Pages:
Author

Topic: Hotmail’in Kurucusu Kripto Paraları Dolandırıcılık Olarak Görüyor - page 2. (Read 572 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Eleştiren herkesin yazdıklarının tamamını kaldırıp çöpe atmamalıyız. Geldiğimiz süreçte hepimiz yeni yeni akıllanmaya başladık projelere yatırım yaptık ve yapıyoruz ancak haddinden fazla değer biçmek yerine daha gerçekçi yaklaşmalıyız, eleştirilerde bu noktada bize yardımcı olabilir. Ülkemizde ki şirketler yabancılara çok ucuza satılırken peşkeş çekilirken, ICO larla piyasayı çok fazla şişiriyorlar sonra da kendileri patlatıyor. Her ne kadar teknolojik bir yeniliğe tanıklık ediyor olsak bile ekonomik gerçekleri göz ardı etmemeliyiz, milyonlarca doları vakumlayarak çekiyorlar elimizde ne kaldı diye bakmalıyız. Para mı kaldı? kullanılır gerçekten işe yarar teknolojik devrim mi yapıldı?

Ayrıca şuna da değinmek istiyorum kimse projelere yatırım yapmıyor, evet projeye ve teknolojiye yatırım yaptığımızı söylüyoruz ama kimse işin burasında değil, projeye yatırım yapmak ortaklık kurmaya benzer. 5X yapayım çıkayım, emekli olayım, ev araba alayım. Peki neden tutmadı tutmuyor? Kaç kişi bu hayallerimizi gerçekleştirebildi? Öncelikle ortada net elle tutulur şeyler olmalı ama daha bitcoin'in çıkış amacına bile ulaşamadık, transfer amaçlı bile kullanımı çok sınırlı hal böyleyken bir de teknolojik yeniliklerin beklenmesi yanılgımızı gösteriyor olabilir. 
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Kripto piyasasında şimdilik yaşayan pek çok projenin uzun ömürlü olamayacağını hepimiz biliyoruz, bu görüşlere çoğumuz katılır ancak kripto paraların tamamını dolandırıcılık olarak nitelemek doğru olmaz.
newbie
Activity: 76
Merit: 0
Yani icolar hakkında söylediklerine katılıyorum adam yanlış bir şey söylememiş coğu scam çıkıyor projlerin ve dediği gibi hayata geçirilmiyor , ancak blockchain teknolojisinin dünyayı değiştireceği kesin bu kaçınılmaz .
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Tam olarak yeni bir teknoloji her şeyiyle bir anda kullanılmaya mı başlamış, bu ne zaman olmuş, bakınız internet hemencecik tüm dünya bugünkü haliyle kullanmayamı başlamış, laf ola beri gele, ben tam olarak dünyanın değişeceğine dair bir fikre para yatırıyorum zaten.
newbie
Activity: 53
"Sabeer Bhatia; kripto para projelerinin dolandırıcılık olduklarını, bu projelerin somut bir şeye değil ‘umuda ve hayallere’ dayandığını" söylüyor.
Aynı zamanda söylemlerinin sonunda; “Hayatta kalmayı başaran az sayıda (koin) eşi benzeri görülmemiş bir büyüme kaydedecek.” bunu ifade ediyor.
Adam söylediklerinde haklı bir çok ico çöp. Amacı sadece yatırım alma ve dolandırıcık üzerine kurulan adını sanını yedi duyduğumuz icolar türüyor.
Neticede hayatımıza giren teknolojiler 2 - 3 yılda oluşturulmadı hepsinin bir gelişme geliştirilme süreci var. aynı şekilde icolarda böyle gelişir.
newbie
Activity: 74
zamanında hotmail öngörülü kişilerin elinde olsaydı şimdi whatsapp onun rakibi dahi olamazdı. şimdi böyle durumdaki biri bana blok zincirini anlatmasın, gülerim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Hotmail sanki sütten çıkmış ak kaşık Smiley kripto paralara kim karşı çıkar ise çıksın yoluna başı dimdik devam edecektir kimse buna engel olamayacaktır.....
newbie
Activity: 168
icoların büyük kısmı bence dolandırıcı. tokeni satabildiği kadarını satıyor, sonrası borsada güm. 2 milyon dolarlık satış yapıldı denaro token mi ne. ekip kaçmış. başka bir tane ico benzer rakamlarda topladı. cüzdana gönderiyor ama borsada işlemleri yok. yani çöp.
newbie
Activity: 168
Maalesef kripto parların bir çoğu bu amaçla ile oluşturulup piyasaya sürülüyor ,bunun önüne geçebilmek adına ülkeler icolar ile ilgili sürekli yeni düzenlemeler yapıyor ve buda piyasayı olumsuz etkiliyor.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bizdeki yöneticilere veya iş adamlarına diyoruz ama dünyadaki adamların bazılarındaki vizyonsuzluğun bizdekilerden farkı yok Grin Altcoinlerin çoğunda olay saçma bir hal aldı, Icoların çoğu fecaat, parayı kaldıran kaçıyor veya çöp olup piyasadan siliniyor. Ama direkt dolandırıcılık demek abartı ağır itham olmuş.
member
Activity: 280
Merit: 10
ben de hotmaili artık çağ dışı bir program ve site olarak görüyorum çok ama çok çağın gerisinde bir site bu
member
Activity: 224
Merit: 11
bu fikirde olan insan çok yani normal karşılamak lazım herkes aynı fikirde olmak zorunda değil tabii ki ama ben öyle düşünmüyorum dolandırıcılar var sadece.
member
Activity: 231
evet nedense bir düşmanlık var, windowsun tekelliğinin vermiş olduğu bir öz güven var bu insanlarda nedense hocam
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Yav he he diyoruz bu arkadaşa, sen götü boklu bir mail servisi kurdun sırf domain uğruna Microsoft'a iteledin Microsoft yamaya yamaya zor düzeltti, senden 40 kat kaliteli yararlı geliştirilen teknolojiye bok at bakalım yerse.
member
Activity: 294
dolandırıcılık olarak görmesi hiç bir şey ifade etmiyor bence hiç mantıklı değil bu insanların söyledikleri.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Açıkcası kripto paralar dolandırıcılar için büyük bir hazine.Örnek verecek olursak şuan yapılan icoların bir çoğu dolandırıcılıktan başka bir şey değil.Kaç tane ico için para toplandı kaç tanesi gerçekten hayata geçti  Huh
bu dedikleriniz normal paralarla da yapılıyor ve insanlar bunlara isteyerek para yatırıyor. bunun adı dolandırıcılık olsada para olan her ortamda normal.

Açıkcası ben de size katılıyorum örneğin insanlar çiftlikbanka Türk lirası,dolar,altın v.s yatırdı o zaman saydığım tüm paralar dolandırıcılık.Böyle bir görüş bana kalırsa çok sağlıklı değil.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Açıkcası kripto paralar dolandırıcılar için büyük bir hazine.Örnek verecek olursak şuan yapılan icoların bir çoğu dolandırıcılıktan başka bir şey değil.Kaç tane ico için para toplandı kaç tanesi gerçekten hayata geçti  Huh
bu dedikleriniz normal paralarla da yapılıyor ve insanlar bunlara isteyerek para yatırıyor. bunun adı dolandırıcılık olsada para olan her ortamda normal.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
member
Activity: 392
Bu adam zamanında bir girişimcilik projesi tutup sonra piyasa gelişip rekabet ortamı artınca yok olan adamlardan değil mi ? o yüzden pek kale alamıyorum.
newbie
Activity: 280
kendisi saçma sapan konuşmasın,  o zaman microsoft komple dolandırıcılık, bana kalırsa windows yıllarca sömürdü pc kullanıcılarını
Pages:
Jump to: