Geçen aylarda bir arkadaş "eskiyi getir, yeniyi götür" başlıklı bir konu açmıştı burada. Aynı mantıkla yola çıkarak olası bir boğada (ki hiç sanmıyorum) bizleri şaşırtabilecek potansiyele sahip altcoinler bence eski göz ağrılarımız değil, yeni çıkmış olanlar olacak.
Örnek ver hocam. Yenilerde HOT bir süpriz yapmaya yatkın olabilir. ERD ve ONE'da iyi seçenekler ama Binance üzerinden çıkmaları biraz manipüleye açık olabilir.
Hot ancak aşağı doğru giderek süpriz yapabilir, o ekipten hiçbirşey olmaz adamların çıktığı yola stack gitti projeyi bitirdi bile. Hala holoport dağıtacaklar stack a bakıyorsun gaia üstünde zibil gibi dapps çalışıyor.
Yukarıda eth 1500 dolar ath demişerde neoda 150 küsür dolardan 7 dolarlara geldi ath için bekleyeceksen neo al.
eos pek eskisi gibi umut vaad etmiyor süpriz için sınırları belli 2 ileri bir geri gider gelir.
xrp zaten ripple labs başında varken paso yeni mal sürüyorlar onunda uçması çok az 2x-3x yapsa o bile çok.
Benim gözüme artık eskisi gibi uçacak kaçacak pek koin token pek görmüyorum. Hani 100 dolarlık alalım da dursun 50-60x yapar para bırakır diyeceğim yok nerdeyse.
HOT için fikirlerinize katılmıyorum. Bence bir gelecek vaat ediyor. Ancak tabi ki takımın yanlış kararları süreci geciktiriyor ya da darbe vuruyor olabilir. Bunun zamanla iyiye gideceğini düşünüyorum. Arkadaşlar bence gözden kaçırdığınız şey boğa geldiği zaman olayın projeden çok kâr etmek üzere olması. Yani öyle dönemlerde projelerin ne yaptıkları, yapacakları değil. Ne kadar getiri sağlayabileceği oluyor. Boğa'da gelişim, proje ikinci derece önemli. Zaten projesinin ilerileyişi ile yükseliş yaşayanların boğaya ihtiyacı olmadı. Örneğin EVX son 1 yılda defalarca yükseldi ve değer kazandı. Tamam geri çekilmeler oldu ama halen belli bir seviyenin üzerinde.
Holo dan hiçbir şey olmaz top 50 holderı açın borsalar hariç ilk 50ye bakın 30ü Türk yatırımcı 10tanesi borsa geriside kurucuların zaten. Ben içerisinde olduğum için söylüyorum transferleri takip edin sonuç hep paribuya çıkacak
O ekip önce holoportları dağıtsın daha iade isteyenin bile parasını ödeyemiyor ya da ödememek için ayak sürüyor. Biz 46dan 30dan kaçın dedik ama uçacak kaçacak siye milleti gazladılar. Bir tane balinası var 200btc yi tahtada %10 ile millete kitliyor o da giderse el elde el başta kalırsınız.
Yani beni üzecek kadar HOT yok elimde. Öyle iddialı bir yatırım yapmadım. Ama az da olsa takip ettiğim ve piyasadaki en iyilerden birisi olarak gördüğüm bir proje. Ekibini bile çok araştırmadım bilmem. Yani biliyorsanız doğrudur elbette bir şey diyemem ama HOT'da patlak derseniz ne alacaz biz bu piyasa da
Ben algocuyum ama o da yaptı yapacağını 2 haftada %60 - 2 günde %30 yaptı kritik seviyesine geldi 0,28 gerçi şu an kırdı-kıracak ama 0,35-0,40 lardan döner artık dönmezse getirin benim yeni kasa 5i
ne alınır konusunda ise 9000 civarı btc iken
0,0268 civarlarından kademeli perl
0,1880 civarından kademeli stx
0,0385 civarından kademeli ada
55 civarından kademeli ltc
0,000445 civarından kademeli btt
0,285 civarından kademeli Xrp
%1,5 take profit %1 second order first order %5 varlığın kadar alırım kademeli boşaltırım.