Pages:
Author

Topic: IBM Devletlerin Blok Zinciri Kullanımına Yoğunlaşmasını İstiyor - page 2. (Read 218 times)

jr. member
Activity: 230
Merit: 2
Facebook: dünyayı bir araya getirme

Blockchain: finans dünyasını bir araya getirme

Sonuç: tek dünya devleti  Grin ama daha çok var, bu açıdan bakarsak bana kalırsa bitcoin'den sonra ikinci büyük patlama privacy coin'lerde gerçekleşebilir.

finans dünyası zaten bir arada merak etme. blockchain ve kripto para piyasası çok da hoşlarına giden bir gelişme değil bence. o nedenle bu kadar karalamaya çalışıyorlar. bu güç odakları neredeyse her zaman bizden bir kaç adım önde oldukları için nihayetinde blockchain teknolojisini de kendi yararlarına kullanmayı becerirler, orasını bilemem ama ben dünyada hala insanların özgürlüğü için savaşan ve bu tekellerin oyununu bozabilecek gücümüz ve gelişmeler olduğuna inanıyorum. örneğin internet de zamanında böyle bir gelişmeydi, teoride anonim olarak sansürsüz fikir paylaşabilir ve ortak hareket planları çizebilirdik. sonra facebook vs gibi saçmalıklar çıktı ve çok matah bir şeymiş gibi herkes kişisel verilerini kendi eliyle internete yükledi.

devletlerin blockchain teknolojisini kullanması konusuna gelirsek, kesinlikle evet. daha çok yakın bir zamanda vatandaşlarının kimlik bilgilerini çaldıran bir ülkede yaşıoyorsunuz arkadaşlar. yine çok bilinen bir özel sektör şirketinin bütün kullanıcılarının kredi kartı bilgilerini çaldırdığını ve bir başka büyük şirketin de elindeki kullanıcı veritabanını çatır çatır sattığını ekliyim. bu tarz hassas veri tabanları için blockchain kesinlikle kullanılmalı..
full member
Activity: 560
Merit: 113
Facebook: dünyayı bir araya getirme

Blockchain: finans dünyasını bir araya getirme

Sonuç: tek dünya devleti  Grin ama daha çok var, bu açıdan bakarsak bana kalırsa bitcoin'den sonra ikinci büyük patlama privacy coin'lerde gerçekleşebilir.
member
Activity: 294
Merit: 10
IBM bunu istiyorda kuru kuru istemekle olmaz, kendileri bu konuda neler yapmış ne gibi çalışmalar yapmış, bunları çıkarıp ortaya koymak önemli.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Blok zinciri teknolojisi için kullanım alanı bulmak çok da zor değil. Sarf edilen çabaların çoğunun kaynağı finans sektörü ancak bu teknolojinin finanstan çok daha fazla özelliği var. IBM’e göre, bu teknoloji hükumetlere karşı düşüncemizi tamamen değiştirebilir. ..

Günlük global ve yerli kripto para haberleri için sayfama beklerim dostlar

https://www.facebook.com/coindunyasii/posts/378470182624705
Pages:
Jump to: