Pages:
Author

Topic: Hedef 10-15-20K !! Geri Dönmek Yok. - page 2. (Read 362 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
October 28, 2019, 12:04:17 PM
Sene sonuna kadar 20k hedefliyorum.Sonra stabil biraz halvinge 3 e 5  kala tekrar uçuş.Ama altcoinlerinde bu sefer eşlik edeceğini öngörüyorum.Çünkü bitcoin çok sert yükselince yeni girenler bitcoinin çok pahalı olduğunu görecekler ve altcoin stoklamaya devam edecekler.Evet arkadaşlar önemli soru şu .Bunlar olurken biz nerede olacağız acaba.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
October 27, 2019, 08:11:18 PM
Ethereum cok buyuk bir ihtimalle halving ve ETH 2.0'a kadar herhangi bir hareket gormeyecek. Belki o tarihlere yaklasirken hareketlenebilir ama ETH 2.0 isin asil patlamasi olacak. Tek problem, ETH 2.0 tam olarak ne zaman gelecegi kesin degil. 3 Ocak 2020 olarak yazilmis fakat ilk asama 3 Ocakta basliyor, bir sure PoW ve PoS birlikte calisacak. Sistem tamamen oturana kadar ciddi bir fark olacagini dusunmuyorum.

Bitcoin isi icin Turkiye'de yarin sabah ciddi bir oynama gorebiliriz bankalarin EFT/Borsa saatleri yarim gun de olsa acildiginda hareketlenme olur.

XRP = scam/shitcoin
Bitcoin Cash = meh
BNC & NEO = shitcoin

çin ve rusyadan sonra bence türkiyenin de blockchain'in legalleşmesi konusunda bir kaç açıklama yapması gerekiyor ki sistemin özellikle asya ülkelerinde etkişileşimi genişlesin ve domino etkisine benzer bir yolla ilerlemeye devam etsin illaki bir kripto para birimi seçmek zorunda değiller bunun için hatta aynı diğer ekonomik iş birlikleri gibi işte şangay beşlisi gibi mesela bir araya gelip ortak  paydada standart bir kripto para birimi de çıkartılabilir.

Bu dedigin malesef iki tarafli degnek olarak nitelendirilebilir. Bitcoin ve bilimum altcoinlere gelecek olan herhangi bir "legallesme" bir cok kanunu birbirinde getirecektir. Ve tabii bu ulkenin cok sevdigi bir sey var konu para olunca, vergi. Boyle bir durumda o coinler, o transactionlar oyle bir vergilendirilecek ki, kan aglayacagiz. O yuzden umuyorum, bence Turkiye asla ve asla coinler hakkinda resmi birsey dememeli ki radarlara takilmasin. Smiley
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
October 27, 2019, 07:53:11 PM
BNC neymiş ya bunu listeye bile almak rezalet. Ben bu piyasada en çok BNB yükselecek gibi düşünüyorum sonuçta piyasa arttığında bu en çok binancea yarıyor. Bitcoin içinde halvinge geldiğinde 25k civarı olacak diye düşünüyorum
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
October 27, 2019, 07:47:24 PM
Ethereum cok buyuk bir ihtimalle halving ve ETH 2.0'a kadar herhangi bir hareket gormeyecek. Belki o tarihlere yaklasirken hareketlenebilir ama ETH 2.0 isin asil patlamasi olacak. Tek problem, ETH 2.0 tam olarak ne zaman gelecegi kesin degil. 3 Ocak 2020 olarak yazilmis fakat ilk asama 3 Ocakta basliyor, bir sure PoW ve PoS birlikte calisacak. Sistem tamamen oturana kadar ciddi bir fark olacagini dusunmuyorum.

Bitcoin isi icin Turkiye'de yarin sabah ciddi bir oynama gorebiliriz bankalarin EFT/Borsa saatleri yarim gun de olsa acildiginda hareketlenme olur.

XRP = scam/shitcoin
Bitcoin Cash = meh
BNC & NEO = shitcoin

çin ve rusyadan sonra bence türkiyenin de blockchain'in legalleşmesi konusunda bir kaç açıklama yapması gerekiyor ki sistemin özellikle asya ülkelerinde etkişileşimi genişlesin ve domino etkisine benzer bir yolla ilerlemeye devam etsin illaki bir kripto para birimi seçmek zorunda değiller bunun için hatta aynı diğer ekonomik iş birlikleri gibi işte şangay beşlisi gibi mesela bir araya gelip ortak  paydada standart bir kripto para birimi de çıkartılabilir.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
October 27, 2019, 07:04:12 PM

XRP = scam/shitcoin
Bitcoin Cash = meh
BNC & NEO = shitcoin
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 27, 2019, 06:51:47 PM
Marketcapin yükselip bitcoin dominanceın düşmesi gerekiyor. 10k çok çok yakın 15knın bu yıl içinde olması gerekiyor ki 2020 mayıs ayına güven içinde girelim. 20k halvingten 1 ay öncesinde gelebilir
jr. member
Activity: 83
Merit: 7
October 27, 2019, 10:54:51 AM
USDT 5.60 seviyelerinde olmasına rağmen BTC/TL 53k seviyelerinde.

BTC/USD deki tırmanış sanırım altcoinleri de etkiledi.

Marketcap: 250 Milyar $
BTC:9,500 $
Cash:260$ SV:140$
ETH: 180$, kuzuların sessizliğinden beter oldun be; biraz hareket ve bereket, hadi!
XRP: 0,30$
BNC:19$
Neo:11 $, Cheesy buna ne oldu birden fırladı! yüzde 35 falan.

Cool
Pages:
Jump to: