Pages:
Author

Topic: Holochain CEO’sundan Sürpriz Girişim - page 2. (Read 392 times)

member
Activity: 462
Merit: 14
January 20, 2020, 11:04:29 AM
holochain artık agzıyla kuş tutsa yüzüne bakmayacak çok fazla insan tanıyorum ben ilk başlardan beri hiç bilmezdim holochainden bir çok agzı yananı duyunca öğrendim bundan sonrada çok fazla birşey değişmez.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
January 20, 2020, 06:36:58 AM
Cinsel içerikli başka kripto para denemeleri de olmuştu. Coin sahiplerinin video izleme hakkı olduğu vb saçma sapan uygulamalar vardı. Hiçbiri de hiçbir işe yaramadı, icoda toplanan paraların üzerine yattılar. Bu girişim holochaine büyük zarar verir, bence yanlış bir yoldan gidiyorlar. Yatırım yapan varsa dikkatli davransın Smiley
member
Activity: 363
Merit: 17
January 20, 2020, 06:32:13 AM
Ya işte yatırım yaptığın şeyin ne olduğunu bilmemek bu işin en kötü yanı. Böyle abuk sabuk adamların peşine takılıp yatırım yapanlar bir günde tüm varlığını kaybedebiliyor.

O yüzden kripto işleri her ne kadar merkeziyetsiz olsa da, denetime tabii tutulmalı. En azından starter aşamada...
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
January 20, 2020, 05:53:40 AM
...

Üstad meraktan soruyorum, bu beincrypto ile bir bağınız mı var?
Öyleyse neden düzgünce bir yerlere hatta belki bu foruma reklam vermek varken bu tarz aşırı bir çaba var?
Değilse şıkkını hiç sormuyorum çok anlamsız kalıyor çünkü.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
January 20, 2020, 03:47:14 AM
yatırımı olanlar görüntülere bakmasın. midesi çabuk bulananlar ise hiç bakmasın öyle diyeyim. telegramda boy boy görüntüler var . kendini iplere dolamış bir yağ tulumu düşünün sadece.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
January 20, 2020, 03:03:47 AM
Haber içeriginde ki anonim kullanıcının yorumu dikkatimi çekti ;

"Ekibin yarısını “gider oranını” azaltmak için kovdular. Paraları bitiyor, işleri şu an için kazançlı değil ve yeni yatırımcıları çekmeyi başaramıyorlar. Şu an da CEO’larının seks terapisi adı altında bir stüdyo işlettiğini öğreniyoruz. Bu size iyi bir yatırım olarak gözüküyor mu?"

Hedefledikleri yatırım miktarı iste 30k dolar olarak belirlemişler. Açıkcası bu durum ve yaptıkları iş bana saçma geldi. Zaten bilinen bir proje neden böyle birşey için tekrar yatırım toplamaya uğraşıyor ki, toplayacakları miktarda ayrı bir komedi. Projenin sosyal ilgisini de bu şekilde üzerine çekmeye çalışmak ilginç geliyor, bence bu tür bir haber proje için iyi bir gelişme sayılmaz bunların canı sıkılmış dostum yapacak başka birşey bulamamışlar.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
January 19, 2020, 10:24:06 AM
Türkiye içerisinde oldukça aktif bir yatırımcı kitlesine de sahip olan Holochain CEO’su, çeşitli sosyal medya platformlarında farklı bir girişim ile gündeme geldi.

Öncelikle 4chan olarak bilinen sosyal medya platformunda gündeme getirilen konuda, CEO Mary Camacho’nun cinsellik odaklı bir stüdyo girişimi kurduğu belirtiliyor.

Şu an ilgili Instagram hesabındaki gönderiler kaldırılsa da arşivlenen bazı görüntülerde CEO’nun kimliği de tespit edilebiliyor. 4chan üzerindeki bilgilere göre Camacho’nun en son girişimi aslında bir sanat galerisi üzerine kurulu.

Kaynak: https://beincrypto.com.tr/holochain-ceosundan-surpriz-girisim/
Pages:
Jump to: