Pages:
Author

Topic: hydrogenplatform - page 4. (Read 900 times)

member
Activity: 336
Merit: 13
May 10, 2018, 06:46:02 AM
redditte falan da iyi ilgi var buna bakalim uzun vadede pisman olmayiz insallah.
member
Activity: 322
Merit: 23
May 10, 2018, 06:12:40 AM
HYDRO için üstüne basa basa borsalara girmeyeceğiz diyorlardı, bir kaç borsaya girmişler. Proje developerlar için deniliyordu. Nasıl olacağını bilmiyorum ama geliştiriciler kullanacakmış. Para edeceğini sanmıyorum. Mercatox'da adam 222k Hydro'yu 17 dolara satmış. Para etmesi için geliştiricilerin sanırım atomu falan parçalaması lazım kodlarla.

İlk yorumları okuyunca gördüm ki bu piyasada neyin ne olacağını kesitmrk çok zormuş.
Adamların atomu parçalamasına gerek yok. Proje üretsinler yeter ki o da fazlasıyla var. Ekip harika çalışlıyor.
Şimdiden 600$ ediyor. Seneye bu zamanlara kaç eder Allah bilir.

Hydrogen platform, Güzel bir proje.kamusal bir blok zinciri üzerine oturtulmuş güvenlik, kimlik yönetimi, yapay zeka ve makine öğrenimi kullanarak kusursuz bir ekosistem kurmak .Şu anda üzerinde çalıştıkları 3 ayrı uygulama  var. bunlardan en önemlisi ve ilki olan RAINDROP(2fa authentication) uygulaması son testlerinde ve 2-3 hafta içerisinde appstore’da yayınlanacak. şirketin yöneticileri yaptıkları açıklamada bu uygulamayı şu anda 50 kadar şirketin kullanacağını öngörüyorlar. Ana odağını finans kapital ve fintech olarak belirleyin şirketin diğer uygulaması ATOM ise yine fintech alanında birçok araç ekleyebileceğiniz bir sistem. sitelerine girip product kısımlarına baktığınızda tüm bunların açıklamaları var ve bu sistemler aracılığı ile neler inşa edebileceğinizi size anlatıyorlar. 3. uygulamaları  ise ION adını verdikleri, aı (yapay zeka) ve ml (makine öğrenimi) tabanlı veri düzenleme uygulama programlama arayüzü.
Bounty proğramları ise çok cömertce.tavsiye ederim.
Ekibin exchange kaygısı yok,ilk platform oluştuğunda dağıtılan token'lar uygulama geliştiricilerine test amaçlı vermişlerdi.Sonradan fikir değiştirip verdikleri token kadar airdrop olarak gönderdiler.
Şu an Mercatox ve Coinex'de işlem görüyor.
Ayrıca yeni başlayan bir bounty programı devam ediyor.
Proje olarak takipte olan arkadaşların ilgilenmesi gereken bir platform.
jr. member
Activity: 82
Merit: 2
April 02, 2018, 04:28:18 PM
HYDRO için üstüne basa basa borsalara girmeyeceğiz diyorlardı, bir kaç borsaya girmişler. Proje developerlar için deniliyordu. Nasıl olacağını bilmiyorum ama geliştiriciler kullanacakmış. Para edeceğini sanmıyorum. Mercatox'da adam 222k Hydro'yu 17 dolara satmış. Para etmesi için geliştiricilerin sanırım atomu falan parçalaması lazım kodlarla.
full member
Activity: 252
Merit: 103
April 02, 2018, 04:10:19 PM
ahaha bence fazla birşey bekleme ama genede havadan para gelmiş takma bukadar yani piyasada sürekli böyle şeyler dönüyor banada bir sürü geliyo ama çoğunun geleceği yok hata bu airdrop işinde hiç gelecek yok benceya neyse
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
April 02, 2018, 03:44:23 PM
Hep aynı hikayeler ya ben ekibin yerinde olsam şimdi dağıtmazdım airdropları beklerdim veya kilitler piyasa düzelince atardım billeteki ticareti daha fazla olsun neyse gelen arkadaşlara tebrikler
member
April 02, 2018, 03:40:29 PM
Weekly Update: Mercatox Added, Coinex Vote, Raindrop App, and Events
Last week Token Store added Hydro and this weekend Mercatox added Hydro based on the community's demand!

Now Coinex, one of the largest platforms, added Hydro to their community vote - https://www.coinex.com/vote.

If you missed our last airdrop, then you are in luck. Each person who votes will receive 1,000 Hydro tokens airdropped as a bonus from Coinex!

Bugün eposta geldi. Bu şekilde mercatox borsasına eklendiği coinex borsasına girmek içinde oylamaya açılmış. Açık ara önde..
Geleceği hakkında fikriniz var mı arkadaşlar?
Bir ara airdroptan 222,222 adet alanlar olmuştu. Ben de dahil...
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
March 02, 2018, 12:37:02 AM
 Bu güne kadar hiç bir airdroba katılmadım. Açıkçası hiç bir işe yaramayacaklarını füşünüyordum fakat bazı arkadaşlar gelen şeylerden iui kazandığını yazmış, belki şanstır. Nedense yine de airdrop konusunda yine de fikrim değişmedi. Boş beleş gönderilen şeylerin bir geleceği olabileceğini düşünmüyorum açıkçası.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
March 01, 2018, 11:11:49 PM
ben de katılıp unutmustum ama gönderim yapmıslar hiç ugrastırmadan . sempatimi kazandılar.
member
Activity: 742
Merit: 19
February 24, 2018, 04:42:15 PM
Neyin ne olacağı hangi coinin kazanacağı yada kaybedeceğini bu piyasa da tahmin etmek gerçekten biraz zor oluyor..ok sağlam coin diye yatırım yaptığın bir sene sonra yarı yarıya kaybettirmiş oluyor.Yeni çıkan bir coin x10 yapabiliyor.Yatırımcıların davranışı ve ilgisi fiyatı belirleyen asıl faktör olarak görüyorum.Bir proje ne kadar iyi olursa olsun yatırım almıyorsa reklamı ve pazarlaması yoksa kötüyse o coinin yükselme şansı zpr.İleride pazarlamaya reklamada ağırlık verirlerse anca öyle yükselebilir.
member
February 24, 2018, 04:36:28 PM
arkadaşlar username ve apı numaraları verdiler herkese bugün itibariyle bu proje bence başarılı olup bir şekilde kendini piyasaya sokacak
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
February 24, 2018, 05:33:51 AM
bazen bakiyorum cuzdanima anlamsiz seyler falan geliyor. bunlarin hicbirinin gelecegi yok. dikkat cekmek ve bir topluluk yaratmak icin yapiyorlar.  fazla bir beklentiniz olmasin derim. bunlar ilk degil ve son da olmayacak. arkasinda ciddi topluluklarin ve ortada gercek bir urunun oldugu projelere odaklanmanizi oneririm.
member
February 23, 2018, 05:52:33 PM
yalniz 222.222 degil virgullu yani 222 olmasin.

virgüllüler bin ve katları oluyor hocam nokta olanlar 222 olur.
member
February 23, 2018, 05:12:05 PM
yalniz 222.222 degil virgullu yani 222 olmasin.
member
February 23, 2018, 05:08:41 PM
Arkadaşarın heyacanlı olması normal. Bir çok kişi airdrop sayesinde çok büyük paralar kazananlar oldu. Ben normal karşılıyorum bu heyecanı. Katılmakta fayda var airdroplara

bende bundan bahsediyorum hocam. Ben başlayalı 2 ay olmadı daha ama ortalama 10 bin liraya yakın parayı fazla bilgi bilmememe rağmen kazandım. Yada şansım yaver gitti Smiley Açıkcası her türlü airdroba elimden geldiğince katılıyorum ve katılmaya devamda edeceğim. Bu projeninde boş çıkacağına inanmıyorum. Twitterları baya aktif ve yöneticilerinin sanfransiskoda ve blockhainde konuşma yapacaklarını falan söylemişler bakalım ne olacak

Genel olarak bi heyecan görüyorum gelen arkadaşlarda. Kripto ekonomideki parayı kolay para olarak anlamışsınız da bu kadar da kolay değil Smiley)

valla hocam btw'den 1000 dolar para aldım Smiley ucash'ten aynı şekilde 1000 dolar para aldım XLM'den 500 $ para aldım ben kolay para olarak görmeyeyimde kim görsün Cheesy aralarda da ufak ufak rakamlar var şimdi stellar superlumen diye bir proje çıkarıyor ondan da kolay paralar gelecek daha ne olsun Smiley
[/quo
Genel olarak bi heyecan görüyorum gelen arkadaşlarda. Kripto ekonomideki parayı kolay para olarak anlamışsınız da bu kadar da kolay değil Smiley)

valla hocam btw'den 1000 dolar para aldım Smiley ucash'ten aynı şekilde 1000 dolar para aldım XLM'den 500 $ para aldım ben kolay para olarak görmeyeyimde kim görsün Cheesy aralarda da ufak ufak rakamlar var şimdi stellar superlumen diye bir proje çıkarıyor ondan da kolay paralar gelecek daha ne olsun Smiley
yürü ya kulum demis Allah sana. biraz da refin cok heralde. 150 airdrop ile kazandigim 100 dolar.  bu kadar bile beklemiyordum o ayri.
member
February 23, 2018, 04:48:07 PM
1 $ hayalleriyle günler güzel geçecektir . Fakat bir beklenti içine girmemek lazım . Şu an piyasada zirilyon tane böyle token mevcut . Hemen oluşturabiliriz isterseniz . Geleceği yok onun diye .. Smiley

Sanırım icosu olmadı ve airdrop olarak githup hesabı olanlara 222.222 adet dağıtımı yapıldı.
1$  olmasına gerek yok ki...
0.05$ olsa 11.000 $ eder Wink
0.05$ ın bile hayali güzel...

hocam o kadarına bile gerek yok 0.01 olsa taş atıp kolumuz mu ağrıyor sanki Smiley kafadan 10 bin lira para bırakıyor neredeyse Smiley ben bu projenin boş çıkacağına inanmıyorum. Ekiplerini takip ediyorum ve sürekli konferans tarzı şeylere katılıp konuşma yapıyorlar.
member
February 23, 2018, 03:44:31 PM
1 $ hayalleriyle günler güzel geçecektir . Fakat bir beklenti içine girmemek lazım . Şu an piyasada zirilyon tane böyle token mevcut . Hemen oluşturabiliriz isterseniz . Geleceği yok onun diye .. Smiley

Sanırım icosu olmadı ve airdrop olarak githup hesabı olanlara 222.222 adet dağıtımı yapıldı.
1$  olmasına gerek yok ki...
0.05$ olsa 11.000 $ eder Wink
0.05$ ın bile hayali güzel...
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
February 23, 2018, 03:44:00 AM
member
February 23, 2018, 01:35:27 AM
Akibeti ne olur bilmiyorum ama bir çok kişiye 222.222 adet göndermişler. Amaçlarını araştırmak lazım. Dil olmayınca sıkıntı oluyor.
member
February 22, 2018, 04:09:39 PM
Arkadaşarın heyacanlı olması normal. Bir çok kişi airdrop sayesinde çok büyük paralar kazananlar oldu. Ben normal karşılıyorum bu heyecanı. Katılmakta fayda var airdroplara

bende bundan bahsediyorum hocam. Ben başlayalı 2 ay olmadı daha ama ortalama 10 bin liraya yakın parayı fazla bilgi bilmememe rağmen kazandım. Yada şansım yaver gitti Smiley Açıkcası her türlü airdroba elimden geldiğince katılıyorum ve katılmaya devamda edeceğim. Bu projeninde boş çıkacağına inanmıyorum. Twitterları baya aktif ve yöneticilerinin sanfransiskoda ve blockhainde konuşma yapacaklarını falan söylemişler bakalım ne olacak
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 22, 2018, 04:43:31 AM
Pages:
Jump to: