Pages:
Author

Topic: herkes boğa ne zaman gelecek diyorda, gerçekten boğaya hazır mısınız ? - page 3. (Read 482 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Geçen boğada tecrübem yoktu hatta boğa nedir bile bilmiyordum. Bir airdropdan gelen coini 70 dolara satmıştım.  Grin
jr. member
Activity: 481
3200 dolardan beri hem bitcoin hem altcoinleri topluyorum. Kısa zamanda eth 2x verdi bile. bnb'ye çok fazla girmemiştim ama o bile 8x verdi ve daha da artacağa benziyor. Tam olarak boğada olmasak bile dipten toplayanlar için karlı bi dönem oldu.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Boğanın gelmesine tahminen 1 yıl var bence. Sene sonuna kadar mutlaka inişler çıkışlar olacaktır ama onlara boğa demek yerine "dana" ya da "buzağı" falan diyebiliriz. O yüzden ben çok acele etmiyorum. Şu düşüşlerde gözüme kestirdiklerimi azar azar topluyorum. Ne kadar da toplasam mutlaka yeterli gelmeyecek ve "keşke daha fazla alsaydım" dediklerim olacaktır. Bu piyasada para parayı çekiyor. Şurada sepet yapacak 100,000 dolarım olsa 1 milyona ulaştırmak çok kolay olurdu. Sadece CMC listesindeki ilk 50'ye dağıtmak yeterli.
member
Activity: 630
Merit: 37
hazır altcoinler yarı yarıya erimişken yüklü bir miktar sepet oluşturmayı düşünüyorum boğaya ben ne kadar yatırım yaparsam yapayım hazır olduğumu düşünmem çünkü bu konuda çok aç gözlüyüm sanırım
member
Activity: 560
Merit: 16
Bu yöndeki hazırlık süreci bitmez, her zaman keşkeler olur  Smiley Bu süreçte onun için çok uygun bir kılıf, önemli olan mevcut elindekileri en iyi şekilde kendi yararına değerlendirebilmek.
jr. member
Activity: 274
Benim elimde yeteri kadar token yok ama ben de gelmesini istiyorum. Artık bunaldim ve Hiçbir şey yapasım yok. Elimde 3 4 tane sağlam token var onlar da bana boğada  istediğim parayı kazandırır diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
geçen boğada çer çöp bile deli paralar kazandırdığı için hemen herkes gelsin istiyor doğal olarak. ha bana kalsa bir yıl daha bu fiyatlarda gitmesini isterdim daha fazla toplayabilmek adına.
member
Activity: 462
Merit: 42
ben kendi adıma hazır olduğumu düşünmüyorum, elimde yeterince boğa sezonunu geçirecek token yok, fakat herkes gelsin hazırız gibi yaklaşıyor merak ettim bende. yorumları bekliyorum.
Pages:
Jump to: