Pages:
Author

Topic: Helbiz ICO ile araç kiralayın - page 23. (Read 2829 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 2
March 04, 2018, 11:14:49 AM
Projeye baktıgımda bana gerçekten mantıklı geldi. Çok farklı projeler var ama bunlardan hayata geçirilebilecek ve realiteye uyum saglıcak olanlar sınırlı. Bence helbiz mantıklı olanlar arasında rahatlıkla yer alır. Proje de başarılı olur gibi geliyor.
full member
Activity: 784
Merit: 120
March 04, 2018, 09:23:02 AM
Valla düşünüyorum zten var olan uygulamalar araç kiralama işini felan çözmüyor mu ki yani ne bileyim böyle bir eksiklik cidden var mı yok mu anlamayamadım, çok iş yapmapabilir gibime geliyor ama baya iyi toplamış icoda ilginç.

Hep beraber ne olacak göreceğiz.
full member
March 04, 2018, 09:22:12 AM
Konuyu gördükten sonra, acaba Airbnb tarzı ev kiralama işiyle bir proje var mı diye araştırdım ve olduğunu gördüm.

Araç kiralama piyasası ve global sektör hakkında pek bir bilgim olmadığı için net bir şey diyemem ama bunun ev kiralama, oda paylaşma tarzı versiyonu çok daha mantıklı bir proje olurdu ve yapmışlar. The Bee Token adlı proje 15 milyon dolar yatırım toplamış. Helbiz ile beraber, onu da takip edicem. Bakalım ileride nerelere gelecek bu iki proje? Kripto paraların günlük hayata entegrasyonu açısından, bu tarz girişimlerin olması gelecek adına umut verici.

Bu tarz ICO lar sistemin güvenli olması nedeniyle çıkıyor. Aslında ülkemizde saçma sapan dolandırıcı tarzı şeyler yapılmasa bu konuya cidden kafa yorulsa müthiş olurdu.
full member
Activity: 406
Merit: 158
March 04, 2018, 08:20:40 AM
Valla düşünüyorum zten var olan uygulamalar araç kiralama işini felan çözmüyor mu ki yani ne bileyim böyle bir eksiklik cidden var mı yok mu anlamayamadım, çok iş yapmapabilir gibime geliyor ama baya iyi toplamış icoda ilginç.
member
Activity: 532
Merit: 29
March 04, 2018, 07:27:04 AM
Konuyu gördükten sonra, acaba Airbnb tarzı ev kiralama işiyle bir proje var mı diye araştırdım ve olduğunu gördüm.

Araç kiralama piyasası ve global sektör hakkında pek bir bilgim olmadığı için net bir şey diyemem ama bunun ev kiralama, oda paylaşma tarzı versiyonu çok daha mantıklı bir proje olurdu ve yapmışlar. The Bee Token adlı proje 15 milyon dolar yatırım toplamış. Helbiz ile beraber, onu da takip edicem. Bakalım ileride nerelere gelecek bu iki proje? Kripto paraların günlük hayata entegrasyonu açısından, bu tarz girişimlerin olması gelecek adına umut verici.
full member
March 04, 2018, 07:08:14 AM
Bu her boku blok zincirine uyarlama çabası nedir arkadaş?
Fikir berbat! uygulanabilirliği yok. ayrıca araç kiralama işini bir token veya coin e bağlayamazsın!
bunun faturası var, trafik sigortası var, prosedürü var. Her şeyi de blok zincirine bağlamayın be kardeşim.

Şu anda artık blokchain kadar güvenli bi sistem olmadığı için buraya yöneliyorlar. Bunun yanı sıra blockchainde hiç bir şeyi silme imkanı yok. Gayet normal yani.
full member
March 04, 2018, 07:04:53 AM
Gireceği ülkeler önemli, önlerindeki birkaç sene içerisinde Türkiye pazarına gireceklerini düşünmüyorum.

Bana kalırsa girmeyi planlıyorlar. Fakat yani bir tane Türkiye temsilcisi arıyorlardır. Tüm projelerde illaki bir türk var görüyorsanız.
member
Activity: 336
Merit: 11
March 03, 2018, 07:52:18 AM
Proje promising. Guvendigim icin de imza kampanyasina girdim. Hardcap yapmasini bekliyorum hadi bakalim.
full member
Activity: 238
Merit: 102
March 03, 2018, 07:12:46 AM
Harcap'a ulaşmış sayılırlar bence adamlar sağlam para toplamış prjoe güzel e uygulamada güzel gözüküyor bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak. Bilgi için tşkler.  Kiss Kiss Kiss Kiss
full member
Activity: 210
Merit: 100
March 03, 2018, 07:04:12 AM
Gerçekten iyi para toplamış ben tahmin etmiyordum bu kadar para toplayacagını iyi iş yapıcaklar sanırım bunlar

Bence iyi para toplayamamışlar Hardcap yapamamışlar. Artı olarak proje iyi olabilir ama her projeyi crypto piyasası için düşünmek doğru olmayabilir.

Doğru proje de yatırımcılar için cazip olmayabilir.
hardcap yapamasada cok saglam para toplamislar hocam. bu para projeyi yonetmeye yetecek kadar fazla bence.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 03, 2018, 06:36:42 AM
Gerçekten iyi para toplamış ben tahmin etmiyordum bu kadar para toplayacagını iyi iş yapıcaklar sanırım bunlar

Bence iyi para toplayamamışlar Hardcap yapamamışlar. Artı olarak proje iyi olabilir ama her projeyi crypto piyasası için düşünmek doğru olmayabilir.

Doğru proje de yatırımcılar için cazip olmayabilir.
member
Activity: 448
Merit: 10
March 03, 2018, 06:22:21 AM
full member
Activity: 630
Merit: 104
March 03, 2018, 06:20:35 AM
Kar payı dagıtacak mı peki bu coin bilen duyan var mı?
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
March 03, 2018, 05:29:05 AM
Son 10 saat ico için. Akşam saatlerinde sonlanacak, şu anda %91 satış yapmış durumdalar. Hardcap olmasa bile oldu sayılır, çok iyi satış yaptılar.
member
Activity: 210
Merit: 10
March 03, 2018, 05:21:07 AM
Başarılı bir projeye benzediği için bountysine girdim. Bir miktar bu şekilde kenarda tutup ne olacağını izleyeceğim. Uygulaması ve ekibi iyiye benziyor. En azından takipte kalınmasını öneririm
member
Activity: 406
Merit: 11
March 02, 2018, 04:06:11 PM
Gireceği ülkeler önemli, önlerindeki birkaç sene içerisinde Türkiye pazarına gireceklerini düşünmüyorum.
full member
March 02, 2018, 04:01:45 PM
bir zamanlar hyipler vardı 30 35 gün sürüyordu miilletin kanını emiyorlardı orada da her biri farklı bir hikaye ile projesini anlatıyordu sistem aynı olmuş ya araç kilamak için coine ne kadar ihtiyaç duyulabilirki ?

işte orasını bilemeyiz adamlar hardcap yapıyorlar. Yani çok büyük yatırım topladılar. Demek ki ihtiyaç var.
full member
Activity: 378
Merit: 103
March 02, 2018, 03:49:31 PM
bir zamanlar hyipler vardı 30 35 gün sürüyordu miilletin kanını emiyorlardı orada da her biri farklı bir hikaye ile projesini anlatıyordu sistem aynı olmuş ya araç kilamak için coine ne kadar ihtiyaç duyulabilirki ?
full member
March 02, 2018, 03:35:47 PM
neredeyse hardcap yapmak üzere. bu performansı beklemiyordum, çok araç projesi var bu sıralar. ancak hangi borsaya gireceği ile ilgili bir haber sanırım yok, ico 3 gün içerisinde bitiyor.

Ben de sizin gibi imza kampanyasına katıldım (Biraz geç oldu ama) ve gördüğüm kadarıyla proje umut verici son günlerde sitelerindeki satış rakamları çok hızla artıyor umarım güzel yerlere gelebilirler, hardcap yapabileceklerine inanıyorum Smiley

Görünen o gibi duruyor zamanla göreceğiz.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
March 02, 2018, 03:33:47 PM
neredeyse hardcap yapmak üzere. bu performansı beklemiyordum, çok araç projesi var bu sıralar. ancak hangi borsaya gireceği ile ilgili bir haber sanırım yok, ico 3 gün içerisinde bitiyor.

Ben de sizin gibi imza kampanyasına katıldım (Biraz geç oldu ama) ve gördüğüm kadarıyla proje umut verici son günlerde sitelerindeki satış rakamları çok hızla artıyor umarım güzel yerlere gelebilirler, hardcap yapabileceklerine inanıyorum Smiley
Pages:
Jump to: