Pages:
Author

Topic: Hydro Gelecekte Ne Olur? - page 16. (Read 3728 times)

full member
Activity: 252
Merit: 103
May 22, 2018, 05:44:35 PM

valla dostum öncelikle ekipleri iyi bu yüzden güzel bi sıçrama yaşıyıcak inşalah hepimiz karlı cıkarız bu sıçramadan ve ben bi miktar para yatırıcam hydro ya
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
May 22, 2018, 03:54:43 PM
Aslında elindekileri gecenki yükselişte satabilirsiniz şuan o fiyatın yarısına düştü hatta daha aşağıya sanki. Yani yükselince satacaksın düşünce toplayacaksin elindekileri artırdığını zaman her şekilde kardasin. Yani üste bir arkadaş çeviri yapmış bence güzel bir haber yani dünyanın en büyük bankalarından biriyle anlanmis olmak. İyi yerlere gelebilir daha yeni çıkan bir proje olduğu için önünde yolu çok.
member
Activity: 448
Merit: 33
May 22, 2018, 03:38:17 PM
Hydro dan bugün gelen haftalık güncelleme maili. Translateden çevirdiğime göre en çok birinci madde ilgimi çekti Smiley

1- Dünyanın en büyük bankalarından biri, tüm Hidrojen platformunu kullanmak için uzun vadeli bir sözleşme imzaladı! İlk ürünlerinin bu yıl yayınlanması planlanıyor.

Hydrogen Weekly Update: Mega Bank Client, Full Testing Rollout, Block Tank

Mega Bank Client, Hydro App Rollout, Block Tank Results
Announcements

1. One of the world's largest banks has signed a long-term paid contract to use the entire Hydrogen platform! Their first product is scheduled to be live this year. Thanks to our team for their hard work the past few months on this. We will have a formal public announcement soon. We are creating a page on our site where we will be adding clients and partners as they sign-up.

2. We are scheduled to release the Hydro mobile app to our awesome community to test on iOS this week (Android later this month). You will be able to use it on the Hydrogen site. Look out for an email from us with details.

3. Hope everyone enjoyed Block Tank! A big thank you to all participants and event partners (Blockchain Founders Fund, Huobi, Wanchain, and TrustWallet) who made this possible! Here were the winners:

1st Place - CryptoCup: A World Cup prediction game with ERC-721 tokens
2nd Place - ScalaMed: Patient-centered prescription management
3rd Place - Siglo: Free access to mobile connectivity in emerging markets

Stay Updated

Get live product updates and exclusive offers on Twitter

Read our daily digital magazine on Medium

Talk to your fellow community members in Telegram

Chat with our devs on Discord

Tell the world about Project Hydro on Reddit

Reminder: There are NO AIRDROPS going on and there will be NO FUTURE airdrops. Anyone spreading information about airdrops is not affiliated with Hydrogen. Please be careful! If you weren't a part of the February 16th airdrop, join our Community Development Program.
full member
Activity: 308
Merit: 100
May 17, 2018, 07:00:54 AM
hocam gelecekte, yani 1-2 yıl sonra iyi yerlere gelebilir, yani kısa vadede bir şeyler demeye o kadar da gerek  yok zira, ben mantıksız buluyorum kısa vadeli konuşmayı ve planlar yapmayı bana sorarsanız uzun vade düşünün ve planlarınızı adımlarınızı o yönde atın derim,
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
May 17, 2018, 02:11:30 AM
Gelecekte zamanla elbette belki artabilir ama şuanda hydro bounty kampanyası başlattı makale v.s. falan oradanda sağlam token verir gibime geliyor, bountyler dağıtılmadan satıp alttan alınabilir, sağlam bounty dağıtırsa iyi satış yiyebilir.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
May 17, 2018, 01:48:47 AM
Bir 10x daha bekliyorum mevcuttan. Sonra çıkılabilir.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
May 16, 2018, 09:48:45 PM
Şu saatten sonra bir bok olmaz zaten patır patır yükselmiş bir coinden bahsediyoruz.. Şu an düşüş piyasandayiz, 10x normal mi?
member
Activity: 742
Merit: 19
May 16, 2018, 08:59:28 PM
Bence de çok fena milletin eline verecekler gibi gözüküyor.Artıyor artıyor sonra düşüyor düşüyor.Ahlar vahlar.kazandnsa çıkacaksın kar realizasyonu yapıp.Güveniyorsan zaten kaybetmeyi de gözel alacaksın.BTC bile kaybettiriyor hydro hali hali kazandırır da kaybettirir de.
jr. member
Activity: 420
May 16, 2018, 04:24:50 PM
Airdroptan kazanan arkadaşların birçoğu bekliyordur eminim. Bu zamanda satmak yerine 1000 satoshilerde satmak daha mantıklı gibi geliyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
May 16, 2018, 04:14:41 PM
tamam iyi güzel yükseliyor da bu derenin suyu nerden geliyor arkadaşlar. bunu hiç düşündünüz mü. ben bu artış trendinin uzun süreceğini düşünmüyorum. piyasanın ilgisini çekmeyi başardılar ama illa ki hydro balinaları  yüklü satış yapıp kar kovlayacaklardır. bence bu seviyelerden kar alıp biraz uzak kalıp izlemek lazım. kesinlikle bir düşüş trendine girecektir bence.
member
Activity: 322
Merit: 23
May 16, 2018, 04:11:46 PM
Aldı kafayı gitti. İlla ki bir düzeltme gelir ama bu piyasada sadece toplam adet sayısına bakarak fazla yükselmez demek çok yanlış.
Sayısı milyarlarca olupta çok değerlenen, herkesi şaşırtan tokenleri bilmeyen yok. Ayrıca bu tokeni diğerlerinden ayıran projesi!.
jr. member
Activity: 98
May 16, 2018, 02:45:43 PM
genelde bu tarz projelerde öncelikle eldeki airdrop vs coinler weaks hand den toplanıcak sekilde bir dumplanıyorki öncelikle bize bir alım fırsatı veriri die düşünüyorum
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
May 16, 2018, 02:43:51 PM
Bugün güzel çıkış yapmış.Güzel değil baya iyi çıkmış.Bir düzeltme gelecek gibi gözüküyor.Bende fazla inceleyemedim ama çıkacağı belliydi bir yerde.Adı çok anılmaya başlıyorsa o coinin kopması yakındır ve bugün ipleri kopardı Hydro.İleride nereye gider takip etmek lazım.
full member
Activity: 420
Merit: 100
May 16, 2018, 02:34:27 PM
Proje hakkında en ufak bilgim yoktu başlığı görünce bakayım dedim ama bugün %85 prim yapmış neredeyse dahada gidermi bilemiyorum biraz araştırmadan sonra belki bende yatırım yapabilirim.bahsettiğiniz kadar sağlamsa zaten bu rakamlar bile komik kalabilir şuanda marketcap 30 milyon dolarda yani çok düşük sayılır, biraz daha düşmesini bekleyeceğim
newbie
Activity: 182
Merit: 0
May 16, 2018, 02:23:16 PM
Ben sizin kadar iyimser bakamıyorum, total supply çok şey ifade etmez ama fikir verir. 26 Ocaktan bu yana btc bazında 6 da 1 e kadar gerilemiş. Son bir ayda toparlamış.
jr. member
Activity: 84
May 16, 2018, 02:20:42 PM
Airdrop ve bounty yoluyla millet 222k Hydro tokenlari topladi kimileri satti yoluna bakti kimileri de elinde tutuyor. Yatirim yapmak icin tehlikeli olabilir cunku ufak bir yukseliste bile millet havadan gelen tokenlerini elinden cikarmak isteyebilir.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
May 16, 2018, 02:17:10 PM
Çok güzel bir projeye benziyor, ben bi 200 dolar atiyorum.
jr. member
Activity: 169
Merit: 5
May 16, 2018, 02:14:43 PM
Bu kadar artmisken bence girilmez. Bir dusus yasanacaktir illaki. Yine herkes kendi bilir ama acemilikte bir hata yaptim hala onun cezasini cekiyorum. O yuzden bu dedigimi goz onunde bulundurun arkadaslar.
member
Activity: 448
Merit: 33
May 16, 2018, 02:08:06 PM
Bir konuda kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Arkadaşlar, bu proje 5/10 dolar kesinlikle olur gibi bi ifadem yok, olmazda. Sadece araştırdığım zaman baya bi heyecan duydum. Çok ilginç söylemler var. Okudukça şaşırdım. Google ilk kurulduğundada kimse yüzüne bakmamıştı. Ama şimdi dünyanın devi.  Eğer akılllı yönetim gösterirlerse, uygun hamleler yapabilirlerse, bu şirkette ilerleyen dönemlerde değerlenebilir. 1 dolar 5 dolar 10 dolar olabilir derken bunu kastettim. Yani kısa iş yönetimde. Kimse yazdıklarıma bakarak alım/satım yapmasın. Herkesin kendi tercihlerinin bedeli öder ve kişiler, o bedeli sadece kendisi öder..
Lütfen alım satım yaparken kararınızın sonuçlarına sadece kendinizin katlanacağını unutmayın..
member
Activity: 462
Merit: 42
May 16, 2018, 10:31:28 AM
bu projeden çok geç haberim oldu şuan bunun pişmanlığını yaşıyorum bountyisine çok iyi kazandırmış rakamları duyunca gerçekten şaşırdım en azından bundan sonra yakından takip edeceğim ... herkese bol kazançlar...
Pages:
Jump to: