Pages:
Author

Topic: Heyyy yavrumm hey gidişine kurban senin !!!! - page 2. (Read 218 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Valla bitcoin 10 bin doların üzerine gelmeden bu tür yükselmelerin yükselişin başlangıcı olduğunu düşünmüyorum ,mayıs ayında 9900 dolardan dönen bitcoin gene aynı oyunu oynayabilir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
hocam bence paçayı hemen sıvamayalım. 6000'den kaç kere sıçradı böyle. inş 10 bin üzeri sıçrama yapar tabi. temennimiz bu yönde. ama şu anda biraz alım çılgınlığı var. hızlı yükseldi. ben hala 7000'e gelme durumu var diyorum. oradan yaparsa bir hamle daha yukarı yönlü şansı devam ediyor.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Şu trade işini bir beceremedim gitti. Alıyorum kripto parayı fiyatı artıyor ama içimden hiç satmak gelmiyor. İyice hodl'cu oldum gitti. Bu işin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum. Herkese iyi tradeler. 🤑
member
Activity: 177
Merit: 10
inşallah aynı hızla uzun vadeli yükseliş yaşar da bizim de yüzümüzü güldürür uzun zamandır moral bozukluğu yaşattırıyor bu piyasa kırmızı kırmızı
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Ferrari solluyor mübarek umaraım bu yükseliş kesintiye uğramadan uzunca bir süre devam eder, hepimizin aylardır beklediği seviyeleri daha yeni yeni görmeye başladık, ciddi bir daralma hali vardı insanlarda hadi hayırlısı bakalım.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Formasyon gerçekleşti. Ters omuz baş omuz formasyonu yukarı kırıldı, şu an 7355 civarında.

Hedef 8000 civarı.
Pages:
Jump to: