Pages:
Author

Topic: Haziran ayı için İmza Kampanyası + Merit - page 3. (Read 707 times)

member
Activity: 253
Merit: 10
imza kampanyaları tamamen piyango oluyor. ben çok eski değilim ama doğru düzgün para alamadım. arkadaşlar tek imzayla ev parası götürdü.  Smiley banada bir öneri sunarsanız sevinirim
member
Activity: 283
bountyhivedeki kampanyalara bak derim. haftada 15 türkçe post yeterli oluyor. ingilizce post isteyenler beni biraz zorluyor  Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
hocam ben ubex'i öneririm Türkçe translate yok daha sanırım hem imzasındaki kişi sayısı az hem bounty oranı yüksek şimdiden de 10.2k eth toplamış durumda hardcap 24k eth. projeye bakın İngilizceniz var ise bırakıyorum buraya İngilizce bounty konusunu

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-ubexcom-global-decentralized-advertising-exchange-3393291
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
Artık doğru düzgün imzada kalmadı . Zaman geçirmek için kampanyalara giriliyor beklentim çok az .
member
Activity: 448
Sylon un kampanyalarına bakabilirsin üstat baya bir kampanyası var yanlış hatırlamıyorsam. Mesela benim şuan ki bulunduğum imza yanlış hatırlamıyorsam sylon un temmuz ortalarında Felan bitecek. Yani daha satışlar başlamadı ama güzel bir projeye benziyor. Bu ayın sonuna doğru galiba satışlar başlayacak. Baya da kişi var imzada ama sizin rütbe yüksek olunca sıkıntı olmaz.

Sylonun kampanyaları artık eskisi gibi değil. Maalesef girdiğim ve arkadaşların girdiklerine baktığım zaman tam bir hayal kırıklığı diğerlerini söylemiyorum bile.

member
Activity: 532
Merit: 12
İmza tavsiyesinde bulunan değerli yorum atan arkadaşlara +1 Merit gönderdim.

Projesine katılacağım en parlak öneriye +5 Merit göndereceğim.

Teşekkürler.

Teşekkürler Hocam sayende member rütbesine çok az kaldı. Umarım aklınıza yatarda benim tavsiye ettiğim imzaya girerseniz sayenizde member olacağım. Merit için teşekkürler.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
https://bitcointalksearch.org/topic/jinbi-token-the-golden-ico-merging-gold-with-blockchain-3448783 Jinbi , sylon'un kampanyası. haftalık en az 15 en fazla 25 mesaj istiyor. kyc falan yok. post başına 25$ bi full member stake'i .Herolar 55 idi sanırım.

29 haziranda bitiyor

Şuan bende bunu inceliyor ve buna karar vermek üzereydim Smiley
Fazla iddialı çıkışları olmuş ama başka imza bulamadım.
İyi projeler artık imza işine önem vermiyorlar. Hatta hiç yapmıyorlar.

Mevcut içinde olduğum kampanyadaki yöneticinin mesajlarımı saymasını bekliyorum.

Bu arada +5 Merit gönderdim. Teşekkürler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Benim bu girdiğim imza kampanyasını tavsiye etmem 6.ay bitmek üzere.
Çıkmak istedim tüm stakeler silinir dediler.
Her ay düzenli olarak erteliyorlar.
full member
Activity: 686
Merit: 111
https://bitcointalksearch.org/topic/jinbi-token-the-golden-ico-merging-gold-with-blockchain-3448783 Jinbi , sylon'un kampanyası. haftalık en az 15 en fazla 25 mesaj istiyor. kyc falan yok. post başına 25$ bi full member stake'i .Herolar 55 idi sanırım.

29 haziranda bitiyor

This bounty campaign is based on a BBB (Bounties Buy Back) model: a portion of the bounties tokens that will be distributed through this campaign will be purchased back, at the ICO price, after the token sale ends.

50% of the JINBI tokens from the bounty campaign will be purchased back, in exchange of ETH.
Note: All dollar values are approximate and depend on ETH exchange rate.
Note: Bounty is only available after the minimum raise has been met which is $8million.

Thus, bounty campaign participants can be paid in Jinbi only or Jinbi + ETH, the choice is up to you.

yani diyor ki istersen sadece jinbi yada jinbi+eth cinsinden ödeyebiliriz bounty ödüllerini.
jr. member
Activity: 153
Merit: 4
legendary
Be A Hope

Teşekkürler.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bu hafta hangi imza kampanyasına katılalım arkadaşlar? Sabahtan beri beynim 1 milyon oldu proje incelemekten.

Girmeye değer hangi kampanyalar var?

Değerli katkı sunan arkadaşlara merit göndereceğim.

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-inrating-your-personal-social-media-space-4393750
bu linke tıkla ve biraz incele derim ben bu bountynin twitterına katıldım. yöneticinin kampanyaya başvru alımı tıpkı sylon gibi. iş yapabilir. inceleyin derim. benim rütbe yeterli olmadığı için katılamadım. çok fazla da bir post istemiyor diğerlerine göre, imkanım olsaydı değerlendirirdim. bu işler nasip kısmet artık.
member
Activity: 336
Merit: 17
Sylon un kampanyalarına bakabilirsin üstat baya bir kampanyası var yanlış hatırlamıyorsam. Mesela benim şuan ki bulunduğum imza yanlış hatırlamıyorsam sylon un temmuz ortalarında Felan bitecek. Yani daha satışlar başlamadı ama güzel bir projeye benziyor. Bu ayın sonuna doğru galiba satışlar başlayacak. Baya da kişi var imzada ama sizin rütbe yüksek olunca sıkıntı olmaz.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bana da lazım böyle sağlam bir bounty ama çok fazla proje var incelemek zor, hype nerede söyleyin oraya gidelim? Aldığımı direk satacağım yeni projeler çok problemli.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
hocam sizin gibi bir üstad ile aynı bounty'de olmak şaşırttı Smiley sanırım boş kalmasın diye girmişsiniz, elemanlar sürekli erteleyip duruyorlar, ben de çıkacağım da araştırmak kaydolmak falan üşeniyoum. takipteyim, boş vaktim olursa ve şartlar uyarsa (ingilizce post vs ) ve de yine erinmezsem bir başka bountyde birlikte olmak dileğiyle...
member
Activity: 322
Merit: 23
Verasityi incelemenizi öneririm.
Bounty: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-verasity-finished-3736175

Edit: KYC zorunluluğu var.
legendary
Be A Hope
Bu hafta hangi imza kampanyasına katılalım arkadaşlar? Sabahtan beri beynim 1 milyon oldu proje incelemekten.

Girmeye değer hangi kampanyalar var?

Değerli katkı sunan arkadaşlara merit göndereceğim.
Pages:
Jump to: