Pages:
Author

Topic: Hollanda mahkemesinin Bitcoin kararı. Güzel haber :D - page 4. (Read 670 times)

U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Güzel bir haber ekonomik varlık olarak kabul edilmesi evet .
Ancak Hollanda'da olması pek enteresan ve rahatlatıcı gelmedi pek etkilenmiyor piyasa bundan. Türkiye'de çokta güzel gelişmelerin yaşandığına henüz şahit olmadım.😊
member
Activity: 448
Merit: 12
Bitcoin sanaldır, gerçek hayatla bir ilişkisi yoktur gibi bir tutumları yok en azından.
Gelecekte Bitcoin'in bir ekonomik varlık olarak kabul edilebileceğini düşünüyorlar.
member
Activity: 322
Merit: 11
Bu kararı başka ülkelerde görüp kendileri de bununla ilgili bir araştırma yaparlar mı acaba. Eğer olursa daha güzel bir haber olurdu.
member
Activity: 294
Merit: 10
Hollandanin zaten üstünde durması gereken önemli politik olayları yok. O yüzden ciddi bir şekilde üstünde durup daha gerçekçi kararlar verebilirler
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Hocalar haberler felan hikaye elinde çok bulunduran insanların yaptığı hareketler bunlar haberlerle felan olacak işler değil bence bunlar çok ekstrem bir şey olmadıktan sonra habermiş felan bunları geçelim bence
member
Activity: 602
ben şunu anlamaıyorum. Herhangi bir devlet karşı çıkan bir haber yayınlandığında btc direk dibe kadar inmeye başlıyor ama güzel bir haber geldiğinde yükselişi gıdım gıdım oluyor :S
member
Activity: 602
elysian.finance
Bu tip davalarda dünyanın hemen hemen her yerinde Bitcoin'e bir mülkmüş muamelesi yapılıyor zaten.
Genel kanının ne yönde olduğunu görmek açısından bu haberler önemli ve güzel  Smiley
newbie
Activity: 30
Merit: 0
hadi ya ahaha
member
Activity: 104
Merit: 19
zaten g20'den de kripto para olarak değil ancak kripto varlık olarak kabul edildi.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
işin hukuki tarafından bakıldığında tabiki bitcoinin günümüzde bir parasal değerinin olduğu  ve transferinde yaşanan sorunların hukuki anlaşmazlıklara konu olabileceği kadar doğal bir şey olamaz. hukuki bir değerlendirme yapılmış olması kullanımı konusunda yasal mevzuatla ilişkilendirilmiş olması anlamına gelmiyor. haber olumlu fakat bitcoin ilgili ülkede yasal olarak haen tanınmıyor. bir çok ülkede olduğu gibi.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Hollanda mahkemesi bitcoin konusunda güzel habere imza attı. İki kişi arasındaki davada bitcoini bir mülk olarak kabul etti. Bitcoini bir paramı birimi ya da bir zenginlik olarak tanıdı diyebiliriz.

https://news.bitcoin.com/dutch-court-rules-bitcoin-properties-wealth/?utm_source=OneSignal
Pages:
Jump to: