Pages:
Author

Topic: HTC, bu yıl bir Blockchain telefonu çıkaracak - page 2. (Read 277 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Harika telefonlar cikaran bir marka bence. Blockchainle daha guzel urunler ortaya cikaracaktir.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Huawei de telefonlara bitcoin cüzdanı ekliyordu. Mobil üreticilerde Blockchaine ve bitcoine ilgi var.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
SirinLabs ile beraber Htc aynı yıl telefon çıkaracak gibi. Açıklamalar yakın tarihlerde geldi.
member
Activity: 224
Merit: 10
Simdiye kadar coktan yapilmasi gerekiyordu bence. Gec kalinmis bir proje olarak goruyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Htcden saglam bir hamle gelmis bana kalirsa. Markayi iyi yerlere cikaracaktir blockchain.
member
Activity: 448
Merit: 12
Blok zinciri uygulamasını kendisine uyarlayarak akıllı telefonlar üretecek ve bu yönde üretimler gerçekleştirecek başka projeler de var.
HTC ile ilgili bu haber birkaç aydır gündemde diye biliyorum ama mesafe katedilemedi sanırım
member
Activity: 476
Merit: 75
Blockchain zinciri hale nasıl değerlendirileceği netleşmedi. Ama arge çalışmaları her geçen gün artıyor. Samsung android atağı ile piyasayı silip süpürmüştü. Bakalım blockchain de benzer bir etki gösterecek mi?
member
Activity: 308
Telefon şirketlerinde yeni akım bu galiba. Hızlı bir şekilde buraya da adım atmak istiyorlar. İlk başlarda çıkanlar başarılı olmaz pek ama tutarsa eğer bir kaç sene içinde başarılı telefonlar görürüz gibi geliyor.

her markanın tokeni olur yavaş yavaş artık.  icoda yaparlar hardcap te yaparlar ordan da kar borsadanda kar her yerden kar
member
Activity: 322
Merit: 12
Telefon şirketlerinde yeni akım bu galiba. Hızlı bir şekilde buraya da adım atmak istiyorlar. İlk başlarda çıkanlar başarılı olmaz pek ama tutarsa eğer bir kaç sene içinde başarılı telefonlar görürüz gibi geliyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
blockchain telefonu elimize alıp incelemiş değiliz. hiçbir yerde inceleme yok. teknik özellikler yansıtılıyor aşağı yukarı fiyatlar aynı. kripto ile ilgilenenler zaten zengin kesimlerin rahatlıkla alabileceği fiyatlar işte. blockchain tabanlı telefonun piyasa ile buluşması kriptolara faydası yok gibi bir şey. cüzdan uygulamalarına yeni soluk getirecekler işte.
member
Activity: 240
vay canına bu bugün okuduğum en güzel haberlerden birtanesi bu teknolojinin önü kesilemez bundan sonra her alana yayılım sağlar gibi görünüyor çok mutlu edici bu
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
1997 yılında kurulan HTC, 2000’li yıllarla birlikte Android işletim sistemine dayalı bir akıllı telefonu piyasaya sürerek önemli bir yol kat etti. Şirket şimdi aynı şeyi Blockchain ile yapmak istiyor.

Tayvanlı elektronik üreticisi, bugün merkezsiz ağların dünyasına hem mobil bağlantı noktası hem de kripto paralarını cebinde taşımak isteyenler için bir depolama aygıtı olarak hizmet edecek olan, Genesis adını verdiği akıllı telefonunu tanıttı.

Daha önce HTC’nin Vive sanal gerçeklik ürün serisini kuran ve kısa bir süre önce Genesis projesine öncülük etme amacıyla şirkete geri dönen Phil Chen’e göre HTC, cihazı yakın zamanda dağıtmaya başlamayı hedefliyor.

CoinDesk’e konuşan Chen, “Yıl sonunda dağıtıma başlamayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

HTC, Blockchain’e özel bir telefon geliştiren tek şirket değil ama en büyük şirket. Sirin Labs, Blockchain tabanlı akıllı telefonu Finney’i inşa etmek için ICO’sunda 157 milyon dolar para topladı. Öte yandan Huawei de Android sisteminde Blockchain uygulamalarını çalıştıracak bir proje üzerinde çalışıyor. Ancak Huawei’in girişimi Blockchain tabanlı bir telefon geliştirmekle ilgili değil.

Önümüzdeki aylarda Genesis ile ilgili yayınlanacak olan whitepaper’da tenik özellikler de dahil olmak üzere birçok önemli ayrıntıya yer verilecek.

Dağıtımdan önce telefon için bir ön satış süreci başlatılacak. Bu süreçte ödemeler, yalnızca Bitcoin ve Ethereum ile kabul edilecek.

Haber linki :  https://uzmancoin.com/blockchain-htc/

http://www.webtekno.com/htc-blockchain-destekli-telefonunu-duyurdu-h46132.html
Pages:
Jump to: