Pages:
Author

Topic: ICO Piyasası ‘Kara Kışı’ Yaşıyor: Yatırımlar Yüzde 50’nin Üzerinde Zarar Ettirdi - page 2. (Read 269 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Yüzde elli olsa yine iyi çoğu projede ki kayıplar yüzde doksan doksan beş leri buldu. Düşünün ICO yatırımı için yüz dolar veriyorsunuz ve şu anda elinizde kalan miktar sekiz on dolar olmuş. Durum gerçekten inanılmaz korkunç. Nasıl bir ayı sezonu ise ortalığı kırdı geçirdi resmen.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Çoğalarak artması çok reklam ile kötü takımların basiretsizliği sürekliliği öldürüyor . Çok fazla çöp proje var .
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
İco sektörünün geldiği nokta başarısızlık için tarihi örnek. Önüne gelen scam ico yaptı sonuç yatırımcıların güveni kalmadı ico pazarına. Karakış uzun geçer zaralar değişmez ise 2019 yılında ico pazarı biter.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
heronode, daostack,oneledger,atonomi gibi çok yüksek profilli icolar dahi çok kötü sonuçlar verdi.  zaten arada gelen kar getireceği belli şeylerde sınavdı, çekilişti, poc du anasının nikahını istiyor. malesef bizim bildiğimiz anlamda ico piyasası bitti. nex ile ankr dışında bu yıliçinde ico düşnmüyorum.

heronode bana para göndermem için ether adresi göndermişti bir baktım verdikleri adresle önceden icolara falan girmişler. saçmasapan amatör bir proje olduğu oradan anlaşılıyordu. daostack fena proje değil ama yaptıkları iş için 30 milyon çok fazlaydı. atonomi çok iyi puanlar almıştı hayalkırıklığı oldu resmen adamlar. one ledger pazarlamada sorun yaşıyor olsa gerek.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
ne %50si benim yatırımım en tepe fiyatından %90 kadar eridi. belkide daha fazla bile olabilir. en az bi 10-15x e ihtiyacım var şu anda zararı çıkarmak için.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
heronode, daostack,oneledger,atonomi gibi çok yüksek profilli icolar dahi çok kötü sonuçlar verdi.  zaten arada gelen kar getireceği belli şeylerde sınavdı, çekilişti, poc du anasının nikahını istiyor. malesef bizim bildiğimiz anlamda ico piyasası bitti. nex ile ankr dışında bu yıliçinde ico düşnmüyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ICO piyasasının düzeleceğini şuan için sanmıyorum çünkü çok fazla scam ico piyasada çok kötü lekeler bırakarak topladıları paralar ile tarihe karıştılar, artık eskisi gibi ico'dan girseydim diyenlerin yerine iyiki girmemişim diyenler daha çoğunlukta.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Şuan sadece ICO lar değil, piyasanın tamamı derin bi krizin içinde. Zarar ettirmeyen hiçbir coin yok. İşin kötüsü düşüş trendinin hiç bitecek gibi bi hali yok. İstisnasız her gün geriye doğru gidiyoruz fiyat olarak. Bu haliyle şuan ICO yatırımı yapmak da çok mantıklı değil, borsaya giren her ico zarara uğramış. İnşallah bir an önce biter bu kara kış.
member
Activity: 504
1500+ token/coin var yeni ico çıkarılmasınada gerek yok yatırımcılarda sıkıldı artık. Daha önceden çıkarılmış ve milyon milyon toplamış icoların hiçbiri elle tutulur bir vaad gerçekleştirmedi. Bu yüzden insanların icolara güveni kalmadı
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
ICO süreçlerine olan yatırımların kripto paralara güvenin azalması sonucunda düşmesi ve üzerine de dolandırıcılık faaliyetlerinin artması yatırımcılara elbette zarar ettirdi. Bu çizgi sürerse doğru dürüst bir yatırım da gelmez zaten artık ICO süreçlerine.
newbie
Activity: 52
Merit: 0
ICO enflasyonu yaşanıyor mu bilinmez ancak şu anda birçok ICO’nun ciddi manada başarısız olduğunu belirtmekte yarar var. Düzenleme süreçlerinin getirdiği yasal baskılar ve ayı piyasaları birleşince, yatırımcıların da strateji değiştirdiği görülüyor.

ICORating sitesinin verilerine göre 2018’in ikinci çeyreğindeki ICO’ların yatırım başarısı – %55′ oldu. Bir önceki çeyrekte ortalama ICO yatırımlarının yüzde 50 kar bıraktığı düşünülürse, bu rakamın vahameti bir kez daha ortaya çıkıyor.

Tabii ki SEC’in ICO yasakları, Bitcoin fiyat düşüşleri ve ayı piyasası hakimiyeti sebebiyle ICO’larda bir kış yaşandığı malum. Bu durumda da daha spekülatif ve güvensiz bir görüntü veren ICO’lar için sürecin gidişatı da merak konusu.

Daha Az Proje Daha Çok Para
Başarı oranı düşse de, yatırım miktarı artıyor. Bu noktada, çok az sayıda proje, pazardaki büyük pastayı almayı başarıyor. Büyük isimlerin piyasaya girmeleri ile birlikte bu durum daha da artmışa benziyor. Otoriteler, bu noktada ICO’nun lokasyonunun da oldukça önemli olduğuna değiniyor. Buna göre, yasal olarak onam almış ve Blockchain konusunda koruyucu yasalara sahip olan ülkelerde düzenlenen ICO’lar, daha başarılı olma yolunda görülüyor.

Bu noktada Malta, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Man Adası gibi bölgeler öne çıkıyor.

kaynak : https://koinbulteni.com/ico-piyasasi-kara-kisi-yasiyor-yatirimlar-yuzde-50nin-uzerinde-zarar-ettirdi-24345.html
Pages:
Jump to: