Pages:
Author

Topic: Hiçbir şey olamazsan, hiç bir işi beceremezsen bari Türkiye'de prof. ol ! - page 2. (Read 352 times)

newbie
Activity: 9
Merit: 0
Kriptoloji konusunda adamın bilgisini biliyor musunuz. 10 larca kitabı var. Kısmen de olsa doğru tespitlerde bulunmuş.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Bitcoin piyasasının hacmi ve fiyatı dalgalı seyir izler, finans sektöründe bütün değer itfa eden araçlar böyledir. Örnek dolar, Euro, altın. Bitcoinin bir gecede çökebilecek bir sistem değil tarihte yerini alması için blockchaini aşan bir yazılım ve proje gerekiyor. Enerjiye gelince 8 milyar insan, milyonlarca şirket ve fabrika, yüzmilyonlarca araba vs. varken Bitcoin ve diğer coinler için harcanan enerjiyi gündeme getirmek saçmalık. Coin piyasasında düzgün borsalarda var, kalitesiz olanlarda var. Bitcoinin 240 bin dolara çıkacağı tahmini uzun vadede gerçekleşir. Bu yorumunu sevdim. Ağzından bal damlamış.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
hocam şimdi şöyle bir şey var. belki bitcoin dedikleri gibi bir gecede çökebilir.

Ben olaya iki açıdan bakıyorum. ya çökmeyecek mevcut algoritmasal hız sorunlarını çözecekler ve fiyat artışı yeni rekorlar kıracak

veya uzun süredir madencilik yapan insanlar ilk başlarda topladıkları btc leri ellerinden tamamen çıkarttıkları anda daha sert düşüşler yaşanacak.

dogecoine bakın madenciliğini yapsan maliyetinden başlayamazsın. bitcoin kusurları olsa da iyi hoş fakat bir ethereumdaki işlem hızlılığı yok. fee ler yüksek.  icoya btc ile katılacak olsanız ödediğiniz fee dudak uçuklatıyor. yani bitcoin kusursuz değil.
Hocam sen de adamın kapasitesini fazla zorluyorsun...Yaptığı bilimsel incelemeye(!) baktığın zaman bu adamın Ethereum'un potansiyelinden, hatta altcoinlerin varlığından haberdar olma ihtimalini görüyor musun? Bence duymuş bir bitcoin, hatta yüksek ihtimalle üçü beş yaparım hevesiyle bir bakınmış ama kafa basmamış, vermiş kendince ayarı.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Bu mantığa göre araçlar benzin tüketip dünyaya zarar veriyor, benzin değerli olduğu için benzin yüzünden savaşlar çıkıyor, haydi benzini de yasaklayalım gibi birşey demiş herhalde. Yahu hiçbirinin daha 1 sene öncesine kadar bitcoinden haberi yoktu. Ne zaman değer artışı anormalin üzerinde oldu o zaman başladılar hepsi üstün bilgilerini ortaya dökmeye. Ucuzdan alamadılar diye zorlarına gidiyor ellam.
member
Activity: 294
Merit: 10
Vertex.Market, the World's First ICO Aftermarket
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bi bizde var. önce oku araştır öğren sonra yorum yap koca prof olmuşsun ayıptır
member
Activity: 546
hocam şimdi şöyle bir şey var. belki bitcoin dedikleri gibi bir gecede çökebilir.

Ben olaya iki açıdan bakıyorum. ya çökmeyecek mevcut algoritmasal hız sorunlarını çözecekler ve fiyat artışı yeni rekorlar kıracak

veya uzun süredir madencilik yapan insanlar ilk başlarda topladıkları btc leri ellerinden tamamen çıkarttıkları anda daha sert düşüşler yaşanacak.

dogecoine bakın madenciliğini yapsan maliyetinden başlayamazsın. bitcoin kusurları olsa da iyi hoş fakat bir ethereumdaki işlem hızlılığı yok. fee ler yüksek.  icoya btc ile katılacak olsanız ödediğiniz fee dudak uçuklatıyor. yani bitcoin kusursuz değil.
member
Activity: 186
Bi bitmedi bu tarz adamlar bıktık vallahi.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Ya ALLAH aşkına bu tür adamları kim konuşturuyor .resmen olay aklı yok fikir var gibi olmuş Cheesy
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Her ne kadar uzun zamandır kripto para dünyasında olsam ve bu işten kaymak yesemde son zamanlardaki durum benim de canımı sıktı. Tıpkı tarihte birçok eşi olan fakat en çok "lale çılgınlığı" ile adından söz ettiren krizler gibi. Bitcoin hakkında zerre bilgisi olmayıp sadece kulaktan dolma bilgilerle bunun gibi saçma köşe yazıları kaleme alanlar değil de şu yazıya en azından bir göz atmanızı tavsiye ederim. Gerek nobel ödüllü kişilerden yaptığı alıntılar, gerekse bilimsel-somut argümanlara dayalı yaptığı psiko-sosyolojik tespitler yazıyı destekler nitelikte.

https://www.bilgeyatirimci.com/2017/12/17/bitcoinde-fiyat-nereye-kadar-i/
legendary
Yazıya "İnternet üzerinden kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da kuruma bağlı olmayan kripto para birimi Bitcoin" diye başlamış ümstad fakat bu yazdıkları bitcoin'i daha değerli kılıyor bunun farkında değil sanırsam
Hocam adamın sınırlarını fazla zorluyorsun, kablolar ısınmaya başlayacak  Grin
member
Activity: 462
Kripto para olayının ana teması ile ilgili tek bir kelimesi yok. Bir elektrik türküsü öğrenmiş, bulduğu platformlarda çok bilmiş gibi bunu dillendiren bir vasıfsızmış, öğrenmiş olduk  Smiley
member
Activity: 196
Konu hakkında bilgisi olmayan her insanın bir yorumu var çok enteresan gerçekten. Araştırıp bilgi sahibi olunup yapılan bir yoruma hiç benzemiyor.
Umarım bir gün araştırıp konuşmayı öğrenirler söz sahibi olanlar..
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Adam bitcoinin elektirik kullanımından dolayı dünyaya zarar vereceğinden bahsetmiş hiç düşünmüyor bitcoin sayesinde insanarın ucuz elektirik üretme peşine düşebileceğinden yani bardağın boş tarafına bakıyor zaten sisteminde tam olarak nasıl çalıştığı konusunu anlayamamış boşa konuşmuş .
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Yazıya "İnternet üzerinden kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da kuruma bağlı olmayan kripto para birimi Bitcoin" diye başlamış ümstad fakat bu yazdıkları bitcoin'i daha değerli kılıyor bunun farkında değil sanırsam
member
Activity: 728
Trphy.io
Ve Slaven Bilic'in bir sözü akıllara gelir. 'Türkiye'deki sorun şu; bilgili olanların yetkisi yok. Yetkili olanların da bilgisi yok.'
Bu durum bizlere kripto paralar konusunda çok şeyler kaybettirecek  Cry
legendary
Tamam, elektrik kullanımı vb. ile ilgili söylediklerinde doğruluk payı var ama algı derinliği bu kadar: Bitcoin bir gecede çökebilir !
Açılımı şu: Ben bu konuda bir halt bilmiyorum, kafa da basmadı zaten, o zaman bence kötü bir şey !

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ekonomi/891753/_Bitcoin_bir_gecede_cokebilir_.html
Pages:
Jump to: