Pages:
Author

Topic: Holochain Blockchain'in Yerine Geçecek Teknoloji - page 2. (Read 444 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Çok iddalı bir coin, yorumlarda yazılanlar ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama söylediğiniz gibiyse o zaman kesinlikle portföyde bulundurmalı. Takipteyim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ooooo herkes aynı iddia ile ortaya çıkıyor biz blockchainin yada bitcoinin yerine geçeceğiz diye. Öyle her duyduğunuza inanmayın bence. Piyasa dinamikleri sözlere bakmıyor beklentiye bakıyor. Eğer ki teknoloji tek belirleyici etken olsa bitcoinin yerine geçebilecek en az 10 tane koin var.
member
Activity: 406
Merit: 11
Btc bu işin ağa babasıdır, benim düşünceme göre onun bir coin tarafından geçilmesi piyasayı daha fazla yaralar. Btc ilerde hiç bir yerde kullanılmasa bile piyasanın sembolü olarak en tepede kalmaya devam edecektir.
full member
Activity: 333
Merit: 101
güzel bir proje holo ama btc yi geçmesi zor. x4 yapmıştı kaçırdım 6 satoşi den almadan 24 satoşiye kadar yükseldi 14-16 satoşi arasında geziniyor bu aralar. 0,50 cent olması için btc nin 15K dolar üstüne çıkması gerekli.
member
Activity: 238
Merit: 14
Holo teknolojisini takip edin arkadaşlar boş verin fiyatlanma kısmını o kendisi halleder. Ben bir kaç aydır takip ediyorum ve küçük küçük portfoyümü büyütme derdindeyim. Kesinlikle fiyatlanmasına bakmıyorum. Hani bir zamanlar ALP diyordu ya BTC alıyorum fiyatı önemli değil. Aynı konumdayım şu an.
member
Activity: 633
Merit: 15
Holonun Bitcoin yerine geçecek olma olasılığı biraz komik olmuş. Bitcoin ani bir yükseliş veya düşü yaşasa diğer altlar çok daha fazla kayıp yaşayacağından bu tür hype haberleri insanları yanıltmaktan başka bir yere çıkmaz.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
şuandaki durumda hiçbir koinin o kadar yükselmesini beklemiyorum. %100 yükselen bile zamanla geri eski haline geliyor.
full member
Activity: 742
Merit: 140
1 dolar çok uçuk bir iddia olur yakın zaman için bana kalırsa. Fakat benim ,10 cent hedef ile tuttuğum bir miktar var 100x yapabilecek bir proje olarak görüyorum şahsen. Projenin hikayesinin Bitcoin öncesine dayanması ve farklı bir alternatif sunması en ilgi çekici kısımlar. Blockchainin yerine geçmesine gerekte yok aslında...
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Çok büyük iddia . Bence kolay kolay bitcoinin tahtını ele geçiremezler. Elbette sebette bulundurulabilir. Fakat bi araştırma yapmaya değer.

Tabikide Hocam herkesin görüşü farklı olabilir ama Bunların Teknolojisi Çok Farklı Dna Blok Zinciri ... Bitcoin ' in yerine geçemese bile ethereum ve ethereum Ağının yerine %90 geçebilecek bir teknoloji  Smiley Bekleyip göreceğiz  Wink
jr. member
Activity: 182
Çok büyük iddia . Bence kolay kolay bitcoinin tahtını ele geçiremezler. Elbette sebette bulundurulabilir. Fakat bi araştırma yapmaya değer.

jr. member
Activity: 140
Arkaşlar bugün sizlere Yeni bir teknolojiden Bahsedeceğim : Holochain blokchain ve bitcoin ' in Tahtını ele geçirme peşinde . Teknolojisi Dna blok zinciri  ( Holochain ) Altcoin'i Holo (HOT )  Yani Tüm kripto para sektörünü yerinden oynatacak teknoloji . Yakın zamanda Swap Yapıp kendi ağına geçecek . Ve ilk Boğada 0.50 dolar ile 1 dolar  üzeri olmasını bekliyorum ve kripto para uzmanları Tarafındanda bekleniyor  Smiley . Ve olacağını umuyorum bir ek bilgi daha : Binance Bu Altcoini İlk Çıktığı Ay Ücretsiz listeledi . Çantanızda olmasını öneririm .Hepinize iyi günler . Smiley Wink Cheesy

Sitesi : https://holochain.org/
2.sitesi : https://holo.host/
Coinmarketcap Linki : https://coinmarketcap.com/currencies/holo/

Merit gönderen olursa sevinirim Teşekkürler ...  Cheesy
Pages:
Jump to: