Pages:
Author

Topic: HODL Nedir? | Gerçek Bir HODL'cı Manifestosu! - page 3. (Read 508 times)

full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Uzun süre hodl yaptım arkadaslar ben bi faydasını görmedim . Küçük karlarla defalarca al - sat yapmak sonra da Bitcoin'e çevirmek insanı çok rahatlatıyo . Piyasa çöksede umrunuzda olmuyor

Terste kalmadığınız sürece evet al sat hodldan daha fazla kar getirebiliyor bu süre içerisinde devamlı kontrol etmek stop loss ları güncel tutmak ne oldu ne olacak ne zaman çıksam biraz daha kar edeyim derken vakit bulamayıp piyasayı takip edemediğiniz bir gün çok fena terste kalabiliyorsunuz.Trading vakit, takip ve tecrübe isteyen bir işlem.Hodl da kafa daha rahat oluyor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Güzel video teşekkürler, daha önce kanalınızın bikaç videosunu izledim, paylaşımlarınızın devamını diliyorum, ekibiniz de harika bizim gibi yeni başlayanlar için çok iyi bir kaynak
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Uzun süre hodl yaptım arkadaslar ben bi faydasını görmedim . Küçük karlarla defalarca al - sat yapmak sonra da Bitcoin'e çevirmek insanı çok rahatlatıyo . Piyasa çöksede umrunuzda olmuyor
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Çok üzen bir miktar degil lakin bnb için aylarca beklemistim. Bu süre içinde 11 ile 15 dolar arasında seyrediyordu. Durmadan inis çıkış yapıyordu. En son 14 oldu mu satayım 11 den alırım mantığına girmiştim. 14.80 den sattım yükseleceği tuttu bu seferde. Smiley.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Yeniler için bilgilendirici olmuş.Hodl candır gerisi heyecandır 😋
newbie
Activity: 229
Merit: 0
Bende hodl yapıyordum en son  bakiyem baya bir eridiği için hodl yapmanın saçma olduğunu düşünmeye başlamıştım.Hodl kavramını bilmek çok önemli.Bazen vezir ederken çoğu zaman rezil eder.Coine yanlış yerden  girildiğinden.

kesinlikle cogu zaman rezil olduk, hodl yapalim derken Smiley
member
Activity: 448
Merit: 14
Bende hodl yapıyordum en son  bakiyem baya bir eridiği için hodl yapmanın saçma olduğunu düşünmeye başlamıştım.Hodl kavramını bilmek çok önemli.Bazen vezir ederken çoğu zaman rezil eder.Coine yanlış yerden  girildiğinden.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Yeni başlayanlar ve başlamayı düşünenler için hazırlanan sempatik videoları çok takdir ediyorum.
Kripto para dünyası da aslında böyle eğlenceli ve renkli aslında  Smiley
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Hodl kelimesinin nerden çıktığını anlatıyor videoda. Merak edenler izleyebilir. Onun dışında başarılar dilerim. Youtube kanalınıza aboneyim. Severek videolarınızı takip ediyorum.

Hodl candır gerisi heyecandır Dude. 😎
member
Activity: 140
Merit: 15
Bİtcoinden bihaber insanlar için güzel bir kaynak ama buradaki insanlar için 2x2=4 kadar kolay bilgiler içeriyor. Bİr bakayım dedim öğrenebileceğim bir şey var mı diye ama geneli sıfır bilgisi olanlar için.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Herkese merhabalar!

Bu videomuzda hepimizin aşina olduğu, özellikle kripto para piyasası ile yeni tanışanların merak ettiği HODL kavramının anlamından ve nasıl oluştuğundan bahsettik!

Keyifli seyirler;

https://www.youtube.com/watch?v=gedNZ_qp3aE
Pages:
Jump to: