Pages:
Author

Topic: HitBtc den gelen mail - page 2. (Read 374 times)

legendary
Activity: 2156
Merit: 1507
July 09, 2019, 01:02:51 AM
şifrenden tut mail adresine kadar değiştir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
July 08, 2019, 05:06:21 PM
Bu maillerin anlamını bilen var mı?

Büyük ihtimalle herhangi bir kampanyaya katıldın ve onlar da senin e-mail adresini sızdırdı. Buna karşılık olarak sana şu an phishing denemesi yapılıyor, gönderilen e-postanın mail adresi @hitbtc.com olsa dahi gelen maillerdeki hiçbir linke tıklamamanı tavsiye ederim çünkü bazı ücretli servisler Google'nin mail servislerini bile yanıltabiliyor. Ben daha önce bana MyEtherWallet.com üzerinden bir phishing maili geldiğine dair konu açmıştım. Senin bir şifreni bulduktan sonra potansiyel tüm servislerde o kombinasyonları deniyor ve kasayı boşaltıp gidiyorlar. Bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor.
member
Activity: 532
Merit: 22
July 08, 2019, 05:01:18 PM
 Ama ara ara hitbtc ye başarılı giriş yaptınız vs seklinde  mail geliyor. Bugün yine geldi.
Bir yere bilerek tıklamadim. Bu maillerin anlamını bilen var mı?

Edit: hitbtc üyeliğim varmış. Belki airdrop vs için acmisim hiç hatırlamıyorum.

Edit: El- cezeri , hocamın dediğini yaptım. Her yer 0-0-0 gözüküyor. Hiç bir yatırım vs yok. Güvenlik açısından 12 temmuza kadar çekim kapalı yazıyor. Bana gelen mail büyük ihtimalle pishing için gelen bir tarz spam yapıp geçtim.
1-2 gün daha görüş yazan olsun sonra konuyu kilitlerim. Başlığı açmakta ki amacım aman kimse bu tarz mail ile soyulmasın derdim o.
Pages:
Jump to: