Pages:
Author

Topic: Huawei, yeni akıllı telefonlarında ilk kripto cüzdan uygulamasını sunuyor - page 2. (Read 161 times)

sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Huawei’nin, BTC.com ile iş birliği yaparak, uygulama mağazası AppGallery için bir mobil kripto para cüzdanını görücüye çıkarması cep telefonu markaları arasında yeni bir rekabeti tetikleyecek muhtemelen. Bu tip uygulamalar vasıtasıyla kripto paraların kullanım kolaylığı arttırılmak isteniyor. Cüzdanlardaki güvenlik üst seviyede olursa satış rakamları epey yükselebilir.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Ortak projelerde genelde kar oranları yüksek olur huawei bu çalışmadan sonra satış patlamasına geçebilir tabi diğer firmalarda örnek alacaktır
member
Activity: 210
Merit: 10
Bununla birlikte play store da bitcoinle uygulama alinabilmesini saglayan bir transfer gecidi hazirlasalardi daha iyi olabilirdi.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Valla elin adamları yapıyor, biz bakıyoruz. Artık bu ülkelerin teknolojisini geçmeyi bırakın, yakalamayı başarırsak mutlu olacağız. Malesef bize reva görülen saçma gündemlerle oyalanıyoruz.
member
Activity: 728
Trphy.io
Olası güvenlik sorunlarına karşı çözümler üretmişlerse Huawei çığır açan bir yenilik çıkarmış olabilir.
Bu tip akıllı cihazların devamı da gelebilir, Huawei sürpriz bir giriş yapmış bu piyasaya
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Huawei büyük bir firma ve bu firmanın yanında kripto para ataklarının gelmesi gerçekten bizler için çok güzel hareketler olduğunu düşünüyorum.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Çin Android’in Google Play Store’unu ve Apple’ın App Store’unun bazı bölümlerini engellediyse Huawei cep telefonlarının satışını da yasaklayabilir. Çinli yetkililer, kripto para borsalarını kapatıp, icoları da yasaklamıştı. Çin’in bir an evvel kripto paralar konusundaki yasal düzenlemeyi tamamlaması ve bu karmaşıklığa son vermesi gerek. Uzun süre kripto paralardan uzak kalabileceğini sanmıyorum.
member
Activity: 350
Süper bir olay,teknolojinin bu aşamaya gelmesi ve üretimi yaparken kripto para sevdalılarının ihtiyaçlarını düşünerek dizayn yapması ne kadar güzel...
newbie
Activity: 168
Son zamanlarda heryerde gormeye basladik bu marka telefonlari ve bu da guzel bir gelisme olmus bence.
newbie
Activity: 140
Bu çok güzel bir haber. İstemeyen bile cebinde bitcoin cüzdan taşıyacak.
newbie
Yeni yeni yayginlasmaya baslayan guzel bir marka bence. Bu da guzel bir gelisme olmus bana kalirsa.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Eskiden Çin malları dandik kalitesiz olurdu ama artık Çin baya baya markalaştı. Çok kaliteli ve güzel mallar yapıyorlar huawei onlardan biri cüzdan eklemesi çok güzel bir haber.
jr. member
Merit: 8
Guzel bir gelisme. Aliyorsun aciyorsun ve icinde bir cuzdan. Onculuk edebilir bence.
member
Activity: 238
Cok buyuk bir arti degil tabiki simdi icin olmazsa olmaz bir ozellikte degil ama farkli bir gelisme.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Geleceği görmek , geleceğe yatırım yapmak bu olsa gerek. Diğer cihazlar da buna benzer şeyler çıkartacaklar ama ilk çıkartan öncü olur, marka değerini arttırır. Nakitsiz ödeme uzun bir süredir zaten kullanılıyor. Kripto para ile nakitsiz ödeme ye geçiş başlıyor gibi.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bu yeni yeni ün yapan telefon markalari gercekten farkli yenilikler yapiyorlar. Guzel bir gelisme.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Farkli bir yenilik olmus bence. Eger kripto piyasasi biraz daha genis bir hacime ulasirsa bakarsiniz yeni cikan bir cok telefona onculuk eder bu ozelligiyle huawei.
member
Activity: 308
Ne kadar onemli bir ozellik tartisilir ama sonuc olarak diger akilli telefonlara gore bir arti.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Gercekten harika bir gelisme bu. Ne kadar guvenilir oldugu tartisilir tabiki.
full member
Activity: 546
Merit: 100
huawei'yi ilk 3-4 sene önce duymuştum telefonları diğerlerine göre çok ucuz fiyattaydı alayım dedim ve diğerlerine göre daha ince ve hızlıydı. O günden beri huawei kullanıyorum çok yenilikci bir şirket. Bu adımıda çok mantıklı olmuş
Pages:
Jump to: