Jedino naljepnica o prizvođaču, adresi i modelu (cointerra gs1200-01) i serijskom broju ima na uređaju, inače uređaj je došao sa USA utičnicama, pa pretpostavljam da je za njihovo tržište bio namjenjen.
nema ni jedna druga naljepnica osim te, a otvorit se ne može jer je na njemu ona naljepnica za garanciju :S
Tako mi rekli iz ConTerre, da je navedeni model još pod nekom njihovom garancijom kao. Ajmo ugrubo, ovako, ja uzmem uređaj, mene sad zanima ak je sa uređajem sve u redu, dali ja njega mogu direktno uključiti u struju i staviti u pogon i to je to? Ili? te dali on mora ići direktno u zidnu utičnicu, ili mogu putem produžnog, imam neke skupe produžne sa svim kuxxcima!
pošalji upit da li je to napajanje za vrijednosti od 110 do 230VAC. Ako je sve je ok, i ako trebanapraviš utikač. Ako nije jebi ga, kupi novo napajanje
Ovo sam našao kod njih:
The TerraMiner has two Power-One 80 PLUS certified “Platinum” efficiency power supplies. They have a wide input voltage range of 90-264 VAC. The normal operational range is 100v to 240v, so it will work at all the standard voltages around the world (110v, 120v, 220v, 230v and 240v). The datasheet for the power supplies can be found here.
http://www.power-one.com/sites/power-one.com/files/documents/power/datasheet/bcd.00012_ai_pfe1100-12-054xa.pdf
tako da sam zamjenim kablove za utičnicu i mislim da bi trebalo raditi bez problema, ali sam im poslao odmah još upit.