Pages:
Author

Topic: Her Hafta 1 Ücretsiz Hesap Veriyorum (Cloud, Netflix Spotify) - page 2. (Read 289 times)

jr. member
Activity: 60
Merit: 5
Cloud bir servera Agar.io modu kurup forumda oynamamıza imkan verirseniz sanırım herkes için daha iyi olabilir Smiley (Umarım aynı cloud'dan bahsediyoruzdur Cheesy )

https://bitcointalksearch.org/topic/agario-oynayan-var-m-kendimize-server-kursak-oynasak-5206807

Cloud üzerinden bir sunucu ayarlanabilir tabiki. İstediğiniz özellikleri bana söylerseniz oluşturabilirim.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Yüksek kapasiteli bir cloud disk hesapı olabilir hocam hiç farketmez yüksek olsunda.  bunlar ömür boyu bizimmi olacak?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Cloud bir servera Agar.io modu kurup forumda oynamamıza imkan verirseniz sanırım herkes için daha iyi olabilir Smiley (Umarım aynı cloud'dan bahsediyoruzdur Cheesy )

https://bitcointalksearch.org/topic/agario-oynayan-var-m-kendimize-server-kursak-oynasak-5206807
jr. member
Activity: 60
Merit: 5
Merhaba arkadaşlar. Yıllardır bu sektörde satış yapıyorum. Bu aralar hesaplarda sıkça sorun yaşayan arkadaşlarla karşılaştım. Hem bir faydam dokunsun hem de sohbetimiz muhabbetimiz olsun diye de böyle bir konu açmaya karar verdim. Ağırlıklı olarak ihtiyacı olan arkadaşlara Amazon AWS, Azure ve Scaleway hesabı vermeyi umut ediyorum. Bunların haricinde Spotify, Netflix ve Amazon Prime’da oluşturabilirim. Lütfen konu altına yorum olarak bırakırsanız ne istediğinizi benim için daha iyi olur hem aktif kalırız hem de pm kutumda gözümden mesaj kaçmamış olur Smiley

Bugünden başlayalım. Kim ne istediğini yazarsa hızlıca halledebilir ve teslim edebilirim.

Not: Bazı cloudlarda elimde stok olmayabiliyor. Bu yüzden stoğum oldukça teslim etmeyi planlıyorum.

Güncelleme: Günlük olarak aksattığım için haftalık olarak(ya da haftada 2-3 kez de olabilir) konu altından isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağım. İlk teslimi konuyu açtığımda gerçekleştirdim. Bundan sonrakinde konu altından isteğini yazan ilk kişiye teslim edeceğim.
Pages:
Jump to: