Pages:
Author

Topic: HDP'ye açılan kapatma davası - page 2. (Read 314 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
March 22, 2021, 01:59:43 PM
ülkemizde siyaset kirli bir iş. hangi parti temizim dese arkasında bir terör bağlantısı çıkıyor. o yüzden kapatılsa ne olacak başka isimle kayıt dışı beslenecek.

Hertürlü terörü lanetliyorum ancak görüyorsunuz ki meclisteki fetöcüler bile bulunamadı kapansa ne olacak kapanmasa ne olacak.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
March 22, 2021, 12:07:56 PM
1990 yılından beri birsürü siyasi parti adları altında mecliste yer almaya devam ediyorlar.HEP oldular, DEP oldular, ÖZDEP oldular, HADEP oldular, DEHAP oldular, DTP oldular, BDP oldular ve bugün HDP olarak devam ediyorlar.

Şöyle bir demokrasisine imrendiğimiz Avrupa yada ABD’de bu olay olsaydı ne olurdu diye düşünmek gerekli.ABD’de böyle bir şeyin yaşanma ihtimalini imkansız görüyorum.ABD parlementer sistemini takip eden varsa eğer, içerisinde terörist grubun olduğu bir siyasi oluşum var mı?

Avrupa’da da aynı şeyden bahsedebiliriz.Fransa’da var mı?Almanya’da, İspanya’da var mı?

Ama iş Türkiye’de HDP’nin kapatılmasına ve terör yandaşı kişilere siyaset yasağı getirmeye gelince ilk ses ABD ve Avrupa’da olan PKK sevicilerden geliyor.

Karşı değilim kapatılsın.Öyle bir kapatılsın, öyle bir kararlar alınsın ki terörist cenazesine giden de, teröristleri televizyonda radyoda öven de anında milletvekilliğinden azledilsin.

İstediğim zor değil yapılabilir.Gerçi bu durumda ek vergi gelmiyor o yüzden bunu yapmazlar herhalde...
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
March 22, 2021, 11:49:31 AM
Türk'üm. Milliyetçiyim. Atatürkçüyüm.

1. Hükümeti değiştirip bedevileri ülkesine postalayacağız.
2. Siyasi partiler terörle bağını kesmezse onları da kapatacağız.

Bu hükümet gitmeden hiçbir siyasi partinin kapatılmasını desteklemiyorum ama bir parti bu hükümetin gitmesine yardımcı olursa elbette onlarla da bir ortak nokta bulabileceğimize inanıyorum. Şu anki yönetim biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını açıkça asimile etmeye çalışıyor. HDP'den daha büyük bir sorun Smiley.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
March 22, 2021, 11:47:33 AM
Hdp kapatılırsa ne olacak ki ? Yeni bir siyasi parti kuracaklar barajı geçemezlerse bile bağımsız girip mecliste siyasi parti oluşturacaklar bu bir gerçek. Kapatmak çözüm değil ki bu insanların terör ve terör sevicilerin bir şekilde milletvekili olmalarının önüne geçmek lazım o da ülkede çok mümkün değil demokrasi varsa her zaman onlar meclisin içine bir şekilde girmeye devam edecekler
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
March 22, 2021, 10:48:37 AM
Artık şunu diyorum kapatsınlar Hdp'yi Mhp'yi Chp'yi hatta AKP dışındaki tüm partileri kapatsınlar verelim yetkiyi 2023'e kadar hadi buyur göster 100.yıldaki büyük Türkiye'yi. Böyle karmaşadan kaostan beslenerek koltuğu elinde tutan bir hükümet olarak görüyorum. Gösterdikleri tüm sorunları kişileri kaldıralım sorunlarımızın bunlar olmadığını görsün şu seçmenler anca böyle yaparsak belkide bir umut ışığı olur bizim için...
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
March 22, 2021, 09:57:45 AM
HDP'ye açılan kapatma davası hakkında ne düşünüyorsunuz Huh
Kurumlarımızın birim olarak yeterince bağımsız olduğunu düşünüyor musunuz Huh
Pages:
Jump to: