Pages:
Author

Topic: Επενδύσεις σε ICO και Altcoins - page 11. (Read 24693 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Διάβασα το white paper. Είναι από τι φαίνεται η εξέλιξη του bitshares με μερικά ενδιαφέρων χαρκτηριστικά που μπορει να το πάνε λίγο παραπάνω αν και μ το ίδιο προβληματικό token που έχει και που δίνει ένα δολάριο προς ένα υποtoken του και που είναι σίγουρο ότι μελλοντικά θα δημιουργήσει σκάσιμο ponzi.
Το ίδιο το token είναι premined 80%, έχει κανονιστεί για να χάνει ορισμό ποσοστό αξίας κάθε μέρα αν και νομίζω το έχουν υπολογίσει να παίρνει αξία από το trading.
Πάντως χτύπησαν φλέβα με το να το ενσωματώσουν σε ένα reddit style πλατφόρμα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί όμως αυτή η πλατφόρμα να προστατευτεί από bot που θα κάνουν exploit μελλοντικά τα like που δίνουν χρήμα.
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Για να πει ένας που ξέρει τι έιναι το steem τι είναι η τεχνολογία του και πως δουλεύει.
hero member
Activity: 672
Merit: 500
και ενα ελληνικο blog
https://steemit.com/greek/@rouketas/steemit-greek-blog
να παιξουμε upvote μεταξι μας !  Wink
hero member
Activity: 672
δεν αντεξα να το βλεπω να ανεβαινει ετσι Tongue
χωθηκα

Ελπιζω να μην χωθηκες πανω στο pump..
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
δεν αντεξα να το βλεπω να ανεβαινει ετσι Tongue
χωθηκα
legendary
λετε να περασει και το erh?  Shocked

Αμφιβάλω, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, εδώ γίνεται της μουρλής γενικά με τα κρυπτο
hero member
Activity: 812
λετε να περασει και το erh?  Shocked
legendary
To Litecoin τρώει σκόνη, προσωρινά? ίσως! Διακρίνω μια παραφροσύνη πάντως.

legendary
Σε ποια ανταλλακτήρια παίζει το steem?
Xαζεύοντας πάντως το steemit.com δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς έχουν αξία τα άρθρα, κάποια είναι σαβούρες Tongue

Bittrex για την ώρα.

Φυσικά και υπάρχουν σαβούρες άρθρα, αλίμονο, εξαρτάται βέβαια και τι "φίλτρο" έβαλες(π.χ. Popular, Hot, Active, Responses, New), αν έβαλες "ΝΕW" και σε όλες τις κατηγορίες ....  τότε κάπως θα πελαγώσεις, πάντως μόλις 18.000 λογαριασμοί έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής.(για να συγκρίνουμε μεγέθη με reddit πχ) και δείχνει να δημιουργούνται καμια 500αρια νεοι τη μέρα μέχρι στιγμής.

Σε γενικές γραμμές το σκεπτικό είναι ότι άρθρο ή ποστ που κερδίζει upvotes(likes) αμείβεται με STEEM POWER και SD(Steem Dollars) ανάλογα με το πόσο STEEM POWER έχει ο κάθε "ψηφοφόρος" σου. Κανείς δεν έχει κίνητρο να γράφει σαχλαμάρες η να τρολάρει γιατί το ποστ/αρθρο θα "κρυφτεί" μετά απο ένα ή μερικά downvotes. Με όρους bitcoin κατα κάποιο τρόπο είναι οτι όσο καλύτερα άρθρα/ποστ γράφεις τόσο καλύτερο "mining εξοπλισμό" έχεις και περισσότερες αμοιβές κερδίζεις, το ίδιο ισχύει και αν μπορείς να εντοπίζεις ποιοτικά άρθρα και να είσαι απο τους πρώτους που θα τα κάνουν upvote.

Μέχρι στιγμής πάντως υπήρχε(και πιθανώς ακόμη υπάρχει) η τάση να γίνονται upvote σχεδόν όλα τα "introduceyourself" https://steemit.com/trending/introduceyourself για να προσελκυστούν νέοι χρήστες, αλλά επειδή κάπως πάει να ξεφύγει λίγο η κατάσταση δεν βλέπω να επιζεί για πολύ ακόμη αυτό.
hero member
Activity: 815
Σε ποια ανταλλακτήρια παίζει το steem?
Xαζεύοντας πάντως το steemit.com δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς έχουν αξία τα άρθρα, κάποια είναι σαβούρες Tongue
legendary
αυτος ο λαριμερ ενα απλο κατανοητο νομισμα δεν μπορει να φτιαξει?  Tongue

Πάντως σχετικά απλό είναι, τουλάχιστον σε σχέση με τις BitShares  Cheesy Cheesy
hero member
Activity: 812
αυτος ο λαριμερ ενα απλο κατανοητο νομισμα δεν μπορει να φτιαξει?  Tongue
legendary
ασε, εδω χασαμε το steem και εχω πεσει σε καταθλιψη. μιλαμε για πολυ fomo Shocked
να γιατι ανεβηκε
http://cointelegraph.com/news/blockchain-social-platform-steemit-takes-advantage-of-reddits-heavy-censorship
μηπως δεν ειναι αργα να μπουμε τωρα?

Δεν ξέρω τι θα κάνει η τιμή μεσοπρόθεσμα αλλά μακροπρόθεσμα προσωπικά είμαι αισιόδοξος, απλά να έχετε κατα νου ότι αν αγοράσετε STEEM και απλά τα κρατάτε στο ανταλλακτήριο ή στο πορτοφόλι σας o πληθωρισμός θα σας "σκοτώσει" είναι κάπου 100% το χρόνο ίσως και παραπάνω. Μπορείτε στο πορτοφόλι σας να τα κάνετε Power Up και να μετατραπούν σε STEEM POWER οπότε ο πληθωρισμός πέφτει κάπου στο 10% περίπου όσο και στο bitcoin αν θυμάμαι καλά πριν το halving, (αυτό το 10% στο STEEM χρησιμοποιείται για να αμειφθούν κατα κύριο λόγο όσοι γράφουν τα άρθρα/posts και όσοι ψηφίζουν, στο bitcoin δίνεται στους miners και στις εταιρείες ηλεκτρικού ρεύματος) 

Προσοχή εδώ γιατί σαν STEEM POWER ναι μεν δεν θα σας επηρεάζει τόσο αρνητικά ο πληθωρισμός, δεν θα μπορείτε όμως άμεσα να μεταφέρετε ή να πουλήσετε τίποτα αν πρώτα δεν κάνετε Power Down, το οποίο σημαίνει ότι καθε εβδομάδα για τις επόμενες 104 εβδομάδες(2 χρόνια) θα μπορείτε να μετατρέψετε μόνο το 1/104 ανα εβδομάδα του "κλειδωμένου" STEEM POWER  σε ρευστό STEEM. Επίσης οσο περισσότερο STEEM POWER έχετε τόσο περισσότερη "δύναμη" έχει η ψήφος σας και οι αμοιβές απο τις ψήφους(curation) σας θα είναι μεγαλύτερες.

Οι περισσότεροι πάντως τα έχουν κλειδωμένα σαν STEEM POWER εχθές αν θυμάμαι καλά κάποιος ανέφερε οτι σχεδόν το 98% είναι κλειδωμένα σε STEEM POWER γιαυτό και υπάρχει τοσο σχετικά μικρή προσφορά στην αγορά. Βεβαια με την άνοδο στην τιμή είναι βέβαιο οτι κάποιοι θα αρχίσουν να κάνουν "Power Down" και σε λίγες ημέρες η προσφορά ισως αυξηθεί.

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι...
legendary
ασε, εδω χασαμε το steem και εχω πεσει σε καταθλιψη. μιλαμε για πολυ fomo Shocked
να γιατι ανεβηκε
http://cointelegraph.com/news/blockchain-social-platform-steemit-takes-advantage-of-reddits-heavy-censorship
μηπως δεν ειναι αργα να μπουμε τωρα?
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
basika pisteyw oti polla nomismata pou ksekinane twra me ico exoun tin dinatotita na pane psila. to thema einai an emeis ta blepoume long i short term
Ποτέ δεν συμπάθησα τα ico,πριν λιγο καιρό βρίσκομαι στο σλακ δεν θα αναφέρω ονόματα κτλπ δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να το κάνω δηλαδή,λίγες μέρες πριν είχε τελείωση το ico του συγκεκριμένου νομίσματος και όλοι ανυπομονουσαν να δώσουν το πράσινο φως οι devs για withdrawals μια υπήρχε το χ πρόβλημα και λέγαν σε λιγο μόλις περνούσε το λιγο λέγαν πάλι σε λιγο και απο πίσω μέσω pm μου πασάρουν τα εναπομείναντα νομίσματα και καλά σε τιμη ευκαιρίας 5milion για 450 btc,οποίος έχει την γνώση να αναπτύξει κατι το διαφορετικό το οποίο θα κεντριση το ενδιαφέρον του κόσμου το κάνει και με 0btc budget όλα τα αλλα μου ακούγονται βερεσέ
legendary
Activity: 1680
Merit: 1010
Professional Native Greek Translator (2000+ done)
legendary
Activity: 1680
Merit: 1010
Professional Native Greek Translator (2000+ done)
basika pisteyw oti polla nomismata pou ksekinane twra me ico exoun tin dinatotita na pane psila. to thema einai an emeis ta blepoume long i short term
hero member
Activity: 815
Τελικά ήταν ένα άφοβο και άκοπο 7% κέρδος μέσα σε λίγες ώρες  Tongue
Η μόνη χρησιμότητα του LTC που έχω βρεί (ειδικά όταν ήταν σταθερότερη η ισοτιμία του) ήταν η γρήγορη μεταφορά κεφαλαίου σε ανταλλακτήριο όταν υπηρχε άγχος να προλάβεις να μπουκάρεις σε κάποιο τρελό peak ενός altcoin
legendary
οντως ανεβηκε αλλα οχι πολυ. το εχω παρατησει εδω και χρονια το LTC επειδη δεν βρηκα καποια αξιολογη χρηση του.
Pages:
Jump to: