Pages:
Author

Topic: HitBTC, MTC'ye (Docademic) Delist'i Çekti - page 2. (Read 404 times)

member
Activity: 784
Merit: 18
Hitbtc en uyuz olduğum borsalardan biri. Tamam kaldırıyorsun borsadan coini de niye bu kadar fazla fee kesiyorsun.
member
Activity: 322
Merit: 32
Dün gece bir sorun olduğunu anlamıştım deposit kısmı kapanmıştı. Konuyu görünce delist olduğunu anladım. Ne kadar zavallıca ve profesyonellik dışı bir hareket. John Mcafee sağlam ayakkabı değil ama bu yapılan yinede yanlış bana kalırsa.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
Konu için teşekkür ederim, mesajınız sayesinde haberdar oldum ve withdraw talebinde bulundum Smiley Sanırım transfer süresi biraz uzunmuş, hala tamamlanmadı. Kucoinden sonra fiyatta bir yükselme olursa tamamen çıkış yapabilirim.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Bu şahıs ve borsalar neden profesyonel gibi davranmayı beceremiyor? sürtüşme yaşayıp bir coini delist eden bir borsa benim güvenebileceğim bir borsa değil.
member
Activity: 630
Merit: 37
HitBtc'yi oldum olası sevemedim sevmeyeceğimde. Güzel pump oluyor eyvallah ama bana hiç güven vermeyen ve kalitesiz bir borsa izlenimi uyandırmıştır. Bu sebeple hep uzak durmaya başladım.

kesinlikle aynı görüşteyiz 50 centleri gördüğünde sırf güvenemediğim için deposit etmemiştim hitbtc ye
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
HitBtc'yi oldum olası sevemedim sevmeyeceğimde. Güzel pump oluyor eyvallah ama bana hiç güven vermeyen ve kalitesiz bir borsa izlenimi uyandırmıştır. Bu sebeple hep uzak durmaya başladım.
member
Activity: 504
Merit: 11
Arkadaşlar birkaç saat önce, haber vermeksizin, John McAfee ile devam eden sürtüşmelerine misilleme olarak HitBTC borsası aniden MTC'yi delist etti (yani borsadan kaldırdı).

Trade eden arkadaşların derhal MTC depositlerini geri çekmelerini öneririm, şu an 8 MTC withdrawal fee, yakında çok daha yüksek seviyelere çıkabilir elinizi çabuk tutun.

İyi haber olarak, çok yakında KuCoin ve daha büyük borsalarda MTC'nin listelenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sanırım geçtiğimiz haftalarda bu sorunla ilgili bir tweet atmıştı. Ben de kesin bir şeyler dönecek diye izlemeye almıştım. Mutlaka kısa süreli düşüş olacaktır ama fazla da yatırım yapmamak lazım. McAfee bu... ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
member
Activity: 630
Merit: 37
twitterda kucoin ile anlaştıklarını ceolarının işi bağladığını ve en kısa zamanda listeleneceklerini söylemişler zamanında hitbtc ye güvenemediğim için elimdekileri bozduramamıştım kucoine girdiği anda elimden çıkarırım muhtemelen
member
Activity: 742
Merit: 19
John McAfee  bunları yer harbiden.Adam bunları bu kadar atağa geçirdi.Ama bu iş danışıklı döğüş de olabilir.Fiyatlar düştüğünde bu McAfee yine ucuzdan toplayıp pumplayabilirler docademic'i.Bunlar herşeyi yapar olan yeni yatırımcıya olur.
member
Activity: 1282
Merit: 43
İşi iyice gövde gösterisine çevirdiler, profesyonellik gerektiren işler bunlar ama adamlar bildiğin güç savaşı yapıyorlar. HitBtc'ye kim güvenip de deposit yapacak veya orada coin bırakacak bundan sonra?
legendary
Activity: 2156
Merit: 1667
Arkadaşlar birkaç saat önce, haber vermeksizin, John McAfee ile devam eden sürtüşmelerine misilleme olarak HitBTC borsası aniden MTC'yi delist etti (yani borsadan kaldırdı).

Trade eden arkadaşların derhal MTC depositlerini geri çekmelerini öneririm, şu an 8 MTC withdrawal fee, yakında çok daha yüksek seviyelere çıkabilir elinizi çabuk tutun.

İyi haber olarak, çok yakında KuCoin ve daha büyük borsalarda MTC'nin listelenmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Pages:
Jump to: