Pages:
Author

Topic: ICO Çılgınlığı Daha Ne Kadar Sürecek ? - page 15. (Read 7843 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
September 04, 2017, 07:50:24 AM
ICO'lara ünlülerin el atmasının üzerine buna dair bir yazı yazdım. Steemit sayfamdan okuyabilirsiniz.
https://steemit.com/ethereum/@ingiltere/ico-lar-ve-uenlueler
full member
Activity: 147
Merit: 100
September 04, 2017, 07:39:42 AM
her tarafta ico reklami . eskiden merak edip bakiyordum simdi hangi birine bakicam sasirdim. ama daha hic birine katilmadim. o da olur bu gidisle.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
September 04, 2017, 07:27:43 AM
Kahrolsun o çinliler ve haberleri boyle düşüşmü olur kasamda 1 btc uçmuş gitmiş
artık nasıl toparlayacaksak çok pis girmiş yine
4800 de çıkacaktım ben tethere geçecektim kendıme söz vermiştim hep tenx çok düştü diye bozdurmadıgımdan boyle oldu

Benim blockfolio'yu gecirsen herhalde kalp kirizi gecirirsin. Smiley

Cok heyecan yapiyorsunuz, sabir bu piyasanin en onemli faktoru. Burada ben dahil bircok kisi de havadan bir ton para kazandi. Var Misin Yok Musun'da sahip olmadigi para icin aglayan tiplere donuyoruz sonra.

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
September 04, 2017, 06:55:36 AM
4800 de çıkacaktım ben tethere geçecektim kendıme söz vermiştim hep tenx çok düştü diye bozdurmadıgımdan boyle oldu

hocam bi kaçtır mesajlarınıza denk geliyorum bahtsız bedeviye dönmüşsünüz sizde benim gibi. inşallah tez amanda kara geçeriz ikimizde kaderimiz aynı gidiyor bu aralar  Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
September 04, 2017, 06:48:52 AM
ico lardan önce kickstarter vardı
tek farkı o token yerine bitmiş ürünü daha ucuza yolluyordu.
yatırımcılar sayesinde fikri olanlar şirket kuruyordu.
bu şekilde ulaşılabilen insan sayısı dünya nüfusu ile sınırlandığı için herkesin erişebileceği projeler devam edecektir.
anca bağış sistemine falan yasak gelirse diğer türlü elinde fikir olupda fırsat olmayan çok fazla kişi var.
member
Activity: 112
Merit: 10
September 04, 2017, 06:46:33 AM
çin el attı bu işe Smiley
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
September 04, 2017, 06:39:46 AM
ICO açanlar ve yatırım yapanlar para kazandığı sürece devam eder. Ne zaman ICO'lar para toplayamayacak seviyeye gelir, yatırımcılar zarar ederse o zaman bu iş biter. Kazan-kazan olduğu sürece bitmesi için bir neden yok.
full member
Activity: 266
Merit: 242
September 04, 2017, 03:38:53 AM
Evet arkadaşlar yine girdi ico miko derken harika bir kazık soktular,zaten düşmüş olan piyasa resmen perişan oldu
çinliler bu piyasayı bu kadar mahvedebiliyorlar demek ki daha önceden de btc yasaklandı diye bunu yapmışlardı
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
September 04, 2017, 03:30:25 AM
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 04, 2017, 03:27:53 AM
artarak devam ediyor kısa dönemde ben bu artışın devam edeceğini düşünüyorum.
amerika ve çindeki icolarla ilgili çıkan yasalar diğer ülkelere yayılmazsa  artışlar devam edecek sanırım.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 04, 2017, 03:22:44 AM
Çin ico'ları yasaklamış şeklinde söylentiler var. Piyasa yerlebir.
sr. member
Activity: 476
September 04, 2017, 03:08:11 AM
Konu sahibi arkadaş, ilk mesajında whitepaper yerine wallpaper sözcüğünü kullanmış. Otomatik düzeltmeye uğramış sanırım. Düzeltebilirse konuyu okuyan yeni başlayan üyeler için faydası olur.
full member
Activity: 448
September 03, 2017, 08:35:54 PM
ico çılgınlığı daha uzun sürecek ama bounty olayı bence yavaş yavaş ortadan kalkacak gibi gözüküyor. her geçen gün şartları zorlaştırıyorlar birde ico tanıtımı ile ilgili kampanyalar çıkmaya başladı. nasıl olacak bakalım.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
September 03, 2017, 08:02:26 PM
Bence de bu ICO sayısı henuz başlangıç. ICOların sayısı gün geçtikçe artarak devam edecek çünkü her geçen gün ICOların bilinirliği artarak devam ediyor. Her yerde bir çok ICOnun reklamları dönüyor, youtubeda, facebookta, twitterda vb. her gün daha fazla kişi ICO sisteminden haberdar oluyor ve az biraz araştırma ile IColarda ne kadar büyük bir kolay para kazanma potansiyeli olduğunu anlıyorlar. Bu sayede de sisteme sürekli yeni kişiler, projeler dahil oluyor. Hatırlardanız Türkçe forumda bile ilgili başlıklar mevcut. "White paper yazacak kişi aranıyor", "Kendi tokenımı nasıl oluştururum", "ICO nasıl yapılır" gibi başlıklar görmek mümkün. Kısacası etrafa saçılan milyon dolarlar bir çok kişinin iştahını kabartıyor. Daha geçen gün Monetha ICOsunda adamlar 18 dakikada 95000 eth topladılar. O günün ethsi ile 35 milyon dolar falan ediyordu. E bunu duyan kişi elbette etkilenecek ve bir çok kişinin iştahını kabartacaktır. Kimisi acemice projlere olacak kilmisi de orjinal, kaliteli proje olacak ve bu sistem bu şekilde gider.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1027
September 03, 2017, 06:23:39 PM
Bence bu ico çılgınlığı uzun bi süre devam edecek çünkü en kolay para bu işte girişimciler için, en kolay para kazanmakta bu işte yatırımcılar için alan memnun satan memnun bi vaziyette bu çılgınlığın devam edeceğini düşünüyorum.yakında facebook whatsapp falanda bi ico açarsa şaşırmam
full member
Activity: 286
September 03, 2017, 03:09:58 PM
Olsun işte ICO lar daha ne istiyorsunuz. Buna iş gibi bakarsanız size eziyet gibi gelir. Ben hobi olarak bakıyorum. Yakın bir zamana kadar önce sıkıntılı bir dönemden geçtim. Bu cripto para işlerini öğrenmek bana bir oyalanacak bir meşgale aracı oldu. Bu sitede takılmak bu işlerle uğraşmak hoşuma gidiyor.Her zaman yeni birşeyler öğrenme şansın var. Tamam soru ne zamana kadar devam edecek. Bende gittiği yere kadar diyorum.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
September 03, 2017, 02:47:39 PM
Ico işinin sonu zor gelir paranın kokusunu alan geliyor ancak çoğaldıkça başarılı olan ico sayısı azalacaktır. Şu an minimum miktarı toplayamayıp iptal olan bir sürü proje var. Onplace, tribetoken, equi ve daha niceleri. Özgün olan, kaliteli olan başarıya ulaşır.
sr. member
Activity: 322
September 03, 2017, 12:26:52 PM
2018 de çok daha fazla ico olacaktır şu an ether ve waves uzerınde oluyor ama 2018 de etc,ark ve tezos gibi projeler uzerınde de icolar akmaya başlayacaktır
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
September 03, 2017, 12:11:26 PM
bende daha yeni başladıgını düşünüyorum.daha herşeyin başındaymışız gibi geliyor bana.
blockchain tabanlı daha bir çok proje gelecek.
sr. member
Activity: 574
September 03, 2017, 11:45:59 AM
bence icolar sayesinde bitcoin bu kadar çok fazla yükseldi Smiley

tamam bitcoin sayesinde dünyanın her yerine para gönderebiliyoruz ama dünyanın her yerindeki yatırımları fonlayabilme fikri daha mükemmel değil mi?

büyük yatırımcıları çeken şey de bu oldu bence. sadece scam projelerden kurtulabilsek daha iyi olacak. ico derken, tüm kripto para alemini şekillendirmesine gerek yok. bitdice gibi kumar sitesi, shadowtoken gibi oyun sitesi dahi ico çıkartabiliyor. bir anlamda international halka arz gibi bir şey. muazzam  Grin
Pages:
Jump to: