Pages:
Author

Topic: Hepimizi en çok şaşırtacak altcoin ? - page 2. (Read 642 times)

full member
Activity: 700
Merit: 134
November 02, 2019, 02:42:28 PM
kik messenger coini kin.

en az 100x yapacak 1 seneye.

Ben Kin için 100x yapma ihtimaline pek olasılık vermiyorum sonuçta yıllardır bildiğimiz gördüğümüz bir coin ama hiçbir zaman yükselemedi 3-5 satoshi anca değişti fiyatı. Bu kadar kullanılan bir uygulamanın bu kadar az tutulması da ayrı bir garip demek ki işe yaramıyor (:
member
Activity: 596
Merit: 14
November 02, 2019, 04:20:55 AM
bu millete yeni ümitler lazım marketcap 1m olup 400 500m leri bulacak coin elbet olacaktır ama hiçbiri kücük yatırımcının elinde olmayacaktır bence. kücük yatırımcıda ulaaa sundan 1k dolarlık alaydık 500k olurdu muhabbeti ile hem coinin hem piyasanın reklamnı yapacaktır.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
November 02, 2019, 02:44:18 AM
Geçen aylarda bir arkadaş "eskiyi getir, yeniyi götür" başlıklı bir konu açmıştı burada. Aynı mantıkla yola çıkarak olası bir boğada (ki hiç sanmıyorum) bizleri şaşırtabilecek potansiyele sahip altcoinler bence eski göz ağrılarımız değil, yeni çıkmış olanlar olacak.

Örnek ver hocam. Yenilerde HOT bir süpriz yapmaya yatkın olabilir. ERD ve ONE'da iyi seçenekler ama Binance üzerinden çıkmaları biraz manipüleye açık olabilir.

Hot ancak aşağı doğru giderek süpriz yapabilir, o ekipten hiçbirşey olmaz adamların çıktığı yola stack gitti projeyi bitirdi bile. Hala holoport dağıtacaklar stack a bakıyorsun gaia üstünde zibil gibi dapps çalışıyor.
Yukarıda eth 1500 dolar ath demişerde neoda 150 küsür dolardan 7 dolarlara geldi ath için bekleyeceksen neo al.
eos pek eskisi gibi umut vaad etmiyor süpriz için sınırları belli 2 ileri bir geri gider gelir.

xrp zaten ripple labs başında varken paso yeni mal sürüyorlar onunda uçması çok az 2x-3x yapsa o bile çok.
Benim gözüme artık eskisi gibi uçacak kaçacak pek koin token pek görmüyorum. Hani 100 dolarlık alalım da dursun 50-60x yapar para bırakır diyeceğim yok nerdeyse.

HOT için fikirlerinize katılmıyorum. Bence bir gelecek vaat ediyor. Ancak tabi ki takımın yanlış kararları süreci geciktiriyor ya da darbe vuruyor olabilir. Bunun zamanla iyiye gideceğini düşünüyorum. Arkadaşlar bence gözden kaçırdığınız şey boğa geldiği zaman olayın projeden çok kâr etmek üzere olması. Yani öyle dönemlerde projelerin ne yaptıkları, yapacakları değil. Ne kadar getiri sağlayabileceği oluyor. Boğa'da gelişim, proje ikinci derece önemli. Zaten projesinin ilerileyişi ile yükseliş yaşayanların boğaya ihtiyacı olmadı. Örneğin EVX son 1 yılda defalarca yükseldi ve değer kazandı. Tamam geri çekilmeler oldu ama halen belli bir seviyenin üzerinde.

Holo dan hiçbir şey olmaz top 50 holderı açın borsalar hariç ilk 50ye bakın 30ü Türk yatırımcı 10tanesi borsa geriside kurucuların zaten. Ben içerisinde olduğum için söylüyorum transferleri takip edin sonuç hep paribuya çıkacak Smiley
O ekip önce holoportları dağıtsın daha iade isteyenin bile parasını ödeyemiyor ya da ödememek için ayak sürüyor. Biz 46dan 30dan kaçın dedik ama uçacak kaçacak siye milleti gazladılar. Bir tane balinası var 200btc yi tahtada %10 ile millete kitliyor o da giderse el elde el başta kalırsınız.

Yani beni üzecek kadar HOT yok elimde. Öyle iddialı bir yatırım yapmadım. Ama az da olsa takip ettiğim ve piyasadaki en iyilerden birisi olarak gördüğüm bir proje. Ekibini bile çok araştırmadım bilmem. Yani biliyorsanız doğrudur elbette bir şey diyemem ama HOT'da patlak derseniz ne alacaz biz bu piyasa da  Huh

Ben algocuyum ama o da yaptı yapacağını 2 haftada %60 - 2 günde %30 yaptı kritik seviyesine geldi 0,28 gerçi şu an kırdı-kıracak ama 0,35-0,40 lardan döner artık dönmezse getirin benim yeni kasa 5i Smiley

ne alınır konusunda ise 9000 civarı btc iken
0,0268 civarlarından kademeli perl
0,1880 civarından kademeli stx
0,0385 civarından kademeli ada
55 civarından kademeli ltc
0,000445 civarından  kademeli btt
0,285 civarından kademeli  Xrp
%1,5 take profit   %1 second order    first order %5 varlığın kadar alırım kademeli boşaltırım.

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
November 02, 2019, 02:42:34 AM
raven diyorum.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
November 02, 2019, 02:34:04 AM
Geçen aylarda bir arkadaş "eskiyi getir, yeniyi götür" başlıklı bir konu açmıştı burada. Aynı mantıkla yola çıkarak olası bir boğada (ki hiç sanmıyorum) bizleri şaşırtabilecek potansiyele sahip altcoinler bence eski göz ağrılarımız değil, yeni çıkmış olanlar olacak.

Örnek ver hocam. Yenilerde HOT bir süpriz yapmaya yatkın olabilir. ERD ve ONE'da iyi seçenekler ama Binance üzerinden çıkmaları biraz manipüleye açık olabilir.

Hot ancak aşağı doğru giderek süpriz yapabilir, o ekipten hiçbirşey olmaz adamların çıktığı yola stack gitti projeyi bitirdi bile. Hala holoport dağıtacaklar stack a bakıyorsun gaia üstünde zibil gibi dapps çalışıyor.
Yukarıda eth 1500 dolar ath demişerde neoda 150 küsür dolardan 7 dolarlara geldi ath için bekleyeceksen neo al.
eos pek eskisi gibi umut vaad etmiyor süpriz için sınırları belli 2 ileri bir geri gider gelir.

xrp zaten ripple labs başında varken paso yeni mal sürüyorlar onunda uçması çok az 2x-3x yapsa o bile çok.
Benim gözüme artık eskisi gibi uçacak kaçacak pek koin token pek görmüyorum. Hani 100 dolarlık alalım da dursun 50-60x yapar para bırakır diyeceğim yok nerdeyse.

HOT için fikirlerinize katılmıyorum. Bence bir gelecek vaat ediyor. Ancak tabi ki takımın yanlış kararları süreci geciktiriyor ya da darbe vuruyor olabilir. Bunun zamanla iyiye gideceğini düşünüyorum. Arkadaşlar bence gözden kaçırdığınız şey boğa geldiği zaman olayın projeden çok kâr etmek üzere olması. Yani öyle dönemlerde projelerin ne yaptıkları, yapacakları değil. Ne kadar getiri sağlayabileceği oluyor. Boğa'da gelişim, proje ikinci derece önemli. Zaten projesinin ilerileyişi ile yükseliş yaşayanların boğaya ihtiyacı olmadı. Örneğin EVX son 1 yılda defalarca yükseldi ve değer kazandı. Tamam geri çekilmeler oldu ama halen belli bir seviyenin üzerinde.

Holo dan hiçbir şey olmaz top 50 holderı açın borsalar hariç ilk 50ye bakın 30ü Türk yatırımcı 10tanesi borsa geriside kurucuların zaten. Ben içerisinde olduğum için söylüyorum transferleri takip edin sonuç hep paribuya çıkacak Smiley
O ekip önce holoportları dağıtsın daha iade isteyenin bile parasını ödeyemiyor ya da ödememek için ayak sürüyor. Biz 46dan 30dan kaçın dedik ama uçacak kaçacak siye milleti gazladılar. Bir tane balinası var 200btc yi tahtada %10 ile millete kitliyor o da giderse el elde el başta kalırsınız.

Yani beni üzecek kadar HOT yok elimde. Öyle iddialı bir yatırım yapmadım. Ama az da olsa takip ettiğim ve piyasadaki en iyilerden birisi olarak gördüğüm bir proje. Ekibini bile çok araştırmadım bilmem. Yani biliyorsanız doğrudur elbette bir şey diyemem ama HOT'da patlak derseniz ne alacaz biz bu piyasa da  Huh
member
November 02, 2019, 02:27:50 AM

hero member
November 02, 2019, 02:13:55 AM

member
November 02, 2019, 01:31:02 AM

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 31, 2019, 11:06:58 AM
Hepimizi en çok sasirtacak altcoin tabii ki de "en çok yatırım yaptığınız koin!"  Smiley

Acaba kaç kişi bu soruya gerçek cevap veriyor? Benim şahsi fikrim iot üzerine olan koinlerin bir güzellik yapacağı yönünde. İota nin amk orası ayrı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
October 30, 2019, 11:16:07 PM
kik messenger coini kin.

bi aralar bende de vardı bu "on yüz bin milyon baloncuktan"! 1 milyar dolara varan marketcap'tan $6.858.039 USD'ye geldi. bunda bancor ve idex'ten ayrılması da etkili oldu çünkü token iken coin oldu.
Kanadalı şirketin Kuzey Amerika'da oldukça yüksek sayıda indirme ve kullanıcı sayısına ulaştığı aplikasyona özel, ama bir türlü de adam edemediği bir coindir kendileri, ben pek kazanamadım umarım siz kazanırsınız.
member
Activity: 1036
Merit: 18
October 30, 2019, 06:41:25 AM
kik messenger coini kin.

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
October 29, 2019, 07:27:03 AM
bence en çok şaşırtacak coin, en fazla artacak coin olur. En fazla ?X yapacak projeyi bulabilmek için düşük marketcaplara bakmak lazım, shitcoinlere yani...
baktığımız zaman en bullshitcoin de perlin Cheesy Wink
thetafuel'den de ümitliyim

Bu görüşe çok katılıyorum. Beş para etmez dediğimiz bir proje yakın zaman içerisinde %10000 yapıp karşımıza çıkabilir. Binance, IEO falan muhabbetleri değil, kimsenin yüzüne bakmadığı bir çöp ayağa kalkacak ve hepimiz bunun burada ne işi var diyecez. İlk 100e girecek olan shitlere odaklanalım. Girmeden önce yatırım yaparsak sağlam bir kar elde edebiliriz Smiley
hero member
October 29, 2019, 12:39:16 AM
Ben şahsen BNB diyorum. Nedense bu adamların artık bu işlerin bir parçası olduklarını düşünüyorum ve sürekli yeni birşeyler sunuyorlar. Hal böyle oluncada sürekli fiyata yansıyor. Eminim şuan bile kapalı kapılar arkasında ne yapabiliriz diye düşünüyorlar ve sıradışı birşeyler ile gelecekler. Arkasında ki borsayı söylememe gerek yok herhalde hali hazırda global olarak en yüksek hacimli borsalardan biri ve bu yerinden olmayı hiç istemiyorlar.

Vallahi ben de BNB'ciyim. Eğer bitcoin'e birisi "uzun" vadede rakip olacaksa bu bnb olur. Binance'nin tüm işlerini takip ediyorum ve inanılmaz bir piyasa dominasyonları var, hacim olarak ikinci sırada olan borsa genellikle binance'nin tam olarak YARISI kadar hacime sahip oluyor. Bu da binance'nin dominasyonunu bir kez daha göz önüne seriyor fakat sorun sadece bu da değil. İnanılmaz çalışkan ve sürekli işleri doğru yapan bir ekip var olabildiğince minimum hatayla her gun farklı fırsatlar farklı şeyler. bir gün IEO çıkıyor bir gün lending çıkıyor bir gun binance.us çıkıyor bir gün başka bişey.

Bitcoin'in buradaki herkes için yeri çok ayrı evet sırf inat için bile bitcoin tutarım ama bitcoin'in en büyük rakibi ethereum ripple değil bence binance coindir. O yüzden hodl edilecekse btc'nin yanına bnb koyarken tereddüt bile yaşanmamalı.

İlginç bir bakış açısı. Binance'ın hiç BTC'ye rakip olabileceğini düşünmemiştim. Aslında halen de düşünmüyorum  Grin
Yani evet Binance çok etkili bir borsa, evet kendi altyapısını kullandırdığı kuvvetli projeler var artık. Ama bunlar bir kaç kez daha konuşulduğu üzere Binance borsası böyle oldukça geçerli. Yani Binance şu andaki kadar popüler olmaktan çıktığı anda geçmişler ola...
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
October 28, 2019, 08:59:17 PM
bence en çok şaşırtacak coin, en fazla artacak coin olur. En fazla ?X yapacak projeyi bulabilmek için düşük marketcaplara bakmak lazım, shitcoinlere yani...
baktığımız zaman en bullshitcoin de perlin Cheesy Wink
thetafuel'den de ümitliyim
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
October 28, 2019, 04:17:22 PM
Ben şahsen BNB diyorum. Nedense bu adamların artık bu işlerin bir parçası olduklarını düşünüyorum ve sürekli yeni birşeyler sunuyorlar. Hal böyle oluncada sürekli fiyata yansıyor. Eminim şuan bile kapalı kapılar arkasında ne yapabiliriz diye düşünüyorlar ve sıradışı birşeyler ile gelecekler. Arkasında ki borsayı söylememe gerek yok herhalde hali hazırda global olarak en yüksek hacimli borsalardan biri ve bu yerinden olmayı hiç istemiyorlar.

Vallahi ben de BNB'ciyim. Eğer bitcoin'e birisi "uzun" vadede rakip olacaksa bu bnb olur. Binance'nin tüm işlerini takip ediyorum ve inanılmaz bir piyasa dominasyonları var, hacim olarak ikinci sırada olan borsa genellikle binance'nin tam olarak YARISI kadar hacime sahip oluyor. Bu da binance'nin dominasyonunu bir kez daha göz önüne seriyor fakat sorun sadece bu da değil. İnanılmaz çalışkan ve sürekli işleri doğru yapan bir ekip var olabildiğince minimum hatayla her gun farklı fırsatlar farklı şeyler. bir gün IEO çıkıyor bir gün lending çıkıyor bir gun binance.us çıkıyor bir gün başka bişey.

Bitcoin'in buradaki herkes için yeri çok ayrı evet sırf inat için bile bitcoin tutarım ama bitcoin'in en büyük rakibi ethereum ripple değil bence binance coindir. O yüzden hodl edilecekse btc'nin yanına bnb koyarken tereddüt bile yaşanmamalı.
member
Activity: 1264
Merit: 43
October 28, 2019, 04:01:51 PM

Eğer Binance hegamonyası hala devam ediyorsa BNB assetlerinin tamamına yakını. Eğer Binance dominansı bitmişse, önceki boğadan sonra çıkmış, kendi networküne sahip veya sonradan sahip olmuş olanlar..
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
October 28, 2019, 03:03:45 PM
Bende Bnb diyecem ama genelde hep içimde bir his var desem yeridir eskiden olsa başka bir coin xrp derdim ama bnb şu anda en makulü olarak gözüküyor diyebilirim.

Ama altcoinlerden şaşırtacak bir hamle ben pek fazla beklemiyorum açıkcası belki ether altcoin olarak görürsek olabilir gibi duruyor.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
October 28, 2019, 02:37:27 PM
bnb her şekilde şaşırtanlardan birisi olacaktır. büyük yükselse de şaşırtıcı olacak dağ fare doğurup ufak tefek yükselse de.

BNB'ye dikkat edelimde şaşırtıp büyük düşüş yaşamasın. Bence BNB iki yöne de gitme potansiyeli taşıyor. Binance doyum noktasına ulaşmış ve oradan aşağı süzülmekte olabilir. Yani her zaman parasal bir değeri olacaktır ama BTC karşısında bence çok yükselmeyebilir.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
October 28, 2019, 02:36:59 PM
bnb her şekilde şaşırtanlardan birisi olacaktır. büyük yükselse de şaşırtıcı olacak dağ fare doğurup ufak tefek yükselse de.

BNB neden bizi şaşırtsın ki? Bir anda Binance batacak, BNB dibe mi vuracak? BNB'de her şey zaten yolunda gidiyor. Borsada da coinde de hiçbir problem yaşanmıyor. Yaşanabilecek fiyat artışı ya da artacak popülerlik kimseyi şaşırtmaz. Zaten çalışkan olduklarını ve kendilerini geliştirmek için bir şeyler yaptıklarını biliyoruz.
Beklenmedik bir şey olrusa şaşırırız. BNB'nin kimseyi şaşırtacağını düşünmüyorum, herkes zaten destekliyor.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
October 28, 2019, 01:29:28 PM
Pages:
Jump to: