Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 124. (Read 356784 times)

legendary
Activity: 1722
Merit: 1000
Satoshi is rolling in his grave. #bitcoin
March 21, 2014, 02:05:12 PM
Danas stigli asic dual mineri, trenutno na testu stabilnosti..

Okvirno na 380kh scrypt po komadu se cini stabilno , s tim da testnih 5 komada trosi ukupno 50w na zidu (1,9mh)
Eto ako je nekoga zanimalo.. btc jos nisam testirao, kao ni dual mod (btc<c) budem i to pa javim

LP
hero member
Activity: 630
Merit: 500
March 21, 2014, 01:02:09 PM
šta ču kopat kad ništa ne dobijam.
prije sa 1 R9 290 kopa skoro 1 ltc dnevno a sad sa 4 x r9 290 0,6 ltc dnevno
 i jeftinije mi je za cijenu struje kupit LTC i ne zajebavat se
pa struje trošim 40 kuna sa strojem 7,3 $ to jest 0,5 ltc
newbie
Activity: 17
Merit: 0
March 21, 2014, 12:02:55 PM
ma samo kopajte skocice cjena
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
March 21, 2014, 07:34:37 AM
je li ko proba GPU miner for DarkCoin, QubitCoin, MyriadCoin, Quark, Fuguecoin, INKcoin  AnimeCoin
da se manje struje troši itd itd.
a ono najbitnije da je veča zarada nemogu pronači nikakav kalkulator
Napisa san sta se isplati i koliko struje, a ti ne virujes.

evo pogledaj malo ovdje

https://cointweak.com/calculator/index/scrypt
Toliko se isplati da sam ugasija zadnji scrypt rig
nek se malo odmore.nije problem u cijeni BTC asic ljepo zarađuje ali Scryptu je trenutno odzvonilo.Opet su kurci šveđani od KNC vjerovatno več napravili svoje asice za srypt i kao u testnom su radu 90 dana.

jel se ne isplati nista majnati? vidim da vertcoin ima ok cijenu...
hero member
March 21, 2014, 05:26:22 AM
je li ko proba GPU miner for DarkCoin, QubitCoin, MyriadCoin, Quark, Fuguecoin, INKcoin  AnimeCoin

evo pogledaj malo ovdje

Toliko se isplati da sam ugasija zadnji scrypt rig
nek se malo odmore.nije problem u cijeni BTC asic ljepo zarađuje ali Scryptu je trenutno odzvonilo.Opet su kurci šveđani od KNC vjerovatno več napravili svoje asice za srypt i kao u testnom su radu 90 dana.
hero member
Activity: 676
March 20, 2014, 05:10:46 PM
kad su kinezi najaktivniji na burzi, u nasem vremenu?
hero member
March 20, 2014, 04:38:15 PM

evo pogledaj malo ovdje

sa ovim darkcoinom jedna R9290 mi rudari 2800 khash druge oko 2,5 mhasha a jedna ne znam zbog čega 1,2 mhasha
kako čitam kao bios se ne ljubi u biti nemam pojma
da opet instaliram catalist drivere mi se ne da
ali sada mi R9290 kartice troše oko 110-130 Wati svaka a ventilator je na 1200 okretaja ne čuje  se ništa
hero member
March 20, 2014, 02:34:54 PM
je li ko proba GPU miner for DarkCoin, QubitCoin, MyriadCoin, Quark, Fuguecoin, INKcoin  AnimeCoin
newbie
Activity: 1
March 20, 2014, 01:27:50 PM
Čkoga zanima,ta stran vam dnevno nakazuje nekaj satosijev Bitcoina-Litecoina-Fedoracoina-Worldcoina-Earthcoina-Feathercoin-infinitecoin.
Potrebno se je samo brezplačno registrirati. Grin Grin Grin

http://qoinpro.com/a230b44a69a0b05818011d60a7ef7334

LP
full member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
March 20, 2014, 10:47:38 AM

USKORO NA BITKONANU ----DOGECOIN Smiley

kad ce Doge online?
hero member
March 20, 2014, 07:09:14 AM
Pozdrav ekipa,

zanima me koliko nas ima koji smo uložili u NEM coin?
Izgleda mi da bi NEMcoin mogao doseći ukupnu vrijednost između AURORAcoina i NXTcoina.

Zasto to mislis ?? Pari mi se jos jedan coin u nizu.

Nikad nije bilo u kratkoj povjesti cryptovaluta da je prije samog izdavanja novčića bilo 3000 ljudi iz crypto zajednice da su kupili udjel.
Recimo NXT ih je imao 70
To samo znaći jedno izdavać NEM je zaradija a vi popušili.Šta se njega tiće s tim nem-šitom priča je gotova ide dalje lova mu je na računu totalno legalna a vi se vadite.vjerovatno frajer ima tog nem-a hrpu u novčaniku čekat če da vi to nekako napumpate da se izvadite i tad če otpustit svoje novćiče da ima max prihod i gotovo ide dalje.

čemu inače služi nem-ukratko ničemu obični tiket za klađenje da bi neko zaradija neko triba popušit ili da svaki dan konstatno dolaze novi ljudi u igru(ponzi šema)
po mome vjerovatno če skoćiti verticoin i maxcoin i hrpa novih sha-3 coina koji če isplivat jer če se vlasnici GPU-farmi morati prebaciti na njih jer če asic zavladati LTC-om a to su u pitanju miljoni ljudi svi scrypt coini će drastično pasti najmanje 70%

Pošto to vaše klađenje treba dobro paziti i studirati svake sekunde i poslije mog iskustva sa doge-om ili si rudar ili si kockar obadvoje teško raditi kvalitetno

Budemo vidjeli kako će se situacija razvijat....ja vjerujem u NEM i nije mi neki bed bilo dati 0.03BTCa
No u ovom svijetu cryptovaluta u kojem se svaki dan izbaci koji šit coin je stvarno teško biti pametan.
Do prije 3-4 mjeseca se dalo sjesti na svaki novi i skoro na svakom se nešto zaradilo, skoro nisi mogao falit....

Mislim da je ova akcija s NEM coinom dosad najbolja
no...

živi bili pa vidjeli

nada zadnja umire
legendary
Activity: 2124
Merit: 1013
K-ing®
March 20, 2014, 05:53:06 AM
Pozdrav ekipa,

Izgleda mi da bi NEMcoin mogao doseći ukupnu vrijednost između AURORAcoina i NXTcoina.

Nikad nije bilo u kratkoj povjesti cryptovaluta da je prije samog izdavanja novčića bilo 3000 ljudi iz crypto zajednice da su kupili udjel.
Recimo NXT ih je imao 70
To samo znaći jedno izdavać NEM je zaradija a vi popušili.Šta se njega tiće s tim nem-šitom priča je gotova ide dalje lova mu je na računu totalno legalna a vi se vadite.vjerovatno frajer ima tog nem-a hrpu u novčaniku čekat če da vi to nekako napumpate da se izvadite i tad če otpustit svoje novćiče da ima max prihod i gotovo ide dalje.

čemu inače služi nem-ukratko ničemu obični tiket za klađenje da bi neko zaradija neko triba popušit ili da svaki dan konstatno dolaze novi ljudi u igru(ponzi šema)
po mome vjerovatno če skoćiti verticoin i maxcoin i hrpa novih sha-3 coina koji če isplivat jer če se vlasnici GPU-farmi morati prebaciti na njih jer če asic zavladati LTC-om a to su u pitanju miljoni ljudi svi scrypt coini će drastično pasti najmanje 70%

Pošto to vaše klađenje treba dobro paziti i studirati svake sekunde i poslije mog iskustva sa doge-om ili si rudar ili si kockar obadvoje teško raditi kvalitetno

Budemo vidjeli kako će se situacija razvijat....ja vjerujem u NEM i nije mi neki bed bilo dati 0.03BTCa
No u ovom svijetu cryptovaluta u kojem se svaki dan izbaci koji šit coin je stvarno teško biti pametan.
Do prije 3-4 mjeseca se dalo sjesti na svaki novi i skoro na svakom se nešto zaradilo, skoro nisi mogao falit....

Mislim da je ova akcija s NEM coinom dosad najbolja
no...

živi bili pa vidjeli

hero member
March 20, 2014, 05:17:54 AM
Pozdrav ekipa,

Recimo NXT ih je imao 70

legendary
K-ing®
March 20, 2014, 04:54:25 AM
Pozdrav ekipa,

Recimo NXT ih je imao 70
hero member
March 20, 2014, 04:23:31 AM
KnCMiner Sells $2 Million Worth Of Scrypt Mining Machines In Four Hours
20000 mhasha

good bay gpu mining samo prvi batch ima snagu rudarit 3507 LTC dnevno ako ostanu rudarit ovi sa GPU a neče jer če se rudarit ispod cijene struje.

Počmite kompajlirati cgminer za maxcoin,verticoin nema druge.
šta je s ovim maxcoinom nikako da mi se walet sihronizira
newbie
Activity: 34
March 19, 2014, 04:01:06 PM
Pozdrav ekipa,

newbie
Activity: 16
March 19, 2014, 06:02:15 AM
Nije to malo skupo?
Rađe za tu lovu kupiti BTC miner,ne?
Ja sam misljenja da je ovo tri puta isplativije nego BTC miner.
Daj molim te obrazloži zašto si takvog mišljenja?
Pitam jer sam skroz izašao iz štosa i praktično se ponovno učim svemu oko BTC, altcoin i dr.
newbie
Activity: 16
March 19, 2014, 05:51:06 AM
Nije to malo skupo?
Rađe za tu lovu kupiti BTC miner,ne?
legendary
Activity: 1652
Merit: 1007
DMD Diamond Making Money 4+ years! Join us!
March 19, 2014, 05:31:41 AM
Pozdrav svim rudarima i BTC obožavateljima.

Ruradim već preko godinu dana, imam 6 rigova a u zadnje vrijeme sam dosta uključen u BTC arbitražu koju se pokazala dosta profitabilnom. Ako nekome treba pomoć ili info, pošaljite PM, tu sam da pomognem.

Daj vise informacija o tom
Eto ja imam 1 btc za ulozit, kolika mi je zarada za 30 dana ?
registriraš se na btc-arbs.com koji je u biti maleziski sajt sa serverom vezanim na satelit lokacija nepoznata a domain je u whoisguard Panama (soli na rep) i kojem je vlasnik poštanski sandučić.

kad btc-arbs.com skupi dovoljno ljudi kao šta si ti svaki po 1 btc sajt se ugasi a ti se pozdraviš sa BTC.
http://www.scamadviser.com/check-website/btc-arbs.com

Mogu oni biti najpošteniji u sunčevom sistemu ali moj minimum minimuma je registrirana kompanija u normalnim zemljama sa koliko toliko pravnim Sustavom čitaj USA/EU
poznati vlasnik imenom i prezimenom

i uprkos svemu ovome sranja se dešavaju.

sad zamisli da je MTgoax bio totalno anoniman,nitko ne zna i ne može ga se povezati sa mtgoaxom jer su mu serveri satelitski povezani

Btc arbs je jedna opcija, imaš link u mom potpisu. Ja ih koristim već preko mjesec dana, povlačio sam profit 7 puta i za sada sve štima. Međutim, kao i sve na netu, rizik postoji, tako da ja za sada ne ulažem previše što preporučujem i svima ostalima.

Druga opcija je BTC trader, evo isto moj affiliate link: https://bitcoin-trader.biz
Oni rade malo drugačije, nešto su malo niži rezultati jer ne trguju vikendom već samo radnim danima. Takođe nude i cloud mining opciju.

Ja koristim oba, rasporedio sam rizik.

Odgovor na tvoje pitanje za 1 BTC, dobiješ nazad oko 1% dnevno u prosijeku, dakle 25-30% mjesečno. Ja sam prije radio arbitraži i sam, bez ovih sajtova, te definitivno funkcionira, razlika između berzi zna biti po 20-30 dolara po 1 BTC.
legendary
K-ing®
March 19, 2014, 05:08:55 AM
Pozdrav ekipa,

Jump to: