Pages:
Author

Topic: Heryer Bitcoin Patlayacak Konularıyla Dolu ? Evet PATLAYACAK ! - page 2. (Read 305 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
01.01.2017 Kripto paraların hacmi : 17 milyar $

01.01.2018 Kripto paraların hacmi : 600 milyar $ a yakın.

Evet arkadaşlar bende patlayacağına inanıyorum fakat direk olarak Bitcoin patlamayacak.Tam olarak neyi patlatacaklar onu kestiremiyorum ama inanın şuna çok pis canımızı yakacaklar.Aklımda bir kaç ihtimal var ;

1-) Bitcoini daha da ağırlaştırıp altcoinlerle paraları topladıktan sonra ve doyum noktasına ulaştıklarında bitcoine segwit2x yapıp ayrıca ağa saldırıları durdurup bitcoini hızlandırıp altcoin balonunu patlatmak.Lightning network eklenirse zaten çoğu iptal Smiley Smart kontrat özelliği eklenip ethyide patlatabilirler.

2-) Her ay düzenli bitcoin fiyatını düşürüp,insanlara alım fırsatı gibi gelmesini sağladıktan sonra şuan ki orjinal ağda olan tüm bitcoinleri eritip tekrar segwit2x denemesi yapılması.Ve yapılacağı zaman core ekibinin zaten hali hazırda segwit2x var tekrar yapmaya gerek yok oradan devam edelim demesi ve eski orjinal ağın değerini kaybetmesi.Bu bir facia olacaktır.Çünkü insanlar gönülden bağlı orjinal ağa Smiley

3-) Bitcoin Cashin gerçek bitcoin olmasını sağlamak veya fiyat olarak 1:1 olmasını sağladıktan sonra bitcoin cashi patlatmak.Tabi ondada satışlarda doyum noktasına ulaştıktan sonra.

Yani bilemiyorum belki de hiçbiri olmaz ama çok fazla patlayacak haberleri görüyorum.Neden google,facebook patlayacak veya coca-cola patlayacak demiyorlarda bitcoin patlayacak dyorlar?Belki de bizi böyle bir duruma alıştırıyolar şimdiden Smiley Umarım yanılırım..
Pages:
Jump to: