsınlar ona pek bir şey diyen olacağını sanmıyorum ama gerçekten neye göre alacaklar onu çok merak ediyorum, devletimiz vergi konusunda vatandaşını pek düşünerek hareket etmez, işin tadını kaçırırlar ve saçma bir yöntem bulurlarsa daha büyük sorunlara da sebep olabilirler.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Nerden para koklasalar vergi istiyorlar. İnanılmaz gerçekten, bakalım nasıl bir sistem getirecekler merak konusu. Bekliyorum sabırsızlıkla.
legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto paralar hakkında bir twit paylaştı.

Twitte "Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz.

Konuya ilişkin gelişmeler ve ülkemizdeki durum, Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir.

Bu çerçevede Bakan Yardımcımız başkanlığında; Merkez Bankası, BDDK, SPK ve ilgili diğer kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yürütülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur." ifadelerine yer verildi. Sanırım "Bundan bu zamana kadar nasıl vergi alamadık yaa??" kaygısı oluşmuş hazine bakanlığında Grin Vergi is coming.

https://twitter.com/HMBakanligi/status/1366328191749652480

Ben daha çok dünya üzerinde bu kaygıyı oluşturanları esefle kınamalarını beklerdim cık cık ayıp olmuş böyle Cheesy Birisi de şey yazmış ona koptum.
Ona kaygı demeyelimde daha çok kasada açık çıktı diyelim  Grin Grin Grin

member
Activity: 454
Merit: 37
nasıl yapcaklar arkadaş bunu ? vergı dedıgın kazanca olur. 10 kazanıp 20 kaybettıysek nasıl vergı verecegız. o zaman banklar krıpto satacak dolar gıbı vergısını otomatık alacak
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pandemi döneminde bir vergi kalemi daha çıkmış, kaçırmak olmaz tabii.
hero member
Activity: 1330
Merit: 645
Bu günlerde hükümet tarafında verilecek yeni müjdeler var. Bu konu açıklanacak yeni müjdeli vergilerimizin arasına sıkıştırılır. Mesela bugün ilk müjde geldi Doğalgaza %1 zam geldi. Bu açıklanacak olan pek kimseyi üzmez gibi. Nasıl olsa müjdelere alıştık.
member
Activity: 122
Merit: 22
bestcrypto.shop
Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto paralar hakkında bir twit paylaştı.

Twitte "Kripto paralarla ilgili dünya genelinde oluşan kaygıları biz de paylaşıyoruz.

Konuya ilişkin gelişmeler ve ülkemizdeki durum, Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir.

Bu çerçevede Bakan Yardımcımız başkanlığında; Merkez Bankası, BDDK, SPK ve ilgili diğer kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yürütülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur." ifadelerine yer verildi. Sanırım "Bundan bu zamana kadar nasıl vergi alamadık yaa??" kaygısı oluşmuş hazine bakanlığında Grin Vergi is coming.

https://twitter.com/HMBakanligi/status/1366328191749652480
Pages:
Jump to: